Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המזגן ימשיך לעבוד, למרות שהמנוע כובה.

אז, יש סיכוי למכירה בארץ.

אבל, 150 אלף, זה באמת לא זול (אולי לוולבו זה זול, אבל לא בתור מכונית ירוקה).

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
האם מדחס המזגן מפסיק לעבוד בזמן עצירה ברמזור? אם כן, לא יתפוס בארץ, ובצדק.

ככל הנראה יוסיפו מנוע חשמלי למדחס, שיוכל "לשמור" על טמפ', לפרקי זמן קצרים

פורסם

במכוניות היברידיות יש מדחס למזגן שמסוגל לפעול גם כשהמנוע הבנזיני כבוי. האם זה יקרה כאן? אני לא בטוח.

באשר להצלחת המכונית בישראל, אני ספקן מאוד - ולא בגלל שאלת המדחס ברמזור. קודם כל, היא דיזל, וכולנו יודעים איך עם ישראל מתייחס למכוניות דיזל. וכולנו גם יודעים כיצד המיסוי הירוק מתייחס לדיזל - אני מצטער, אבל קבוצה 12 במיסוי הירוק היא לא בדיוק תוצאה להתלהב ממנה. ישנן מכוניות משפחתיות שמזהמות הרבה פחות - למשל הג'טות עם ה-1.4 TSI ואפילו הונדה סיוויק. פעם אחרונה שבדקתי, הן היו בסביבות קבוצות 6-8.

ולבסוף, זאת וולוו. וולוו בישראל היא מכונית שרד יוקרתית ולא משפחתית או קומפקטית אופנתית - ובצדק. כי למרות ש-150,000 שקלים הם באמת "שיא חדש" בתמחור עבור היבואן הישראלי מאיר, הם עדיין מחוץ לטריטוריה המשפחתית. ולא משנה איך תגדירו את זה - וולוו S40 היא מכונית משפחתית המבוססת על פורד פוקוס. ואל תצפו למושבי עור מתכווננים חשמלית בגרסה הזאת - מובן מעליו שמדובר במכונית מופשטת למטרות תחמור כמה שיותר זול. ה-C30 דווקא אופציה מעניינת, אך הקישור בישראל בין "אופנה" ו"מנוע דיזל" הוא אקראי לגמרי. קשה לי לראות איך זה הולך.

גם הפניה למוניות לא נשמעת לי הגיונית. אמנם מדובר באלטרנטיבה חסכונית, אך מבחינת מחיר רכישה לא ברור מה עדיף, שכן הבדל של 3 קבוצות במיסוי הירוק לא יגרום לנהגי המוניות לנהור לוולוו - זכרו שהם גם מקבלים הטבות בכל הנוגע למיסוי הירוק, מכיוון שהוא מפלה דיזלים בצורה בלתי פרופורציונלית. נהגי מוניות מעולם לא התלהבו מוולוו ואלא אם כן יהיה כאן מהפך בנוסח קיה-סקודה (מה שלא יהיה, מכיוון שוולוו הוא מותג יוקרתי שלא מסוגל להתחרות כך במחירים) זה ישאר בגדר קוריוז בלבד, כמו מוניות הפריוס שמסתובבות פה ושם.

אבל כל אלה דיבורים. נראה מה יהיה :)

• תוכן חדש...