Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר הרבה זמן אני מחפש חנות טובה לקנות ממנה את הסט ולא בא לי ליפול על חנות לא אמינה.

אני לא רוצה שיווצר מצב שהמוצר שאני יקנה יהיה מזויף\בלי אחריות\פגום.

אז אם למישהו יש המלצה על חנות טובה שבה ניתן לרכוש את הסט אני יודה לכם מאוד.

עריכה: אני מאיזור השרון , אפשרי גם תל אביב והסביבה.

פורסם

בהוד השרון יש לך את רמי קראדי אם אני לא טועה..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תפנה לנציגי מוראל בארץ חברת" ניפון אירופה ישראל" תשאל מי המשווק שלהם באזור מגוריך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

www.pompa.co.il משווק מורשה של מוראל.

יש להם חנות גדולה במאוד ברמת גן גבעתיים, אתה יכול להיות שקט כשאתה קונה מהם מוראל.

יש להם גם פולק אודיו אפרופו - שווה בדיקה.

מעבר לזה - הבסטה של ציון בתחנה מרכזית ישנה - כן, הוא משווק מורשה של מוראל והוא בסדר גמור - מנסיון.

עריכה - אפי - ברוך שובך, איפה הייתם? טוב לראות אתכם שוב בפורום - ד"ש ליחיאל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין הרבה בסטות של ציון בתחנה מרכזית - יש אחת... :-D

אין לי את המספר טלפון שלו ואני בספק אם לא יטרקו לך בפרצוף ב144 :lol:

פשוט צריך לגשת לשם - זה הבסטות שנמצאות מול החניון של רחוב השרון (הירידה מחברת החשמל לכוון התחנה הישנה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

בעקבות המלצתו של lanosforce כנראה אני יקנה מ pompa.co.il - נקוה שהם אמינים.

ד"א מזה "יש להם גם פולק אודיו אפרופו - שווה בדיקה." ש lanosforce ציין ?

פורסם

אין צורך להגיב על פולק אודיו - כבר הוסבר בה"פ :-D

אני עדיין מדמיין את השיחת הטלפון ההזויה ל144 -

שלום מדברת אור-טל, במה (קידמית) אוכל לעזור?

שלום אורטל מדבר גייזור, כן גייזור ככה קוראים לי, יש לך בעיה עם זה?

אורטל: ה' שפירא חס ושלום, במה (אחורית) אוכל לעזור לאדוני?

גייזור: אני צריך את הטלפון של הבסטה של ציון בתחנה מרכזית בבקשה.

אורטל: שתיקה משהו...

צליל של קו מנותק.

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...