Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תסתכל טוב אתה תראה שזמן התגובה של הנורות האלו הוא לא מיידי.

גם בנורות החדישות ביותר לוקח זמן עד שהסטרטר צובר מספיק מתח כדי להתניע את המנורה. אני מסכים שבנורות חדישות זה די מהיר, אבל זה עדיין לא מיידי כמו בנורת ליבון פשוטה.

שים לב שגם אחרי שהנורה נדלקת לוקח לה זמן מה עד שהיא מגיעה לעוצמת האור המרבית. זאת לא נורה שמתאימה לחדרי שירותים או מדרגות.

אני כל כך מושפע שירדתי למטה ובדקתי.

כל הנורות נדלקות מיידית, חוץ מאחת שלוקח לה חצי שניה להדלק.

לא שמתי לב שעוצמת התאורה מתחזקת מרגע לרגע, היא מקסימאלית ברגע שאני מדליק.

עבורך אני גם יעלה סרטון.

עריכה : הקובץ של המצלמה הנורמלית הוא MOV ואני לא מצליח להמיר אותו לפורמט שכל נגן מסכן מכיר. צילמתי עם הפלאפון הזקן שלי ובגלל שינויי התאורה המהירים נראה כאילו האור נדלק רק כמה שניות אחרי הלחיצה. בקיצור - זה אבוד, תצטרך לסמוך עליי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם תסתכל טוב אתה תראה שזמן התגובה של הנורות האלו הוא לא מיידי.

גם בנורות החדישות ביותר לוקח זמן עד שהסטרטר צובר מספיק מתח כדי להתניע את המנורה. אני מסכים שבנורות חדישות זה די מהיר, אבל זה עדיין לא מיידי כמו בנורת ליבון פשוטה.

שים לב שגם אחרי שהנורה נדלקת לוקח לה זמן מה עד שהיא מגיעה לעוצמת האור המרבית. זאת לא נורה שמתאימה לחדרי שירותים או מדרגות.

אני גם לא מכיר נורות שברגע אחד מגיעות לאור המקסימלי שלהם,אבל אצלנו בבניין חיברו את אור המדרגות באופן קבוע שידלוק,ושמו נורות כאלו,באופן כללי ברגע שמשאירים אותם דולקות באופן קבוע ולא מדליקים ומכבים בכל פעם,אם אני לא טועה ,אורך החיים שלהם אפילו גדל.

פורסם

הסוד הגלוי במנורות הללו הוא רכישת מנורות מפירמה מוכרת וטובה.

מנסיון אישי ממליץ על פיליפס, OSRAM , ויונדאי..

כל שאר התוצרת הסינית הלא מוכרת סובלת מאיכות תאורה נמוכה ואורך חיים קצר מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ממליץ בחום על נורות ה-PL(תודה לCX25GTI על התיקון בשם שלהם).

מעבר ליתרום שמורגש של חיסכון בחשמל, הנורות האלה הרבה יותר עמידות.

גם אני לא ממש מבין את הקטע של המחסור בנורות "צהובות", אני שונא את האור הפלורסנטי וקשה מאוד להשיג נורות PL עם אור צהוב, חבל.

דר"א יש הרבה מדינות בעולם שאוסרות למכור נורות רגילות (כאלה עם חוט להט).

פורסם

שים לב שגם אחרי שהנורה נדלקת לוקח לה זמן מה עד שהיא מגיעה לעוצמת האור המרבית.

:mm_yeah:

בסה"כ הכללי אפשר לסכם ולומר שכיום הנורות הטובות נדלקות ממש מייד (מניסיון עם 2 יונדאי שקניתי לבניין ועוד General Electric אחת) אך באמת לוקח זמן מה עד שהן מגיעות לשיא העוצמה. מה שכן, כבר בשניות הראשונות הנורה מספקת אור ברמה טובה (הערכה גסה: בין 60% ל 80% מהעוצמה המקסימלית שלה) - וזה בניגוד לנורות זהות מ"הדור הקודם" שהיה לוקח להם המון זמן עד שהן היו מגיעות לשיא העוצמה - ובשניות הראשונות של ההדלקה עוצמת האור היתה מאוד מאוד נמוכה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכל טוב ויפה רק צריך לזכור שנעשו מחקרים שטוענים שהריצוד של הפלורוסנט או PL לא בריא לעיניים, מעייף את המוח וגם גורם לכל מיני תחלואים.

יש פתרון שהוא שילוב של אור שמש וPL - במיוחד במשרדים.

עדיף לשבת באיזור שבו נכנס גם אור מהשמש ומידי פעם לצאת החוצה לאויר.

בנורות להט רגילות זה לא קיים כי התאורה עובדת כל הזמן ללא הבהובים.

פורסם
יש שלוש יתרונות מאוד משמעותיים:

חוסכים בחשמל.

מאירים פי שתיים.

לא מוציאים חום.

אל תשכח אורך חיים גדול יותר מנורה רגילה (או שלזה התכוונת כשאמרת מאירים פי שתיים).

• תוכן חדש...