Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע חוות דעת על רובר 416 מכל השנים וגם על רובר 216 1.6 קבריולט!

אז ככה אני מחפש רכב נדיר, קלאסי, שלא יקח הרבה דלק, שמחירי החלקים יהיו סבירים, שיהיה כיפי לנהיגה ומפנק, במחיר של 15,000 ש"ח +-

אני מתכוון לקנות ואך רכב שמור מאוד יד 1 או שנייה שעשה בסביבות 10,000 ק"מ בשנה ורק מאנשים מבוגרים, אני יודע שקשה להשיג אבל יש לי זמן לחפש אני לא ממהר לשום מקום!

השאלה שלי האם כדאי לקנות אחת מהמכוניות האלה? האם אני יסתבך עם זה? מה הצריכת דלק שלהם? הבנתי של2 המכוניות האלה יש מנוע וגיר של הונדה? יש להם מחלות מיוחדות? חשוב לציין שאני לא נוסע הרבה בסביבות ה 6000 ק"מ בשנה.

ובבקשה אני מעוניין לשמוע חוות דעת רק מאנשים שיש להם או היה להם את אחד מהרכבים האלה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש קשר להונדה אבל זה לא בול אותו הדבר.

למצוא 216 קאבריו יד ראשונה לא מכוסחת כנראה יהיה לו פשוט..........

בהצלחה.

אולי 205 קאבריו? או CTI?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אז ככה אני מחפש רכב נדיר, קלאסי, שלא יקח הרבה דלק, שמחירי החלקים יהיו סבירים, שיהיה כיפי לנהיגה ומפנק, במחיר של 15,000 ש"ח +-

אני מתכוון לקנות ואך רכב שמור מאוד יד 1 או שנייה שעשה בסביבות 10,000 ק"מ בשנה ורק מאנשים מבוגרים, אני יודע שקשה להשיג אבל יש לי זמן לחפש אני לא ממהר לשום מקום!

השאלה שלי האם כדאי לקנות אחת מהמכוניות האלה? האם אני יסתבך עם זה? מה הצריכת דלק שלהם? הבנתי של2 המכוניות האלה יש מנוע וגיר של הונדה? יש להם מחלות מיוחדות? חשוב לציין שאני לא נוסע הרבה בסביבות ה 6000 ק"מ בשנה.

ובבקשה אני מעוניין לשמוע חוות דעת רק מאנשים שיש להם או היה להם את אחד מהרכבים האלה.

יש. לרובר. שם. ממש. רע. לא ?

פורסם

אני מחפש בחורה יפהפיה, צנועה, עדינה, חכמה, בעלת חוש הומור, בלי תסבוכות נפשיות, יודעת לבשל, אוהבת לבשל, יודעת לנקות, אוהבת לנקות, תמיד מחייכת, זורמת, שונאת לבזבז כסף על בגדים, מתלבשת נהדר, שתסתדר עם החבר'ה (אבל לא יותר מדי), אלופה במסאז'ים וזולה לתחזוקה.

מישהו יודע משהו על הבריטיות? :roflmao:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מניסיון אל תתקרב לרובר וזה ממש לא קשור למוסכים שהוא מטופל בו זה פשוט רכב זוועה! לא סתם שהם פשטו את הרגל , מה גם שכל הקבריולט ממש גמורים היה לי חבר בזמנו לא הצליח למכור את הרכב יותר משנה וחצי במחיר רצפה ( ד"א הוא גם לא כזה יפה אם משווים אותו לרכבי קבריולט אחרים)

פורסם

אנלוגי - אתה מחפש גרמניה, לא אנגליה.

אלעד - אני מסכים שהקבריו לא מלכת היופי ולא סחירה במיוחד, אבל שאר הדברים הם די שטויות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רובר פשטו את הרגל מסיבות אחרות לגמרי אז אל תכתוב שטויות.

וזה שלמישהו שאתה מכיר הייתה רובר גמורה והוא לא הצליח למכור זה לא מדד .

בזמנו ה214 שלי נמכרה תוך 3 ימים בלי שום בעיה ולא במחיר רצפה פשוט כי הרכב היה שמור ומטופל במורשה, יש לי עוד 2 רוברים שאמינים כמו כל רכב אירופאי .

5Roymx מי שמוכר רכב שטופל במורשה ידע לציין את זה גם במשומש מהשאר צריך להיזהר.

Peugeot 208GTI

פורסם

לי היתה בזמנו 214 לא קבריולט שהיתה מטופלת בחברה והיתה ממש שמורה ,אני כבר לא זוכר כמה קילומטר היא עשתה אבל אני זוכר שזה לא היה הרבה במיוחד ,בקיצור לא היה חלק באוטו מבחינה מכנית שלא נדפק כולל ראש מנוע שזה היה הגב ששבר את גב הגמל , לקרוב משפחה שלי היה 416 הוא הוציא אותה מהחברה ואני זוכר שגם הוא קילל את הרגע שהוא רכש את הרכב , לשכן שלי היה את ה"שטרלינג" שבזמנו היה הדגם המפואר ,אני לא יודע אם הוא טיפל במוסך מורשה אני זוכר אבל שהמכונית היתה מאוד שמורה וגם לו היא עשתה מלא בעיות ועד שהוא הצליח למכור אותה יצאה לו הנשמה אז לא שטויות ולא נעליים

פורסם

פריצת אטם ראש היא אכן בעיה שכיחה ב200, בעיה זו נפתרה לפני שנים בדמות אטם חליפי.

ה416 זו סיויק לכל דבר ועניין, זה ללא ספק הרכב הכי אמין שהיה לי הרבה יותר מ2 פז'ו 206 שהוצאתי מהחברה.

היו לי רכבים רבים אירופאים ויפנים והרובר לא נופלת מהם כל עוד מטופלת כראוי.

רוב הרוברים גמורים משום שבעלי המכוניות נלחצים ממחירי החלפים ומתחלים לקמבן וזה גומר את הרכב, בבעלותי עד היום 2 רוברים ואני מרוצה אבל זה כמובן בגלל שאני מטפל בהם כראוי.

מכיוון שאין לי שום דרך לדעת מה היה מצב הרכב של השכן שלך ואיש חוץ ממנו לא יודע אני לא אגיב לעניין הסטרלינג.

Peugeot 208GTI

פורסם

אתה יודע שלשים את הראש מתחת לחול ולהגיד לא ראיתי זה הכי קל - אפשר ללכת למוסך מורשה ולבדוק,אישית יש לי את כל היסטורית הטיפולים של הרכב שלי, הרמתי טלפונים למוסכי רובר השונים נתתי את המספר רכב והפלא ופלא יש לי את כל היסטוריית הטיפולים של הרכב שלי מהיום הראשון שלו.

שלי למרות שטופל בחברה עשה בעיות - האנשים שרכשו את הרכב לפניי קנו אותו בגלל המראה והזניחו את המכניקה וכנראה השתמשו בו רק כדי להרוס אותו, היום גם במחירון +5 אני לא מוכר ואני בטוח שיש פה עוד כמה כמוני, הרכב הזה זאת קלאסה אחרת משאר הרכבים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...