Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו נקנתה בשעה טובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לאחרונה סובארו שנת 88 סטיישן . הבנתי שזה רכב מבוקש בפלחים מסויימים בחברה ומועד לגניבה . רציתי לדעת מה הדרך לשמור עליו מפני גניבה . כמובן שלא אתקין מערכת אזעקה יקרה ברכב כזה .

והאם ידוע לכם מהי צריכת הדלק של רכב כזה בהנחה שהוא מטופל היטב?

תודה לכל המשיבים

פורסם

הייתה לי ליאונה כזו, ניסו לגנוב אותה בערך 3 פעמים, בפעם אחת עשו נזק אמיתי.

לי הייתה עליה אזעקת ביפר, קודנית, מנעול הילוכים, מנעול הגה ומנעול ברקס. כל כניסה לאוטו הרגישה כאילו אני מאבטח של מוזיאון - אבל בסופו של יום זה מה שמנע ממנה לעבור לשטחים.

אם לא תשקיע בכל המנעולים האלה - ימיך עם האוטו ספורים.

האוטו אגב, עדיין נחשב לגניב ביותר - עוקף עדיין את סקודה אוקטביה, למרות שהאחרונה ירדה מפס הייצור לפני 17 שנה.

תוסיף לזה את העובדה שפרוייקט הגריטה מוריד רבות מהן מהכביש, ללא שימוש בחלקים (שנדחסים ע"י קוביית ענק) - ותגלה שהמצב מאוד עגום.

1673

פורסם

את צריכת הדלק תמדוד בעצמך, עם אתה לא יודע איך פנה אליי בפרטי ואני ידריך אותך.

אחלה רכב תהנה ממנו, מנעול הילוכים יעשה את העבודה אין טעם להשקיע בביפר ששויו מגיע לכרבע ואפילו חצי ממחיר הרכב.

פורסם

והאם ידוע לכם מהי צריכת הדלק של רכב כזה בהנחה שהוא מטופל היטב?

האם הרכב ידני או אוטומט? רגיל או 4X4?

צריכת דלק מעולה אשר נמדדה בידי חברים בפורום הינה בסביבות ה1-15 בין עירוני, ישנם כמה שרשורים מדהימים בנושא בפורום, חפש את השרשור של Platinum.

צריכה יותר "אנושית" היא באזור ה1-13 בין עירוני ו1-10 בעיר,הכמובן נמדד כאשר אינך מועמס או מסיע עוד 4 נוסעים.

רכב אוטומט צריכתו גבוהה יותר במעט.

נתונים אלו יתקבלו כשמכלולי הרכב במצב תקין ומכוון, שזה כולל צמיגים, מנוע, מאייד, מפלג ועוד ועוד ועוד ומתייחסים לדגמי ההנעה הרגילה בעל גיר ידני 5 הילוכים.

לגבי עניין הגניבות, כל האמצעים שנרשמו הינם מעכבי גניבה ולא מונעי גניבה, מי שירצה את רכבך ישיג אותו.

אך לגנב החובב יכולים לגרום לו לעבור לרכב הבא.

תתחדש על הרכישה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן כך - אין דבר העומד בפני הרצון.

יש לקחת בחשבון שכל האמצעים הנ"ל אכן לא היו עוזרים במידה והאוטו שלי היה מועמס על גרר - אבל הגנבים החובבנים לא אוהבים עבודות קשות, לכן האוטו עבר בעלות בצורה חוקית בסופו של דבר :twisted:

• תוכן חדש...