Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שבוע טוב לכולם...

אז ככה, יש לנו כרגע דיאהצו אפלאוז 95, שאפשר להגיד כבר שמיצתה את עצמה... אממ אנחנו עכשיו מעוניינים להביא רכב,

שיהיה מעל שנת 2000, עם הסטנדרטים הרגילים: בטיחותי, אמין, צריכת דלק כמה שיותר נמוכה (למרות שהעדפה היא לאוט'), ושיראה כמה שיותר טוב :).

כעיקרון, ממה ששמתי לב, האופציות הטובות ביותר הם:

פורד פוקוס,

פורד מונדאו (אפשר להביא שנת 2002),

גולף (שנת 2000)

סובארו אימפרזה ניו אייג (2001-2)

תודה רבה רבה מראש לעוזרים...

פורסם
צריכת דלק כמה שיותר נמוכה

פורד מונדאו (אפשר להביא שנת 2002),

:shock:

איך זה מסתדר ביחד?

אם רשמת את אימפרזה, אפשר להוסיף לרשימה גם את מאזדה לנטיס וניסן אלמרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השילוב של מנוע 2000 עם גיר אוטו' בוודאי שלא יתרמו לחיסכון בדלק (מונדאו).

חוצמזה, לא הבנתי מה בדיוק אתה מחפש:

משפחתית "קלאסית" סדאן דוגמת הפוקוס? (כי דגם ה-5 דלתות נדיר יחסית)

קומפקטית כמו הגולף?

אירופאי או יפני?!

בקיצור, אפשר "להביא" עוד דוגמאות של רכבים ב-40K, רק שכדאי קודם להתמקד במה רוצים/צריכים.

פורסם

אממ תודה על הערות.

אממ כעיקרון העדיפות כרגע היא יותר למשפחתיות מרווחות (עדיין אני חייל, ורוב הזמן נוסעים ברכב אמא שלי ועוד 3 אחים שלי),

אבל העיקרון של הדלק הוא דיי משמעותי.

מבחינת אירופאי או יפני, אנחנו מחפשים פשוט רכב אמין, כי הוא כנראה יהיה אמור לשרת אותנו למשך ה5 6 שנים הקרובות...

והמטרה היא כמה שפחות לבלות במוסך...

מצטער שלא הייתיברור... ושוב, תודה על התגובות...

פורסם

אם אתה מחפש משפחתית מרווחת אבל כזו שלא תזלול דלק ותהיה "אמינה" ואני מניח שעם אחזקה זולה - לך על הפורד פוקוס.

היא תענה לך על הדרישות שהצגת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...