Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| מה זה 2*4?

omri888
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש מכוניות שהן 4X4, ג'יפים.

אני יודע שיש מכוניות עם הנעה קדמית ויש מכוניות עם הנעה אחורית.

ואם אני גם הבנתי נכון אז 4X4 זה הנעה גם קדמית וגם אחורית.

אז מה זה 2*4?

פורסם

מה אתה רציני? זה או רק הנעה קידמית או רק הנעה אחורית, ז"א שרק שני גלגלים מונעים...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

צורת הכתיבה של AXB מסמלת כמה גלגלים מניעים מתוך כמה כש A הוא מספר הגלגלים המניעים ו B מספר הגלגלים הכולל.

משאית עם 8 גלגלים למשל והנעה של שני גלגלים תסומן כ 2X8.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנעה לשני גלגלים מתוך 4 קיימים. יכול להיות הנעה קדמית או אחורית (ולפני שתשאל, אין הנעה בצד אחד בלבד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

omri,

שי הסביר זאת בפירוט. וכדי שלא תתבלבל אני אסביר לך קצת יותר.

המספר הגבוה, תמיד יסמל את מספר הגלגים שיש לרכב, והמספר הנמוך יסמן את מספר הגלגלים שמשתתפים בהנעת הרכב.

לא ממש משנה אם רשמו כמקובל או הפוך, 2x4 או 4x2, ברור לגמרי למה הכוונה.

קח לדוגמה משאית שיש לה 8 גלגלים. יכול להיות שרק 2 מניעים את המשאית ולכן היא תהיה 2x8 או 8x2. לעומת זאת אם לאותה משאית יש אופציה ל-4 גלגלים מניעים היא תהיה 4x8 או 8x4.

נכון שיש סדר מקובל לכתיבה, אבל אם מישהו טעה, הכוונה ברורה מאילו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...