Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה לגבי קורולה 2007, האם תהיה ירידת מחיר משמעותית בינואר?

איך בכלל עובד מנגנון השנתונים היום, אחרי השינוי במדיניות שנת הדגם

תודה 

פורסם

חכה למבצעי סוף השנה , הרצון למלאי נמוך מנפיק מחירים טובים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

בפברואר המחיר יהיה נמוך מינואר.

במרץ המחיר יהיה נמוך מפברואר.

באפריל יהיה נמוך ממרץ.

ככל שתחכה יותר, המחיר ירד, אבל בינתיים אתה בלי אוטו.

 

ירידת המחיר היא לאורך כל השנה, לא רק בינואר.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נכון שירידת ערך אמורה להיות בכל חודש, אבל (!!), מורינו ורבינו- מר לוי יצחק, השאיר את ערכם של מספר לא מבוטל של רכבים ללא שינוי בחודשים האחרונים (חלקם אף עלה). איך זה ייתכן?? אני מבין שהכל עניין של סחירות ובמידה ויש לרכב יותר ביקוש מחירו עולה, אבל האם הוא באמת עורך סקרים מספיק מקיפים ע"מ להחליט בכל חודש את ערך הרכב הנוכחי? (האם הוא בכלל עורך סקרים???:?)? בכל מקרה, גם הרכב הסחיר ביותר מוריד מערכו לפחות 5K בכל שנה (במידה וערכו לפחות 40K), לכן הייתי מצפה שלפחות פעם בחודשיים המחירון ירד בכאלף ש"ח.

 

לדוגמא (בלי להפר זכויות יוצרים), בהנחה שמחיר הרכב היה X בחודש יולי,:

סיריון 06': יולי- X, ספט'- X-1, אוקט'- X-1, נוב'- X (סה"כ ירידה של 0 ש"ח בארבעה חודשים!)

ג'אז 03': יולי- X, ספט'- X, אוקט'- X, נוב'- X (סה"כ ירידה של 0 ש"ח בארבעה חודשים!)

 

האם חוסר ההיגיון הזה גם הוא אינו קשור למספר החודש או שבכל זאת ה-NEW YEAR משפיע על מר יצחק ואפילו מחיר הרכבים הסחירים ביותר ירד קצת לרגל השנה החדשה?

 

מצטער על הקדיחה,

צביקה

פורסם

הקורולה המדוברת ידרה בנובמבר 2000 שח, מ81 ל 79

השאלה האם בינואר תתרחש ירידה נוספת, וחדה יותר

בכל מקרה, יש מכונית ספציפית שמשתחררת מליסינג במקום עבודתי, וקצין הרכב, שמכיר את הרכב מקרוב ממליץ, לכן התלבטות.

פורסם

אכן מחירה של קורולה ירד בחודש האחרון ב-2K אבל זה לאחר שמחירה עלה באותו סכום לפני שלושה חודשים. מחירה לפי מחירון מאי זהה למחירה היום!! (הפרש של חצי שנה והמחיר זהה :shock:)

מאחר ולא נראה לי הגיוני שמחירה ירד רק ב-1-2K ש"ח בשנה שלמה, אני מאמין שבחודשים הקרובים תהיה ירידה חדה יותר (אבל חשוב לציין שאין לי שום ידע מוסמך אלא רק הגיון בריא - אני מקווה :wink:)

פורסם

בכל מה שקשור לתמחור של שוק המשומשות שום הגיון לא עוזר. הכל אינטרסים והפעלת לחצים של בעלי מגרשי הליסינג שצריכים שווי נכסים גבוה במאזנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628844,00.html

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

×
×
  • תוכן חדש...