Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

הורי מחפשים אוטו ונסענו לראות פאביה. הרכב יד ראשונה והמוכר מבטיח שלא היו שום תאונות ומוכן להתחייב על כך בבדיקה.

כשפתחנו את מכסה המנוע מיד קפץ לנו לעין שבמקומות חיבור מסויימים קיים משהו שנראה כמו חומר מילוי.

אני מצרף תמונות על מנת לקבל מכם חו"ד מקצועית יותר (מצטער מראש על איכות התמונות,הפלאפון שלי ישן למדי).

יש לציין "שחומר המילוי" נמצאפחות או יותר באיזור שבו נפגשים החלק התחתון של השמשה,החלק העליון האחורי של הכנף ומכסה המנוע.

DSC00509.jpg

DSC00510.jpg

DSC00511.jpg

DSC00513.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למיטב זכרוני, כך זה אמור להיות (לפחות מסביב למוט המחזיק את מכסה המנוע).

אני אציץ מאוחר יותר בתא המנוע של הפביה הנוכחית ואגיד לך אם גם שם יש גימורים שכאלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה שמסביב למוט דווקא פחות מטריד אותי כי מצאתי ברשת תמונות שתואמות את המראה.

החלקים האחרים שצילמתי יותר מדאיגים. איפה שהווישר יושב על משהו שנראה כמו מילוי למשל.

בנוסף יש לציין שבעל האוטו לא היה בזמן הבדיקה אלא אחיו. כששאלתי על רשיון רכב הוא חיפש אותו ואז התקשר לבעל הרכב ואמר שהרשיון אצל בעל הרכב.

הוא הוסיף שבכל מקרה אני אפגש עם בעל הרכב ושהאוטו הוא יד 00 ברשיון.

נראה לי קצת מסריח העסק הזה.

למרות שיש לי מכון בדיקה אמין מאוד לבדוק בו,אני לא רוצה אחר כך לבזבז זמן על להוציא ממנו כסף על הבדיקה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קודם כל תנסה לקבוע עם בעל הרכב, שנית כל אין לך שום בעיה על הוצאת כסף בבדיקה,עוד לפני הבדיקה תעשה זכרון דברים ותכתוב"במידה והיתה תאונה ו/או תיקון לרכב בעל הרכב ישלם את עלות הבדיקה", אם הוא מוכן לזה כבר חצי ראש שקט יש לך,אם הוא לא מסכים סימן שיש לו ממה לחשוש.

פורסם

אולי עוד מישהו יכול לחוות דעה.

פשוט היום אני צריך לסגור עם הבחור אם אני לוקח לבדיקה או לא.

• תוכן חדש...