Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא שמים לב לצמתים-מקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,רציתי לספר לכם מקרה שקרה לידי,בין שתי רכבים,מאדזה 2 וטויוטה קורולה 2002.

מי שמכיר את רחובות בטח מכיר את הצומת שבקריית היובל,ליד המגרש,לפני היציאה לעוקף,יודע שזה צומת מסוכנת.

הרבה ניסיונות היו להציב כיכר אבל כל הניסיונות כשלו.

אז הסיפור הוא כזה-אני מחכה למישהו בצומת שם,פתאום הטויוטה קורולה באה ונכנסה לצומת בלי להסתכל לצדדים,בלי לאותת,פשוט נכנסה כאילו לא אכפת לה מהכביש,בטויוטה קורולה היה אישה נוהגת מדברת בפלאפון אם שתי ילדות קטנות באוטו,פתאום מהצד השני באה במהירות של לפחות 80-90 קמ''ש המאזדה 2 ,הטויוטה ראתה אותה.

אבל בכל זאת נכנסה לצומת.

התאונה כבר היתה לי מול העיינים.נסיעה במהירות גבוהה יותר של המאזדה הייתה נגמרת באסון.

מהצד של המאדה יש 3 נתיבים והיא הייתה בנתיב הימני ביותר,אז כשהטיוטה באה לא היה לה לאין ללכת.

עכשיו המאזדה באה לטויוטה מכיוון הדלת של הטיוטה,והמאזדה הייתה קוטלת את הטויוטה.

זה היה פשוט נס שלא קרה שום דבר,זה היה יכול להסתיים בתאונה חזקה ואכזרית.

המאזדה שיפשפה טיפה את הטויוטה,והסיטה אותה טיפה מהכביש.

אז מה שבאתי להגיד,זה שאני לא מתאר מה היה קורה לה ולילדות הקטנות שלה אם זה היה קורה.

אנשים מדברים בפלאפונים ונכנסים לצמתים כאילו הכביש שלהם.

אז למה לא לעצור שניה בצד לדבר,ולהמשיך.

זה היה פשוט יכול להיגמר באסון.זהו.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

עוד סיפור למאגר הארכיון המכוסה באבק על תרבות הנהיגה הישראלית.

אכן, נס שלא קרה כלום למזלה של הגיברת בקורולה , מצטער לאכזב אותך אך סיטואציות שכאלו קורות מידי זמן קצר מאד. ואף אני הייתי מעורב בסיטואציה שכזו , רק ברמזור T בפניה שמלאה, כשהזכות קדימה שלי ונהג אוטובוס טיולית שנכנס באדום ושישפף אותי בטמבון כשהוא במהירות 100 קמש , לולא שמתי לב לדהירתה של המשאית-טיולית הזאת דוהרת לעברי במרחק של כ 10 מטר ולחצתי קיקדאון וההונדה זינקה קדימה , לא חושב שהייתי כותב נושא זה כאן.

מקרה לקח שלימד אותי שלפני כניסה לרמזור אני מחכה 2-3 שניות ובודק את השטח ואז נכנס , ואלו מאחור עם הביפ-ביפ , יכולים לקפוץ לי על הסאן רוף ולטגן שקשוקה :evil:

אכן על כבישי הארץ קורים ניסים מידי יום , מלמעלה מוחלט למי יקרה ולמי לא.:twisted:

סע בזהירות

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

כל הכבוד לך,שאתה מחכה 2-3 שניות,כמו שאמרת מי שצופר יכול לקפוץ.

ושוב כמו שאמרת,מלמעלה מוחלט למי יקרה ולמי לא.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

פורסם
עוד סיפור למאגר הארכיון המכוסה באבק על תרבות הנהיגה הישראלית.

אכן, נס שלא קרה כלום למזלה של הגיברת בקורולה , מצטער לאכזב אותך אך סיטואציות שכאלו קורות מידי זמן קצר מאד. ואף אני הייתי מעורב בסיטואציה שכזו , רק ברמזור T בפניה שמלאה, כשהזכות קדימה שלי ונהג אוטובוס טיולית שנכנס באדום ושישפף אותי בטמבון כשהוא במהירות 100 קמש , לולא שמתי לב לדהירתה של המשאית-טיולית הזאת דוהרת לעברי במרחק של כ 10 מטר ולחצתי קיקדאון וההונדה זינקה קדימה , לא חושב שהייתי כותב נושא זה כאן.

מקרה לקח שלימד אותי שלפני כניסה לרמזור אני מחכה 2-3 שניות ובודק את השטח ואז נכנס , ואלו מאחור עם הביפ-ביפ , יכולים לקפוץ לי על הסאן רוף ולטגן שקשוקה :evil:

אכן על כבישי הארץ קורים ניסים מידי יום , מלמעלה מוחלט למי יקרה ולמי לא.:twisted:

סע בזהירות

הבעיה היום שיש רמזורים קצרים בארץ שאחרי 2-3 שניות כבר חוזרים להיות אדומים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה לא לעצור לצד הדרך ולדבר בפלאפון???

זה יכול היה להיגמר במוות... :-(:cry::evil:

צודק,זה היה יכול להיגמר במוות קשה.

ועוד אם שתי ילדות קטנות,מסכנות,מה הם עשו שהם צריכות למות בגיל כזה.

איזה אמא אכזרית צריכה להיות בשביל לעשות את זה?!

פורסם
ושוב כמו שאמרת,מלמעלה מוחלט למי יקרה ולמי לא.

הצעה ממני אילך בחינם אין כסף: סמוך על עצמך... לבחורצ'יק למעלה אין זמן להתעסק עם כל השטויות של כולם!

כולם אומרים בעזרת השם ואח"כ לא נישאר לו זמן לדברים חשובים! אז חלאס!

פורסם

אליך

ידידי לאקילוק , במצבים שכאלו יש דבר שנקרא נס (ולא נס הקפה שאתה שותה בבוקר) בשפה פשוטה , דבר שקורה להמון אנשים בכל תקופת חייהם , אם בכבישים ואם בסכנות אשר יכולות לארוב להם במהלך חייהם וניצלים כתוצאה מנס אשר קורה מלמעלה מן השמיים.

הצעה ממני אילך בחינם אין כסף: סמוך על עצמך...

כמה שאדם יכול לסמוך על עצמו בכביש הדבר לא יעזור , כי הרי בכביש תמיד יכול להגיע מטורף אדיוט שיבצע עבירת תנועה ולגמור עליו?, הרי כמו כל הנהגים הנעים בכבישי הארץ נכנסתי לצומת ברמזור ירוק (צומת מרומזר מאד עמוס היושב לו על כביש 40) ונהג משאית דוהר לו באדום אל תוך הצומת במהירות של כ100 קמ"ש.

מהי ההסתברות שאסמוך על עצמי שלא היה מלפניי רכב ולא היה מאפשר לי לתת את ה"קיקדאון" ולברוח מהצומת לפני שהמשאית תמרח אותי על האי תנועה?

ומה ההסתברות שהבחנתי בה בכלל עם חלונות סגורים ומוזיקה קצת רועשת אשר מיתנגנת לה במערכת? , ומהי ההסתברות שרק כמה מילימטרים הפרידו ביני לבין המשאית שגם אחרי ששברה את ההגה שיפשפה אותי והפרידה בין החיים לבין תאונת דרכים קטלנית שהתבצעה שם בעבר (ונגמרה ב3 הרוגים)?

זוהי השקפת עולם והשקפת חיים בנוגע לאמונה. בנוגע לכינוי הבחורצ'יק, נא חסוך את הכינויים הללו לחברה בשכונה , קצת כבוד מינימלי.

לא אגלוש ובטח שלא פה לדיון עלכך , איש איש באמונתו יחיה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

zipp0,כל הכבוד לך על הדברים הנכונים האלה,כל אחד חושב ככה עד שקורה לו משהו.

אז למה לא לחשוב על זה לפני,עצוב שאחרי התאונה מצטערים על מה שעושים.

בטח שאני ימשיך להגיד בעזרת השם,כי רק הוא יעזור לי.

אבל כמו שאמר הבחור ההגיוני והשפוי מעליי,איש איש באמונתו יחיה.

אז בוא לא ניגרר לסיבוכים,ביחוד לא בפורום.

• תוכן חדש...