Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ODR להמונים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית שהמכירה של הODR היא מישראל, אני חושב גם שהרבה אנשים בפורום מכירים את המוכר

anyway,ראיתי אותו מקרוב, רדיו דיסק מדהים, אם רק היה לי תקציב, הייתי משליך את ה9887 שלי ולוקח את הדבר המטורף הזה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אתמול המחיר שלו היה 920$ , מה קורה פה?

אם מדובר במוכר שאני חושב שזה הוא , לא מזמן הוא ביקש מחיר של למעלה מ13,000 ש"ח.

מתנאל ידוע לך שיש לו שני מכשירים כאלו למכירה?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא- לפי מיטב ידיעתי יש לו מכשיר אחד.

לא יודע מה קורה עם המחירים, ולמה היה 900 דולר ועכשיו זה פחות.

המכשיר בודאות אמיתי וקיים, יצא לי לראות ולשמוע דרכו. והוא הוצע כבר למכירה בפורומים בארץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני גם מאמין שהמכשיר חי וקיים השאלה אם זה אותו מכשיר שמוצע באיביי?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

להערכתי כן, לפי מיטב הבנתי יש כ15-20 מכשירים כאלה שמסתובבים בעולם, כמה מהם כבר הגיעו לישראל?

עכשיו המחיר כבר עומד על1K$ אני מאמין שהוא ימכר סביב ה3-4K$

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני לא מאמין שהוא ימכור ב1000 דולר , מינימום 2500 דולר.

MP3? רק בP99RS :)

פורסם
להערכתי כן, לפי מיטב הבנתי יש כ15-20 מכשירים כאלה שמסתובבים בעולם, כמה מהם כבר הגיעו לישראל?

עכשיו המחיר כבר עומד על1K$ אני מאמין שהוא ימכר סביב ה3-4K$

לדעתי הוא לא יגיע ל2000$ כי המוכר עשה כמה טעויות דבר ראשון תמונות אמיתיות וכמה שיותר יותר טוב.

דבר שני המוכר לא בעל פידבקים מרובים והמכירה האחרונה שלו היתה לפני די הרבה זמן וזה נתפס כחשוד על ידי קונים של איביי.

ודבר אחרון שאינו מציין את שיטת המשלוח האם אקספרס או רגיל ?הוא רק ציין את מחיר המשלוח שזה כשלעצמו מחיר יקר.

מכירה של דבר כזה אמורה להיות BIN ואפשרות לתת הצעה.

• תוכן חדש...