Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי רנו מגאן 02 גיר ידני.

לאחרונה יש תופעה מוזרה ברכב, כאשר אני עומד (בסל"ד נמוך) הרכב כאילו טיפה נחנק ואז פשוט נכבה, לאחר מכן הוא לא מניע (הסטרטר מסתובב) רק לאחר כשתי דקות אני מצליח להניע את רכבי ולנסוע עוד שבוע בלי שום בעיות כאילו לא קרה כלום.

הסלילים והפלגים הוחלפו לחדשים לפני כחצי שנה.

חברים תעזרו לי בבקשה לאתר את גורם הביעה, תודה מראש!

פורסם

אני חייב להוסיף שמתי לב כאשר יש הנעה ארוכה (סטארטר ארוך מהרגיל) התופעה הזאת חוזרת, רכב נכבה ומניע אחרי 2 דקות.

פורסם

אם ישנה תופעה נוספת שבנסיון הנעה ראשון (בוקר למשל, או לאחר מס' שעות חניה) האוטו לא מניע מייד, אלא לאחר מס' פעמים, יש לבדוק חיישן הצתה, ו/או את התקע לחיישן ההצתה. (בשפת מוסך ומחסן חלפים רנו).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם ישנה תופעה נוספת שבנסיון הנעה ראשון (בוקר למשל, או לאחר מס' שעות חניה) האוטו לא מניע מייד, אלא לאחר מס' פעמים, יש לבדוק חיישן הצתה, ו/או את התקע לחיישן ההצתה. (בשפת מוסך ומחסן חלפים רנו).

דני

תודה רבה אל העזרה, היום היתי במוסך עמיגל מורשה רנו ב"ש, חיברו את הרכב למחשב ובאמת היתה בעיה בחיישן הצתה ובחיישן טמפרטורה, החליפו חיישן הצתה + תקע לחדשים, וחיישן טמפרטורה רק ניקו לי. בינתיים האוטו נוסעה פיקס, אני מאוד מקווה שזה פתר את הבעיה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
היי, ברשותי רנו מגאן 02 גיר ידני.

לאחרונה יש תופעה מוזרה ברכב, כאשר אני עומד (בסל"ד נמוך) הרכב כאילו טיפה נחנק ואז פשוט נכבה, לאחר מכן הוא לא מניע (הסטרטר מסתובב) רק לאחר כשתי דקות אני מצליח להניע את רכבי ולנסוע עוד שבוע בלי שום בעיות כאילו לא קרה כלום.

הסלילים והפלגים הוחלפו לחדשים לפני כחצי שנה.

חברים תעזרו לי בבקשה לאתר את גורם הביעה, תודה מראש!

חבר שלום אני אנסה לעזור לך במבוכים של מכוניות מגאן

אז ככה מה מצב מנוע סיבובים ? האם בדקתה

יש כמה בדיקות שאתה צריך לעשות

א. תבדוק שמנוע סיבובים שלך החיבורים לא רופפים (חיבורים רופפים גורמים למנוע סיבובים להוריד את סיבובי המנוע או ההפך)

ב. בזמן שהמנוע פועל תנתק את החיבור של מנוע הסיבובים אם המנוע כבה אזי מנוע סיבובים תקין

ג. יכול להיות שסרעפת מלוכלכת עם פיח יש לפרק את מנוע הסיבובים ולנקות את חלל הסרעפת

אני מקווה שעזרתי לך

אלי

• תוכן חדש...