Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מערכת HeadUnit מסוג Panasonic CQ-C1103.

http://www.ecarsystems.com/panasonic_cq-c1103.php

http://www.carpartfactors.com/acatalog/MP3-CD-TUNERS.html(האחרון)

הבעיה שאני נתקל בה כרגע היא שאין לה יציאת AUX או IP-BUS,

לכן איני יכול לחבר אליה שום נגן מוזיקה חיצוני שלפיו המערכת תפעל.

מה שכן יש למערכת הזו אלו שתי יציאת RCA נקבה - אחת לבנה ואחת אדומה,

במקרה יש ברשותי כבל מתאים בעל שתי היציאות האלה (זכר) בצד אחד ובצד השני כניסת AUX זכר.

ניסיתי להוציא את המערכת ולחבר נגן MP3 רגיל חיצוני אליה דרך הכבל מאחור אך ללא הצלחה, כלומר,

חיברתי הכל ללא בעיה והפעלתי את המערכת -

העברתי את המערכת ממצב רדיו למצב קריאת דיסק וכמובן שהוצאתי את הדיסק,

הפעלתי את הנגן MP3 החיצוני אך השיר לא היה נשמע כלל, המערכת דממה ועדיין היה כיתוב של NO DISK על הצד של המערכת.

אשמח אם אוכל לקבל עצות או דרכי פיתרון למצב שנקלעתי אליו,

אקווה שלא אצטרך לקנות מערכת חדשה,

תודה רבה מראש!

erezMASTER.

פורסם

אין הרבה מה לעשות, אם אתה ממש חייב כניסה אז להחליף את הHU אם אין כסף אז אפשר לנסות משדר FM.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני שמח שאתה אופטימי אבל צר לי להגיד לך אין הרבה מה לעשות, אם אין לך משהו אז בדרך כלל קונים אותו.

היציאות מאחורה הם יציאות בלבד אתה לא יכול לחבר לשם התקן כמו נגן, במקרא הטוב לא יעבוד במקרא הרע הנגן ישרף או להפך היציאות.

מה שאני היתי ממליץ לך זה לנסות משדר FM אם האיכות לא תספיק אז אין בררה ותצטרך להחליף.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...