Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S70 מול סובארו B4 שנות 2000

AnYuKa
שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לשום לכולם

אחרי שחרשתי את כול פורום בהקשר לשתי הדגמי אני עדיין מתלבט.

אני מחפש שילוב של סגנון בטיחותי וספורטיבי ביחד (אחרי 10 שנים נהיגה ו6 רכבים קודמים אני מרגיש דיי שקול דעת)

הבנתי ש940 אמינה, אך לא מספיק סורטיבית עבורי.

אני חושד שוולוו תהיה בטיחותית רק בקו ישר (מול B4 כמובן)

אני מת על תיבה ידנית, אך בכול זאת לא מצאתי אפילו מודעה אחת על B4 בנפח 2500 סמ"ק ביד2

איו לי בעיה עם מרווח, נוחות ישיבה-נהיגה. העיקר ביצועים-התנהגות-בטיחות

אני צריך את הרכב בעיקר שאישתי וילדים בעתיד.

אני גאה להגיד שאישתי כן יודעת לנהוג ואני סומך עליה אפילו עם גירסאות טורבו של וולוו

הרבה קראתי על וולוו, אך מצאתי מעט על B4 משנות 2000 הראשונות

בכך אבקש עזרתכם

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...