Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר לקארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני וחברים שלי הולכים..ורוצים לדעת לאן עדיף ללכת הרצליה או נתניה?

החשיבות זה הזמן היחסי בכל אחד מהמסלולים והמהירות של הקארטים.

חוץ מזה יש טיפים איך לעשות זמנים טובים?

פורסם

אני הייתי גם בהרצליה וגם בנתניה ונהנתי יותר בהרצליה מסלול יותר ארך ומהנה וגם הקראטים יותר מהירים בקיצור הרצליה עשתה שם מסלול ניפלא 8)

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לך לנתניה אין הרבה אנשים מקום חמוד מאוד בהרצליה יש תור ארוך מאוד מסלול יותר ארוך אך בשני המקומות יש את אותם הזמנים משהו כמו 10 דקות

טיפ לנסיעה תשתדל לא להחליק

המשטח בהרצליה בהרבה יותר מחליק מנתניה אבל בהרצליה יש קטעים של ישורת ובנתניה הכול כמעט סיבובים עם אתה שואל אותי אני הייתי הולך לנתניה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לראשונה בחיי, הייתי בקארטינג בהרצליה, באדיבותו של המר"ן הקדוש מר מהיר-כסוף הגענו, עשינו כמה מקצים (עוד בזמנו מר מהיר-כסוף אכל אבק, אך טען שמדובר בקארט סורר, אני מצידי הנהנתי בראשי לאמר "כן בטח") ונסתיים האירוע.

הפעם השניה הגעתי עם עוד שלושה חברים מבית, אכן כן, נהגנו ונהנינו לרוב.

אך בזאת קם השינוי, יחד עם פורום אודיו מתפוז ביקרתי בנתניה, בהתחלה, מבחוץ,הסתכלנו על המסלול והוא נראה קטן, צפוף, שלא לומר מעפן....

אך אז עלינו על הקארטים למקצי הדירוג ונסתבר שהמסלול שם הוא מין המשובחים.

הקארטים מהירים משמעותית ותומכים משמעותית מהקארטים של הרצליה, המרשלים בנתניה אף הם היו מקצועיים פי כמה ובכלל, ההרגשה שם היתה מקצועית ולא חאפרית כמו הרצליה (שלפתע נראתה לנו כמו מגרש לילדים).

וההרגשה על המסלול רק הלכה והשתפרה עם התקדמות המקצים והמירוץ.

וכך חלף לו הזמן, זכרונותי מקארטינג נתניה לא שכחו, ונזדמן לי להגיע שוב להרצליה בהתרעה מאוד קצרה, שוב תחת שרביטו הארוך (מסגסוגת) של מר מהיר-כסוף. הפעם כנראה היה זה תורי לקבל קארט פגום (?!?!) ולדדות לאורך המסלול שעה שחברי לפורום זה עוקפים אותי פעם אחר פעם, כששיא ההשפלה היה מישהו שעקף אותי בסיבוב שלם ועוד אחרי שהפרעתי לו לעקוף (בסיוע מרשל לא-מאוד-בטוח-בעצמו) .

פה היה זה המקום מבחינתי לרדת לPITS ולהפסיק מבחינתי את ההשתתפות.

מייד כי כן ניגש אלי אחד הבחורים שם לשאול לפשר ההפסקה שלי, ומייד כששמע את טענותיי בקשר לחאפריות המקום, ניגש אלי בחור אחר, לא מין המרשלים ושאל אותי מדוע הפסקתי, שוב גם באזניו פירטתי את קורותיי והוא הציע לי פשוט לחזור למירוץ, להורות שייפתחו לי את הקארט עוד ולקבל עוד הקפה.

כמובן שהצעה מעליבה זו לא נתקבלה על ידי שכן המטרה שלי היתה לנסוע בחברותא עם באי הפורום ולא לשייט לי כעגל תועה בדד על המסלול אחרי שחבריי סיימו את מקצם כליל.

לפיכך הודיתי לבחור וירדתי מין המסלול בהרצליה.

רון.

-בקיצור, חבל לבזבז זמן וכסף על שטויות בהרצליה, עדיף לנסוע עוד 15-20 ק"מ לנתניה לדבר האמיתי-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם אני מעדיף את נתניה.

המסלול הרבה יותר מעניין והרבה יותר מאתגר מהמסלול בהרצליה.

הדבר שאני כן יכול להגיד לזכות הרצליה הוא שלאחר שתגיעו כמה פעמים כקבוצה קבועה ויכירו אתכם, תוכלו לבקש פתיחה של המצערות בקארטים ואז הקארטים הופכים לשדים.

מדהים כמה ההבדל משמעותי.

בנתניה, למרות שהגענו כקבוצה קבועה יותר משבע פעמים, המרשלים לא הסכימו לפתוח את המצערות.

או יותר נכון הם עשו כאילו הם פותחים בשביל שנרגיש טוב :shock::?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...