Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצרים נמכרים עקב שדרוג בלבד. מספר פאלפון שלי למעוניינים:0545-929-575,שי.אני מנתניה.

המוצרים חדשים ללא שריטות או קרעים ושמורים הייטב.לא נעשה שימוש אגרסיבי במוצרים.

1.רמקולים 6X9 מבית JBL דגם GT5963 נמכר בחנויות סביב 400 שקל, נרכשו לפני כמעט חצי שנה, עבדו חודש,חדשים

!210WATT| 70 RMS| צליל נקי וטוב-JBL!ימכרו ב250 ש"ח,מי שיקח אותם יקבל במתנה זוג טוויטרים בשווי של 50 שקל לפחות חדשים וסגורים באריזה לא שומשו מעולם,או לפי בחירתו זוג רמקולים עגולים בשווי 50 שקל לפחות גודל 5.25 חדשים עם הקרטון שאיתו הגיעו לא שומשו מעולם.ניתן לרכוש את הטוויטרים או הרמקולים האלו בניפרד במחיר של 50 ש"ח ליחידה.

2.רמקולים של אלפיין ברמה גבוהה ובאיכות ללא פשרות!גודל 6.5 אינץ' 3WAY חזקים מאוד לדעתי סופגים 100 RMS נקי מינימום!מפלצתיים נותנים באסים טובים,ניתן לשמוע ברכב שלכם!לטעמי טובים מהטמפו ביחס למחיר שתקבלו אותם,נקנו לפניי שנה ב700 שקל,מצב מעולה.עדיין לא סגור על המכירה שלהם אבל מי שידבר לעניין אני ימכור לו.

3.רמקולים 5.25 אינץ' של חברתBLACKPUNT ,היו בשימוש שבוע בלבד ופורקו מהרכב,בני חצי שנה.רמקולים טובים במחיר שלא קורע את הכיס,חדשים עולים 200 ש"ח,דורש 100 הם במצב מעולה!

4.מגבר PLATINUM AUDIO PB777 נמכר בזאפ 450 ש"ח,דורש עבורו 300.הוא חדש בן חצי שנה ,בשימוש חודש, מגיע עם הקרטון המקורי והחוברת שלו.80 RMS לערוץ 220RMS בגישור לסאב והספק 800WATTS.מי שיקח אותו יקבל במתנה זוג טוויטרים בשווי של 50 שקל לפחות חדשים וסגורים באריזה לא שומשו מעולם,או לפי בחירתו זוג רמקולים עגולים בשווי 50 שקל לפחות גודל 5.25 חדשים עם הקרטון שאיתו הגיעו לא שומשו מעולם.ניתן לרכוש את הטוויטרים או הרמקולים האלו בניפרד במחיר של 50 ש"ח ליחידה.

שתיהיה שבת שלום,מי שרציני מוזמן להיתקשר ולקבוע איתי ניתן לבדוק תקינות של הרכיבים.

1LIPSX652N_3.jpg

JBL-GT5963-MUTHIS-KOLON-DENEMENIZ-MENFATINEZEDIR__22131268_0.jpg

P1010106.jpg

פורסם

עבר שבוע.המגבר נמכר.המחירים סופיים בהחלט ואין מה לנסות להתווכח גם אם תיקחו את הרמקולים/הטוויטרים שהצעתי מתנה וגם אם לא.

הרמקולים של האלפיין ימכרו תמורת 450 ש"ח,יש גמישות קלה,בטח שלא להציע לי 100 שקל לרמקול ברמה הזאת שלדעתי מתעלה על הטמפו.

הרמקולים האחוריים נישארים באותו המחיר-250 ש"ח.

הרמקולים 5.25 של BLACKPUNT תמורת 100 ש"ח.

יש אפשרות לקחת טוויטרים או רמקולים מתנה לבחירתכם חדשים באריזה ולא נפתחו או שומשו במידה ואתם לוקחים אחד מן שלושת הפריטים הנ"ל,או אפשר לקנות את הטוויטרים/רמקולים האלו תמורת 50 ש"ח כל אחד.

שיהיה שבוע טוב ושבת שלום לכולם.

פורסם

עבר שבוע.

דיל טוב ואחרון בהחלט לשבוע הקרוב!

רמקולים 6X9 אחוריים של JBL+רמקולים 5.25 BLACKPUNT+טוויטרים פשוטים סגורים באריזה הכל תמורת 300 ש"ח בלבד במקום 400 ש"ח לא יורד חצי אגורה אל תנסו אפילו!

אסור לפספס,קיבלתם מערכת שלמה ב300 שקל,לי הכל עלה ביחד 700,יותר מכפול! הכל חדש!

בנוגע לרמקולים של אלפיין,כמו שאמרתי חדשים עלו 700 ש"ח ואין את הדגם שלהם יותר בחנויות,אני דורש 450 ואני גמיש מעט.הם שני סוסי עבודה,נותנים באסים טובים ביחס לרמקול 6.5 אינץ'!

פורסם

הקפצה שבועית.

לכל מי ששואל אני מנתניה,לא מאמין שאנשים מנסים להוריד מהמחיר בטלפון-זה לא ילך לכם מעדיף לתת אותם לחבר מתנה אם כך!

מחירים סופיים בהחלט,מי שלא רציני לא להיתקשר ולשגע אותי.ניתן לקבל את כל הפרטים שצריך בטלפון או בהודעה פרטית,שבת שלום לכולם!

פורסם

עבר שבוע.

שימו לב,כיוון שעבר כמעט חודש מאז שפורסמה מודעת המכירה,אין לי סבלנות יותר,ואתם מרוויחים:

-הרמקולים של האלפיין ירדו מהמכירה ולא ימכרו עקב הצעות מגוחכות שאני מקבל בטלפון,אני ישמור אותם ויתן אותם לחבר שמרכיב מערכת להנות מהם.

מחיר אחרון בהחלט לכל המוצרים:

רמקולים אחוריים של JBL 6X9+רמקולים קדמיים של BLACKPUNT5.25+זוג רמקולים נוספים 5.25 חדשים וסגורים בקרטון שלהם לא שומשו אפילו לו חצי שנייה+שני טוויטרים חדשים וסגורים באריזה לא שומשו מעולם-הכל במחיר זנות של 300 שקל מחיר אחרון לכל הדעות לא יורד ממנו אין מה לנסות!תשמעו,הכל עלה לי יותר מ700 שקל,אתה מקבלים פה כל רמקול שמערכת דורשת בפחות מחצי! 300 שקל וכל זה שלכם לא תמצאו משהו טוב מזה!תזדרזו,חייב להימכר עד סוף החודש!

ניתן לפנות בפרטי ועדיף בפאלפון:0545-929-575.שי.

שתיהיה שבת שלום לכולם!

פורסם

שבוע עבר

כל הציוד נמכר.

נישארו עדיין הרמקולים של אלפיין למעוניינים ולרציניים במחיר של 450 ש"ח גמיש מעט,אם לא ימכר במחיר שאני דורש עד העשירי לחודש הם ינתנו מתנה לחבר טוב:-P.

שבת שלום!

פורסם

שבוע עבר.

הרמקולים של אלפיין כבר לא רלוונטים,חבר יקבל אותם במתנה,ההפסד היה כולו שלכם,אני מעדיף לתת לו מאשר לההמשיך לקבל הצעות מגוחכות:-Pאני בטוח שהוא יהנה מהם.

אז כל שנותר להגיד זה שכל הציוד נמכר,ברכות לרוכשים,ושבת שלום לכל עם ישראל!8)

• תוכן חדש...