Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש CDKEY

toyota man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס ב IRC לסרבר

/server irc.inter.net.il

חדר

#serialz

ותחפש!

אני מבטיח לך שתמצא :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כנס לקאזה תרשום SERIAL NORTON ANTI VIRUS והוא ימצא לך כמה כאלה אז תחפש את הגרסא שלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
יש לנורטון שיטה חדש שאפילו הקוד לא עוזר \

צריך להיתקשר אליהם ולבקשה את הקוד של נורטון 2004..

כן שמתי לב

בגלל זה התקנתי כבר 2003

מה ההבדל בין 2003 ל2004??

פורסם

אין הרבה הבדל

השיטת רג'יסטר החדשה באמת מעיקה

אבל יש כמה קראקים שעושים עבודה בלהפיל אותה

בכל אופן, 2003 מומלצת, עושה את העבודה, ובלי בלאגן עם הרישום.

אני חושב שכדאי להפסיק לדבר עכשיו, כאן, על הנושא הזה, כי לידיעתכם זה לא חוקי בכלל.

בנוסף, זה מעצבן את רוני, ("כאן זה לא תמיכה טכנית" :) )

פורסם

להלן המלצה.

אך ראשית :

בסוף השבוע האחרון, להלן "המקולל" התקנתי ווינדואוז XP \ 2000 חמש פעמים.

כמו כן התקנתי SP בהמוניהן, התקנתי NORTON AV \ SW \ AS \ PF בהמוניהם.

כל זאת כדי למצא את השילוב הטוב ביותר עבור הPC שלי.

ובכן.

בנוגע לאנטי-וירוס, ולארח בחינה של NAV2003 \ NAV2004 ומק'אפי, יש לנו זוכה,

SYMANTEC ANTIVIRUS Corporate, גרסא 8.1.1 אם אתם מתעקשים.

לא נורטון ולא פיית-שלג-צחת-עור, אנטיוירוס שעושה את העבודה, לא תופס כמעט משאבים ולא רואה את האנטיוירוס של נורטון או מקאפי או כל מתחרה אחר בשוק.

רון.

-ולחכמים שיקפצו להגיד לי שסימנטק זאת האמא של נורטון, נכון, אבל הסימנטק קורפורייט זה הכלי העסקי שלהם, ושלא כמו למשתמש הביתי, במגרש העסקי אין מקום למי שמשחק בקקה... (צר לי על השפה הבוטה) בכל מקרה, עזבו אתכם מכלים מעפנים, סימנטק אנטיוירוס.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לידיעתכם, סימנטק זאת החברה שמפתחת את נורטון :idea:

-ולחכמים שיקפצו להגיד לי שסימנטק זאת האמא של נורטון, נכון, אבל הסימנטק קורפורייט זה הכלי העסקי שלהם, ושלא כמו למשתמש הביתי, במגרש העסקי אין מקום למי שמשחק בקקה... (צר לי על השפה הבוטה) בכל מקרה, עזבו אתכם מכלים מעפנים, סימנטק אנטיוירוס.-

פורסם
לאנטי וירוס סימנטק קורפורייט יש גם פייר וול?

אבל אם מותקן לך XP אתה מוזמן להפעיל את הFW שלו... זה אמור להספיק בהחלט למשתמש ביתי (למרות שאם מישהו ירצה מאוד הוא יוכל לפרוץ לך למחשב...)

ואם מותקנת לך מ"ה אחרת, אתה מוזמן לשחק בפיירוול של סיגייט (החביב ביותר עלי) או עם הKERIO שהוא חינמי ומאוד מומלץ

אני ויתרתי על פייר וול.

רון.

-וכל זה כדי להגיד שתכלס, לסימנטק יש קבוצה של כלים להתמודד עם אבטחת אינטרנט, הווב סקיוריטי הוא המומלץ ביותר,, שכן בFW שלהם תומך בVPN, ואלא אם אתה מתכנן להתחבר מרחוק ב-VPN למחשב שלך, זה מיותר מעמיס מאוד מאוד מאוד (אצלי בעבודה קנינו שרת DEDICATED לVPN)-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...