Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני הולכת להזמין השבוע רכב מיבואן אבל האספקה רק באפריל ואין לי רכב כרגע.חשבתי על קנית רכב מעל 20 שנים עד 3k ולמכור אותו עוד 4 חודשים למדינה לגריטה וכך אוכל לקבל בחזרה 3k.מה דעתכם? על איזה אוטו אתם ממליצים ועל מה צריך להקפיד בקניה? תודה!

פורסם

הייתה אאודי 80 בקריות עם 56 אלף ק"מ. הייתי רוכש אותה, נוסע 3 חודשים ומשבית אותה סופית בגריטה.

אני מניח שאם היא לא מתקלקלת כלל במהלך שלושת החודשים הנ"ל, הרווחת רכב מושכר ב-2000 ש"ח - אני מניח שהשכרת רכב חדש תהייה יקרה יותר.

פורסם
הייתה אאודי 80 בקריות עם 56 אלף ק"מ. הייתי רוכש אותה, נוסע 3 חודשים ומשבית אותה סופית בגריטה.

אני מניח שאם היא לא מתקלקלת כלל במהלך שלושת החודשים הנ"ל, הרווחת רכב מושכר ב-2000 ש"ח - אני מניח שהשכרת רכב חדש תהייה יקרה יותר.

איפה ראית אותה? ביד 2 אני לא רואה יש לך פרטים? תודה

פורסם

חראם על מי שמת. לא על אוטו.

תיכנסי לשרשור תצפיות רכבים בפורום האספנות - שם נתנו גם טלפון אם אני זוכר נכון.

זה אולי הרכב הבודד שאני יכול לחשוב שאין יותר מדי סיכוי שיהיה בור ללא תחתית בתקציב הנ"ל.

לפני הגריטה תנסי לפרסם אותו כאן ב-3500 ש"ח, אם לא יתנו - קחי 3000 מהמדינה ותורידי את האאודי מהכביש.

פורסם
נאמר לי שחייבים להחזיק ברב שנה.האם זה נכון?

לא. אני גרטתי רכב לאחר חודשיים של שימוש.

אני לא חושב שצריך להשקיע כ"כ הרבה מחשבה - קנה את הרכב הראשון

שתמצא עם טסט ב- 2500 ש"ח. אם קרה משהו לרכב - אל תתקן, תחליף!

עריכה: אני חושב שיש כאן הזדמנות נדירה לחובבי רכב. קנה ב- 3-2 אש"ח רכב נוסטלגי שאתה אוהב, וכשיימאס לך פשוט קח אותו לגריטה. יש סיכוי אפילו שתרוויח 200 ש"ח פיצוי על יום עבודה שתפסיד.

מצד שני, אם זה רכב שאתה אוהב, לא בטוח שיהיה לך לב לגרוט אותו...

• תוכן חדש...