Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נושא התמותה עקב הרכיב הפגום נמצא בחקירה של הרשות הרלוונטית בארה"ב.

אני ציינתי את התמותה עקב שפעת החזירים , כל השלכה שלך לגבי טויוטה היא שלך בלבד.

אתה המצאת את המספר של המאות אלפים. אני אשמח לראות מאיפה הנתונים.

emotion of motion

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלך הכל פאניקה.

טיוטה הודו שקיבלו עשרות פניות והנושא נמצא תחת חקירה .

ד"א שפעת החזירים קטלה מאות אלפים, ועדין קוטלת לא מעט.

נו ועישון סיגריות הרג יותר מכל מלחמות האנושות גם יחד וממשיך להרוג כל יום בקצב שאין שני לו, אני לא רואה פניקה ציבורית סביב הנושא...

כנראה ששפעת "רגילה" הרגה יותר משפעת "החזירים", אני רק יכול לנחש ש"שפעת החזירים" הינו שם הרבה יותר סקסי. כמובן שגם אסור לשכוח שרוב הציבור לא ממש יודע מהי שפעת החזירים באמת, מהם הסימפטומים שלה וכיצד יש להתמודד עמה. למזלנו חברות התרופות ישמחו לספק לנו תרופות בתמורה לסכום "סמלי", מעניין בכמה זינקו המניות של החברות הרלוונטיות כשהנושא היה בפריים טיים...:evil:

לכן אין זה מפתיע שכאשר התקשורת רואה חוסר בקיעות ציבורית בנושא מסוים, היא תדאג ללמד ולהזהיר אותנו מן הסכנה הנוראית והמיידית הבאה לקטול את כולנו. התקשורת חיה מפניקה ובהלה ציבורית ולכן היא לא תהסס ליצור אותה תוך סילוף עובדות, חצאי אמיתות ומה לא. זה מה שנקרא כח ללא אחריות (בארצנו באופן מובהק), כל שנותר לנו לעשות הוא לדעת לסנן את רוב הג'יבריש ולדלות את מעט המידע הענייני המצוי בדפי האינטרנט, על מסכי הטלוויזיה או על עמודי העיתון.

פורסם
זה שעוצמת הבלמים כשהם קרים הרבה יותר חזקה מהמנוע אבל קח אדם ממוצע במהירות בין עירונית שהאוטו שלו מאיץ קצת יותר מידי. הוא יתחיל לשים רגל על הבלם עד שהוא ירתח ויהיה מאוחר מידי לעצור מול התאוצה של הרכב.

נו באמת...

לא קראת את מה שכתבתי?

כתבתי שגם עם פול גז, הבלמים מאיטים את הרכב כמעט באותו קצב כמו בבלימה רגילה.

זה המצב גם אם תבלום ממהירות גבוהה יותר (אני ביצעתי את הניסוי בערך ב 50 קמ"ש). האוטו ייעצר הרבה הרבה הרבה לפני שהבלמים יתחממו עד כדי כך שיאבדו מיעילותם.

בשם המדע, אני מוכן לבצע את הניסוי שוב במהירות 100 קמ"ש,עם פול גז בהילוך רביעי. יש כביש די נטוש באזור שלי שם אני יכול לבדוק את זה בבטיחות מלאה.

וחוץ מזה, +1 להודעה האחרונה של SCNELL

התקשורת וגורמים אינטרסנטים אחרים (ע"ע חברות התרופות) מעוניינים שעניינים כאלה ינופחו מעבר לכל פרופורציה כי הם ירוויחו מזה הרבה כסף.

גם במקרה טויוטה, לא רק התקשורת מרוויחה, אלא גם עורכי הדין, ובפוטנציאל - כל בעל רכב טויוטה שיזכה בבוחטה מתביעה ייצוגית.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פשוט לא מובן. טויוטה עצמה מתייחסת לענין בחומרה רבה יותר משני קודמיי, שניזעקו כאן להגן, כמעט בחרוף נפש המגיע כבר לדרגה של גיחוך, כמו שכל טירון ביחסיי ציבור יוכל להבהיר לכם, רבותי המלומדים. מגדיש את הסאה, אותו הסבר מלומד על השפעת הגומלין שבין שפעת החזירים לדוושה של טויוטה ולברקס של הפריוס שהוא "כמובן" ניפוח של כלום ע"י התקשורת.

פורסם
נו באמת...

לא קראת את מה שכתבתי?

כתבתי שגם עם פול גז, הבלמים מאיטים את הרכב כמעט באותו קצב כמו בבלימה רגילה.

זה המצב גם אם תבלום ממהירות גבוהה יותר (אני ביצעתי את הניסוי בערך ב 50 קמ"ש). האוטו ייעצר הרבה הרבה הרבה לפני שהבלמים יתחממו עד כדי כך שיאבדו מיעילותם.

בשם המדע, אני מוכן לבצע את הניסוי שוב במהירות 100 קמ"ש,עם פול גז בהילוך רביעי. יש כביש די נטוש באזור שלי שם אני יכול לבדוק את זה בבטיחות מלאה.

וחוץ מזה, +1 להודעה האחרונה של SCNELL

התקשורת וגורמים אינטרסנטים אחרים (ע"ע חברות התרופות) מעוניינים שעניינים כאלה ינופחו מעבר לכל פרופורציה כי הם ירוויחו מזה הרבה כסף.

גם במקרה טויוטה, לא רק התקשורת מרוויחה, אלא גם עורכי הדין, ובפוטנציאל - כל בעל רכב טויוטה שיזכה בבוחטה מתביעה ייצוגית.

ג'רמי, קרא שוב את מה שכתבתי.

אני לא חולק עליך שבבלימה אחת או שתיים אין בעייה אבל נסה לעשות את זה אחרי שהחזקת את האוטו ב 100 קמ"ש עם פול גז במשך דקה או שתיים ותקבל תוצאות שונות לגמרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא מבין מה שאני אומר.

אין שום מצב שבו יהיה צורך להמשיך על 100 קמ"ש תוך כדי שימוש מתמיד בבלמים, מהסיבה הפשוטה שגם ב- 100 קמ"ש בפול גז, הבלמים עוצרים את האוטו מיידית.

הרגע חזרתי מאותו ניסוי במהירות גבוהה יותר.

ב 110 קמ"ש עם פול גז בהילוך רביעי, בלימה עם רגל שמאל, ושוב האוטו נבלם ועצר מיידית, כמעט ללא שום הבדל לעומת בלימה רגילה.

אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן לנסות את זה בעצמך, ולהווכח שאין שום סיבה שבעולם שהבלמים לא יעבדו במצב כזה עקב התחממות.

אם אתה מנסה לרמוז שיש אידיוט שכשהוא יבין שהגז שלו תקוע ברצפה, הוא ינסה להמשיך לנסוע במהירות קבועה תוך כדי בקרת המהירות שלו בעזרת הבלם, אז תסלח לי אבל הוא עוד יותר אידיוט, וכל מה שהוא יחטוף מגיע לו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי, לא חסרים אידיוטים כאלה.

כמה אנשים נוסעים עם צמיג מפוצ'ר ולא מרגישים עד שהוא מתפרק?

כמה אנשים נוסעים עם חופשים גדולים מאוד בהגה בלי לדעת?

הקהל כאן בפורום הוא ממש לא הקהל המייצג ורוב האוכלוסיה סתומה במה שקשור להבנה בהתנהגות הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
טויוטה הודיעה שהפגם בדוושה התגלתה גם בפריוס.

ראיתי בדיווח של גלובס כי הפתרון המוצע על ידי טויוטה הוא חיזוק של איזשהו חלק עם ברזל.

מעניין מה תהיינה תוצאות העבודה של הפועלים הישראלים...

ואגב, ראיתי איפשהו שהיה כתוב שורסו לא נמכרת כאן, אבל יש כמה יאריס ורסו שנמכרו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טויוטה הודיעה שהפגם בדוושה התגלתה גם בפריוס.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3844266,00.html

תיקון, מדובר על בעיות במערכת הבלימה של הפריוס , הבעיות היו ידועות , אבל רק עתה טויוטה מודים בה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה לא מבין מה שאני אומר.

אין שום מצב שבו יהיה צורך להמשיך על 100 קמ"ש תוך כדי שימוש מתמיד בבלמים, מהסיבה הפשוטה שגם ב- 100 קמ"ש בפול גז, הבלמים עוצרים את האוטו מיידית.

הרגע חזרתי מאותו ניסוי במהירות גבוהה יותר.

ב 110 קמ"ש עם פול גז בהילוך רביעי, בלימה עם רגל שמאל, ושוב האוטו נבלם ועצר מיידית, כמעט ללא שום הבדל לעומת בלימה רגילה.

אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן לנסות את זה בעצמך, ולהווכח שאין שום סיבה שבעולם שהבלמים לא יעבדו במצב כזה עקב התחממות.

אם אתה מנסה לרמוז שיש אידיוט שכשהוא יבין שהגז שלו תקוע ברצפה, הוא ינסה להמשיך לנסוע במהירות קבועה תוך כדי בקרת המהירות שלו בעזרת הבלם, אז תסלח לי אבל הוא עוד יותר אידיוט, וכל מה שהוא יחטוף מגיע לו.

יש הבדל בין הניסוי שאתה עשית, בו היית מודע לחלוטין וכמובן מוכן לפעולה שבצעת, לבין מצב דומה אך בלתי צפוי. אז גם נהג מנוסה יזדקק ליותר זמן גם כדי להגיב נכון וגם לבלום בפועל. שווה בנפשך שאתה מאחורי משאית העוצרת בפתאומיות ופתאום גילית שבאוטו בו אתה נוהג יש דיליי של שניה בין לחיצה על דוושת הבלם לבין תגובת בלמי הרכב, מה דעתך? האוטו יעצור ? ודאי שכן, אלא שכנראה לא יהיה מי שיוכל לדווח על כך. השאלה לכן אם ניתן או לא לעצור אוטו במצב של דוושת תאוצה "תקועה", אינה, בכל הכבוד השאלה. מצער שאתה אינך מבין זאת, כפי שהוכחת בעיקביות מאז תחילת השירשור הזה.

פורסם

אז מה היה לנו עד עכשיו?

האצנו בלי יכולת להפסיק, כשרצינו לבלום, גם זה לא הלך וכשבסוף כבר נעצרנו בצד, יצא קוד שגיאה והלך הממיר לפח, כשבדקנו למה, גילינו בקרטר בוצה והלך גם המנוע:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

לכל הפאטתים שמגינים בחרוף נפש על טויוטה, אל תתרחו אפילו לסתור אותי,לא באתי להתווכח ואם אתם רוצים ממש להתווכח עם מישהוא על כמה טויוטה מדהימה ואמינה בטרוף, נסו להגיד לנשיא טויוטה שהוא טעה שהתנצל בפני ציבור הלקוחות שלהם וגם לשר התחבורה האמריקאי שטעה שאמר לאמריקאים להפסיק לנהוג לחלוטין ברכבי טויוטה מהדגמים הבעייתיים.

בשביל מה כל הפאניקה שלהם, כולה צריך ללחוץ על הברקס ולעצור בצד :screwy::loco::screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...