Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנו ג'יפ, זה לא יכאב לכם, מאחורה יש אנקול גרירה, יכאב למי שיכנס בו, מקדימה כל הפגוש מתנדנד עם 2 ברגים וטוב לו ככה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם היתי פותחת שירשורים על כל נהג (גבר) שנכנס במשאבות דלק בתחנה שלי, או שנסע עם צינור התדלוק, ודפק רכבים בחניה, היו צריכים להגדיל את נפח שרת האחסון של הפורום.

NevoOzer מה מטרתו של השרשור הזה שפרסמת?

והתגובה שלך היא תגובה של נהג ישראלי מצוי (איזה כיף זה שמכלילים אותך נכון?)

"אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3."

אם זה מזדה 3 אז זה רכב שאין לו בעלים? והבעלים שלו לא שילם עליו כסף?

במקום לפתוח שירשור כזה שמטרתו להעליב את המגזר הנשי היתי משאירה לבעלים פרטים של הנהג הפוגע יחד עם הפרטים שלך למקרה הצורך. (זה מה שאני עשיתי כאשר נהגים גברים פגעו ברכבים חונים ונמלטו מהמקום).

ל'

+1 :mm_yeah: הוצאת לי את המילים מהפה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
נשים,אין מה לעשות.

רק כדי להכניס לשרמוטה

תגובות כאלה ממש לא לעיניין. לעצם היותה אישה אין שום קשר לביצוע המעשה.

אם היתי פותחת שירשורים על כל נהג (גבר) שנכנס במשאבות דלק בתחנה שלי, או שנסע עם צינור התדלוק, ודפק רכבים בחניה, היו צריכים להגדיל את נפח שרת האחסון של הפורום.

NevoOzer מה מטרתו של השרשור הזה שפרסמת?

והתגובה שלך היא תגובה של נהג ישראלי מצוי (איזה כיף זה שמכלילים אותך נכון?)

"אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3."

אם זה מזדה 3 אז זה רכב שאין לו בעלים? והבעלים שלו לא שילם עליו כסף?

במקום לפתוח שירשור כזה שמטרתו להעליב את המגזר הנשי היתי משאירה לבעלים פרטים של הנהג הפוגע יחד עם הפרטים שלך למקרה הצורך. (זה מה שאני עשיתי כאשר נהגים גברים פגעו ברכבים חונים ונמלטו מהמקום).

ל'

:mm_yeah:

הנהגים בארץ גרועים כולם באותה מידה.

emotion of motion

פורסם

הייתי משאיר פתקים על המכוניות שהיא דפקה, וכנראה זוקר לה לבנה לשמשה הקדמית.

חוצפה כזאת זה לא דבר נדיר בארץ, ולחזור לאוטו ולראות שדפקו לך אותו וברחו זה הדבר הכי מבאס בעולם!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
יותר בכיוון ראשל"צ.

וכן, חבר שלי הצליח להתלבש על 3 פטריות, אם את ממש תרצי אני אפילו אפתח על זה שירשור (:

איפה בראשון? (לא ממקום של לרוץ לראות אלא לדעת חס וחלילה שהיא לא דפקה לי את האוטו!)

Confidence In Motion

פורסם

אני במקומך הייתי קם ומונע ממנה להחנות לבד. אם אתה רואה דבר כזה מתרחש אתה חייב(לדעתי) לעצור אותו.

באיזו זכות היא ממשיכה לנסות להחנות כשהיא דופקת רכבים אחרים?

אם כבר לא קמת, לדעתי היית צריך גם לגשת לנהג המונית ולספר לו על המקרה. להצביע על האוטו של האישה וכמובן שימשיך בטיפול העניין.

פורסם

אללה יוסוף יוסוף הפסיכופת שהלך מהר ולעס גת, על כזה מקרה לא שמעתי עדיין. אני מכין לעצמי שלט ברגעים אלה בוורד עם הכיתוב:

"מי שתדפוק מבחוץ, תידפק בפנים" ושם אותו על האוטו!

ביטוי לא יפה וגם לא נפוץ,

אולי זה ירגיע אבל כל אישה וכל פוZ,

זה לא נחמד, ובטעם זה לא אנין,

אך אולי זה ישפר לי את חיי המ...

וברגע של רצינות-

:mm_yeah: הנהגים בארץ גרועים כולם באותה מידה.

צודק לחלוטין.:-( בלי הבדלי דת צבע ומין.

כולם פה עיוורים שחושבים שהם גברים.:cry:

קשה. קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תיהיה יום אחד בדרום תל אביב ,

תוכל לעשות סרט באורך של יותר מהטיטאניק, עם סרטים וספר יותר ארוך מהתנ"ך עם סיפורים על מקרים כאלה.

ממש לא חסר, סימפונית הפגושית כמו ששחר חסון מתאר, נפוצה מאוד בדרום תל אביב.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סלח לי פותח השרשור, אבל שום דבר לא משתווה לאחת שבאה לחנות מאחוריך, קולטת אותך יושב ברכב בתחילת התהליך ובעת נסיונות החניה עוד נותנת לך נשיקה עסיסית.

פורסם

אני הייתי שובר לה איזה חלון, מראה, שורט את הדלת נהג ומוריד אויר מכול הצמיגים שלה ומשאיר פתק "הייתי עדין אז הכול בסדר".

מבחינתה זה להיצמד למישהו ומבחינת מישהו זה שפשוף ראשון לרכב החדש שלו!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני לא מבין אנשים.

דיי בוודאות שלכולנו יש בכיס סמארטפון כזה או אחר שיכול לצלם בוידאו ולהעלות דברים ליוטיוב בקלות. למה לא לצלם ולחלוק איתנו חוויות כאלה...? :wink:

פורסם
אז ככה, הלכתי לשבת עם חבר מתחת לבית שלו קצת לדבר, אנחנו מתיישבים וליד יש כביש כאשר לאורך המדרכה חונה מכונית, צמוד אליה מונית, יש רווח ממנה (של פחות מאוטו) ואז עוד איזה אוטו. אני וחבר שלי יושבים ופתאום אני רואה אשה רוצה להכנס לחניה בין המונית לאוטו וכבר מרחוק רואים שהיא פשוט לא נכנסת שם, אבל היא בשלה.

עושה רוורס, נכנסת בטמבון הקדמי של המונית, מתקנת ישר ונכנסת באוטו מלפניה, עושה עוד רוורס, בום, דוחפת את המונית אחורה והמונית פוגעת באוטו שמאחריה, עוד פעם אחד קדימה, שוב נכנסת באוטו מלפניה וכך בערך 5 דקות עד שהיא הגיעה למצב שהיא נכנסה לחניה כשהטמבון הקדמי שלה נוגע באוטו מקדימה והאחורי במונית.

......

לא עברו חמש דקות ונהג המונית מגיע, רואה שהוא חסום משתי הצדדים וממש רותח מעצבים שנכנסו בו גם מקדימה וגם מאחורה, ואז השיא של הסיפור, בלי לחשוב יותר מדיי הוא נכנס למונית, שם ראשון מסובב את ההגה ופשוט דוחף את האוטו של האשה ביחד עם האוטו שמלפניו בבום דיי חזק, עושה רוורס ויוצא מהחניה.

מצטער על החפירה הארוכה הזאת אבל אני פשוט הייתי בהלם מכל ההתרחשות הזו. :???:

חבל שאין ווידיו,, זה היה אמור להיות הלהיט הבא של YOUTUBE !!!! לפעם הבאה תהיה מוכן :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...