Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המערכת החדשה התחילו לי רעידות מכיוון הדלתות ממש מעצבנות,מה שעשיתי זה קניתי חומר איטום ואטמתי את האזורים החשופים והשארתי רק את החורים של הקליפסים,עכשיו כשהרמקול מנגן או הקליפסים או הריפוד דלתות עושה רעש מציק,רציתי לשאול אם אפשר לעשות עם זה משהו ? ובדלת של הנהג כששיר מנגן כל הכפתורים של החלונות עושים רעש האם ניתן לעשות גם עם זה משהו? תודה .

Scan Speak

פורסם

אפשר גם מה שהצעת..ותבדוק שההגבהה מחוברת חזק לדלת..לפחות 4 ברגים.

אני מדבר להדביק חומר על הדיפון עצמו מבפנים (הפלסטיק שאתה מפרק מהדלת).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אחלה רעיון,אתה יכול להגיד לי באיזה אזורים לשים את החומר בדיפון?

יש לי רעידות מהכפתורים כמו שציינתי וזה נמצא בתוך פלסטיק צריך לאטום את הפלסטיק מבפנים בחומר איטום ?

Scan Speak

פורסם

תבודד את כולו איפה שאפשר כמובן וזה לא מפריע לאיזשהו מנגנון או דבר כזה או אחר.

-זה לא המצאה שלי העניין הזה..אני ינסה לחפש לך תמונה של פרויקט מסוים של בידוד שמישהו עשה פה תבין את הרעיון.

פורסם

מצאתי את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137076

ויש שם בתוך הכתבה את המשפט הבא:

"השלב הבא הוא דיפון הדלת הפנימי. לרוב הם עשויים פלסטיק, אשר גם אותו ניתן לחזק באמצעות היריעות. לא תצטרך כל כך הרבה חומר כמו על יריעות המתכת, מספיקה שכבה אחת ואף פחות."

אני אשמח לדעת מז"א שכבה אחת ? לא שמים שכבה אחת על כל חלק ברכב?

*כמובן תעזור לי תמונה של דיפון עם חומר.

Scan Speak

פורסם

בעקרון על הדלת עצמה מבפנים מומלץ לשים יותר משכבה אחת מכיוון שזה החלק הכי "בעייתי" בדלת.. וגם הפח שם יחסית דק אז כדי לחזק אותו ולאטום כמה שניתן משתמשים ב2 שכבות לעיתים גם שלוש תלוי בדלת שלך.

הדיפון עצמו הוא פלסטיק וקל ולכן עדין..אז כאשר מדביקים עליו יריעות בידוד קודם כל מוסיפים לו חוזק (כי החומר הוא עבה וגם משקל מה שגם כן מונע ויברציות.

בקשר לתמונה הפכתי את דפי הפורום ואין תוצאות..אני עדיין עובד על זה.

• תוכן חדש...