Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית יודע כמה עולה רק ווסת מקורי של אלטרנטור היית פועל בדיוק אותו הדבר. אולי הפעם יצליח האלטרנטור לשרוד יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם היית יודע כמה עולה רק ווסת מקורי של אלטרנטור היית פועל בדיוק אותו הדבר. אולי הפעם יצליח האלטרנטור לשרוד יותר.

כלל לא בטוח.

במקרה שלי יש לי זמן ורכב תחליפי(שכל ערכו כמחיר אלטרנטור מפרוק),בתוספת סבלנות ואניטרנט,והרבה קשרים כאן בארץ...!

אבל לא זו הפואנטה,כוונתי היא לשאול מה למדו גולשי הפורום מהמקרה הזה.אפילו תעוד מצולם לא ראינו.

פורסם

תמצא לי מקום שמוכרים בו ווסת איכותי ולא זבל סיני ותראה איזה תיעוד אני יעשה.

לא מצאתי, בזבזתי המון שיחות לחנויות ואין לאף אחד ווסת לרכב הזה, אמרו לי "יש לי אלטרנטור תקין ב200ש"ח אם אתה רוצה", כמובן שבגלל שלא מצאתי חלקים איכותיים וויתרתי על התענוג של השיפוץ.

פניתי לחשמלאי שאני מכיר שנים רבות, ורכשתי ממנו אלטרנטור משופץ בעלות של 400ש"ח, ואני עשיתי את העבודה שברכב הזה זה לא פשוט לפרק אלטרנטור, כי הוא קבור במקום עם נגישות נמוכה מאוד.

גם החלפת הווסת לא הייתה מבטיחה לי שהאלטרנטור יהיה תקין לאחר מכן, כי אולי הבעיה בסלילים או משהו אחר.

פורסם

יקיר גם אני אכלתי שטוזות מאלטרנטורים משופצים. במקרה שלי זה גם עלה לי במצבר שהלך לעולמו עקב טעינת יתר.

אני מציע לבאים בתור לקנות אלטרנטור אורגינלי מפירוק, ממכונית שבוודאות עשתה פחות קילומטרים משלכם.

אין דרך אחרת הזבל הסיני בסוף עולה ביוקר.

לחילופין ניתן למצוא בשוק אלטרנטורים ארופאים באזור ה900 ש"ח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

להערכתי אלטרנטור מקורי עולה כ1500ש"ח ואם האלטרנטור הזה ילך אני לא יהסס לרכוש מקורי אחרי כל הטעויות שעשיתי.

בפעם הראשונה שהאלטרנטור הראשון המקורי שבק זה היה פחות משבוע לאחר התנקנת המגבר, כניראה הוא יוצר עומס למרות שהמגבר לא משהו רציני, וגם אלטרנטור מקורי ישבוק.

או שאני יחפש אלטרנטור מחוזק בהזמנה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש לי שאלה ורק עכשיו ניזכרתי בזה.

לפני כחודשיים החלפתי ממיר קטליתי ברכב, וביצעו ריתוך הממיר החדש לרכב בעזרת TIG(הרתכת שמוציאה חוט דק) בזמן שהמצבר היה מחובר כרגיל, יתכן וזה הרס את האלטרנטור/קיצר את חייו?

כי אני שמעתי שבזמן ריתוך צריך לנתק מצבר כדי למנוע נזק.

בפעם הראשונה שהאלטרנטור הראשון המקורי שבק זה היה פחות משבוע לאחרהתקנת המגבר, כניראה הוא יוצר עומס למרות שהמגבר לא משהו רציני, וגם אלטרנטור מקורי ישבוק.

או שאני יחפש אלטרנטור מחוזק בהזמנה.

חיי ומטעין

חי ומטעין, אבל בכל זאת מומלץ שתקרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493691.

בנוסף השימוש בריתוך ברכב בעת החלפת הממיר, הוא כמעט בוודאות הסיבה לקצר באלטרנטור שהיה נמנע, לו היו מנתקים כבל מהמצבר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...