Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא מיזמן החל בזיוף בטורים ופשוט מקפיץ אותם גבוה. מייד לאחר כיבוי הרכב והדלקתו מחדש הטורים מיתאזנים אך לאחר כמה זמן חוזרים לקפוץ גבוה.

קראתי פה מאמרים ופרוייקטים על ניקויים למיניהם לפני שאני רץ להחליף חיישנים למיניהם (מנוע צעדים.... :) )

אני אלך מהקל לכבד ובתור התחלה אני מתכנן לעשות ניקוי מצערת ע"י ניתוקה מהבית ומהרכב וניקיונה הייטב בעזרת ספריי קרבורטורים. כמו כן אוציא גם את המנוע צעדים ואנקה אותו בעדינות. מקווה שהתרופה הקלילה הזו תעזור.

אשמח לשמוע דגשים וטיפים לפני שאני מבצע את הניקוי הנ"ל?

אשמח גם לשמוע ממישהו שקרה לו את התופעה הזו בסוג רכב זה ופשוט ייתן לי את הפיתרון המוחלט והמדוייק.

תודה לעונים. :)

:)
פורסם

היה לנו את אותה תופעה ברכב זהה מהעבודה,הניקוי פתר את הבעיה למרות,שהמשיכו לנסוע כמו שהוא למעלה משנה,עד שיום אחד משהו החליט לשים לזה סוף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אני אתן ניחוש מושכל - בסובארו האפדימייה היא חיישן חום שמתקצר - התופעה היא כפי שציינת -סל"ד עולה אך גם תהיה התנעה קשה מאד במנוע חם.

מומלץ להתחבר לסורק או לחילופין לשלוף קודי תקלה ב"פלאש" לאימות.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

ערב טוב,כבעלים של גראנד לאונה 94 הייתה לי את אותה תופעה בדיוק

שנפתרה על ידי פירוק מנוע צעדים ניקוי מסיבי כולל ניקוי כליל של הסעפת אים אני לא טועה

ובזה נפתרה הבעיה.

מה שכן הכל בוצע לא על ידי אלא במוסך סובארו מורשה לאחר איבחון התקלה על ידי המכונאי שלי.

אים אתה מאזור המרכז פנה אליי בפרטי ואנסה לעזור לך.

דרך אגב ענה לך חיים יוד מקודם לדעתי ביקור קצר אצלו והסובארו שלך לא תזייף יותר.

בהצלחה ידידי יש לך אחלה רכב שמור עליו.

imprza new age

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים. למען האמת הרכב הוא של ידידה טובה. היום ביצעתי את הניקוי המדובר, ניתקתי את המצערת מהרכב והברשתי אותה בספריי קרבורטורים בנדיבות רבה ויצאה לא מעט ג'יפה בכלל. לאחר ההרכבה הרכב הרגיש כמו חדש אבל רק הזמן יוכיח זאת. דרך אגב, מה שכן רציתי לדעת, ישנה צינורית דקה שיוצאת מהחלק החיצוני של המצערת (בצבע אפור) יחסית ארוכה ומיתחברת בסופו של דבר למין תקע חשמלי שכזה. הצינורית לפי מה שראיתי בחלקה הפנימי היא ריקה לחלוטין בלי חוט חשמל או משהו כזה. ניראה מעין מוליך אויר שכזה. הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג מה היא עושה ומה תפקידה?

בנוסף רציתי לדעת על כמה סל"ד הרכב צריך לעמוד במצב סרק שהוא חם?

שוב תודה. :)

פורסם
ערב טוב,כבעלים של גראנד לאונה 94 הייתה לי את אותה תופעה בדיוק

שנפתרה על ידי פירוק מנוע צעדים ניקוי מסיבי כולל ניקוי כליל של הסעפת אים אני לא טועה

ובזה נפתרה הבעיה.

מה שכן הכל בוצע לא על ידי אלא במוסך סובארו מורשה לאחר איבחון התקלה על ידי המכונאי שלי.

אים אתה מאזור המרכז פנה אליי בפרטי ואנסה לעזור לך.

דרך אגב ענה לך חיים יוד מקודם לדעתי ביקור קצר אצלו והסובארו שלך לא תזייף יותר.

בהצלחה ידידי יש לך אחלה רכב שמור עליו.

כיצד ניקית את מנוע הצעדים?

• תוכן חדש...