Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה אופציה לעשות את זה? כרגע אין לי תקציב להשקיע בבידוד אז תהיתי לעצמי אם אפשר לעשות בידוד "מאולתר" לבד

מחומרי בידוד ואיטום שעולים פחות מכמה מאות שקלים

או שבמקרה שאין בידוד מקצועי עדיף כבר לא לבודד בכלל ולחסוך

תודה.

פורסם

חשבתי יותר בכיון של גבס..

נו ברצינות אין חומר בידוד שהוא מאוד דומה או לפחות מתקרב לחומר בידוד הנמכר ספציפית לרכב?

פורסם

תחפש בEBAY חומר שנקרא EDEAD של אלמנטל דיזיין

100 SQFT במחיר של איזה 150 דולר כולל משלוח בערך 250 דולר סה"כ!!! זה קצת פחות משלושה באלק קיט של דיינאמאט אקסטרים...

זה הדבר הכי זול שתמצא וזה חומר בידוד ייעודי לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או לקנות גליל שמספיק לשכבה אחת לרכב שלם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או לקנות יריעות מגנטיות כמו של הפרסומות שמתמגנטות למקרר...יריעה של 30-50 ללא דבק משהו כמו שקל וחצי.גמיש מאד אבל צריך לשים דבק.יש כבר מוכן עם דבק אבל עולה טיפה יותר.אם זה ימלא את ייעודו כיאות-שיקול שלך.

פורסם

יקר זה דבר יחסי.

לך תבדוק כמה עולה לבודד אקוסטית מבנה ואז תחזור ותגיד לנו האם בידוד לרכב זה יקר או לא.

בעיקרון רוב האנשים שמים בידוד רק לדלתות קדמיות, חלק נוסף גם לבגאז' ורק אחוז קטן עושה יותר מזה.

אני לא יודע מחירים, אבל מאמין שאיטום של 2 דלתות קדמיות לא יעלה לך יותר מ-2000 ש"ח.

זה סכום כזה שבאמת הנזק מניסיון לחסוך עם כל מיני חומרים מוזרים יכול לעלות על התועלת.

לדעתי פשוט תחכה ותחסוך, זה לא עניין של חיים ומוות, או אפילו מצב שאתה נוסע בלי מערכת בכלל. יש סאונד, אתה רוצה יותר? סבבה... סבלנות.

פורסם
או לקנות יריעות מגנטיות כמו של הפרסומות שמתמגנטות למקרר...יריעה של 30-50 ללא דבק משהו כמו שקל וחצי.גמיש מאד אבל צריך לשים דבק.יש כבר מוכן עם דבק אבל עולה טיפה יותר.אם זה ימלא את ייעודו כיאות-שיקול שלך.

אני לא מתלהב יותר מידי משימוש בחומר מגנטי בסביבה של רמקול... בטח שלא התקנה של רמקול ישירות על חומר כזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חוזר, בטון זה חומר הכי זול שאיתו אפשר לאטום רכב. תזמין משאית ותתחיל לשפוך עד שהוא יוצאה מהחלון.:crazyeyes

ואם לא מגזמים, אפשר להפוך רכב פשוט לרכב SPL מצורה זולה ולתמיד.:wink:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

0ZiRo0 אני חייב לומר לך.ההומור שלך פשוט כ"כ גבוה שאני צריך סולם רק בשביל שתהיה לי הזכות לחייך (שלא לדבר על לצחוק) מהבדיחות שלך...

2000 שקל זה לא תקציב שאני מרשה לעצמי לבידוד אקוסטי...

פורסם

אדי-היריעות אינן בעלות מיגנוט כה גדול. אם אינני טועה,הן בכלל רק בצד אחד.עכשיו ניסיתי לחבר שתי פתקיות מגנט האחד על השניה.כמובן שיש בכל אחת מהפתקיות צד אחד של דף פרסום.אם תנסה על הצד הזה-זה לא מתמגנט.משמע,שהמגנט לא חזק דיו.

אז אולי הבחור ירים את הכפפה הממגנטת וינסה?8) רק אל תשכח לעדכן!

פורסם
0ZiRo0 אני חייב לומר לך.ההומור שלך פשוט כ"כ גבוה שאני צריך סולם רק בשביל שתהיה לי הזכות לחייך (שלא לדבר על לצחוק) מהבדיחות שלך...

2000 שקל זה לא תקציב שאני מרשה לעצמי לבידוד אקוסטי...

http://www.caraudiomag.com/specialfeatures/caep_0710_spl_competitors/index.html

http://au.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090112161604AA7qVRn

http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/4/438895.html

"I work for a high end home theater installation company. Our reference speakers are made out of concrete and are pretty amazing to listen to. The concrete allows absolutely no vibration to escape and dampens the whole box.

I would expect that it could help in score a bit (not much but a little if the box is no absolutly solid). However you would have to make it moderatly thick to be solid and compensated for volume taken up."

אני לא ממש צחקתי.:arrow:

בורות זה לא תירוץ

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני אתה קרימינל :wink:

פינטו עזוב אותך מלחסוך תישאל את שומכאר מה קורה לו בקיץ באוטו כשהוא מיתחמם{רמז נטיפי זפת יצא לך ליראות כבר:roll:}

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...