Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מיצובישי סופר לנסר גיר אוטומטי.

אני רוצה לשפר את תגובות ונסיעת הרכב. אציין שאני לא מעוניין שהרכב יעשה 0-100 ב4.5 שניות (נו, באמת...)

אבל אני מוכן להשקיע על מנת שתגובות הרכב יהיו טובות יותר, הנסיעה תהיה חלקה יותר, הרכב ייסע טוב יותר

אמרו לי שכדאי להחליף לפילטר פתוח, חוטי הצתה מסיליקון וכו'

רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי , תותחי הפורום

תודה רבה לכם

פורסם

מה התקציב שלך?,מנוע 1.8 של גלאנט וקולר שמן לגיר יעלו לך בסבבות ה7K כולל עבודה וכולל חלקים יניב לך תוצאה יפה מאוד

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אין שום הגיון בשיפור מנוע קיים כאשר יש לך מוצר מדף (מנוע 1800) זמין, זול והכי חשוב, הרבה יותר אמין (לא ג'ומבלט, ג'ומייל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הגיר המסכן לא יעמוד בזה - בעקרון השיפור הכי טוב של הסופר לנסר זה הכפתור קיק דאון בסוף הדושה כי

לפני זה המנוע במצב אני רגוע.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

במיצובישי סופר לנסר בגלל הנטייה להתחממות שמן הגיר מומלץ להתקין קולר גיר חיצוני ולבטל את הקולר של הרדיאטור .

ככה אתה שומר על הגיר , מאריך את אורך חייו ומונע בעיות עתידיות .

קישור לדף המוצר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=296865&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%A0%D7%99+%D7%A9%D7%9E%D7%9F

פורסם

גיר שונה?,רק בשנת 97 מתכנני מיצובישי עלו על בעיית התחממות השמן גיר והתקינו קולר גיר על כל רכב שיצא מהמפעל,למען האמת רוב הקולרים בסופר לנסרים בארץ מנותקים ולא בגלל שאולי זה לא עוזר אלה בגלל שהמוסכים בארץ חושבים שזה חארטה ומנתקים את הקולר,אני מניסיון שלי זה אפקטיבי וזה עובד 10,מענין עם קירור מרבי של שמן הגיר מוציא שיפור בהעברות הילוכים(העברות מהירות יותר) יש קשר בין הדברים האלו או עמידות הגיר והממיר מומנט לאורך זמן ובהספק חזק יותר.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

שיפור הכי טוב תחליף את שלך בידנית אתה תרגיש הבדל משמעותי ואם לא יספיק לך תרכיב מנוע ל1800 סמ'ק או תשתיל מנוע של גלאט.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

הסבה? המחירים לא כאלה שונים, אני ממליץ לך למכור את הרכב ולרכוש אחת ידנית, אפשר למצוא במחירים מאוד נוחים.

פרוייקט של הסבה וכו' יכול להגיע ליותר מחצי מחיר של רכישה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יש רכבים שפשוט לא נועדו שישפרו אותם. וגם אם אתה כבר ממש אוהב את הדגם אז עדיף כבר להביא אחד כזה ידני מאשר לעשות הסבה.

פורסם
יש רכבים שפשוט לא נועדו שישפרו אותם..

איזה מזל שהמהנדסים של מיצובישי לא מקשיבים לשטויות שלך אחרת לא היינו זוכים לראות את דגם ה V6, את דגם ה 1800 טורבו , GSR וכמובן, את ה EVO.

זה שבזמנו הן לא יובאו לארץ לא אומר שלרכב אין פוטנציאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...