Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 18 והתחלתי להתעניין על הוצאת רישיון D כי לדעתי לנהוג על אוטובוס זה מאתגר ומהנה:-D.

הסתכלתי באתר של משרד הרישוי וראיתי שניתן ללמוד נהיגה מגיל 18, אך להוציא רישיון אפשר רק בגיל 21.

מהי הסיבה שניתן להתחיל ללמוד 3 שנים לפני שניתן בכלל להוציא רישיון?

ראיתי באחד מהשרשורים באתר שהוצאת רישיון על אוטובוס כרוכה בלימודים במכללה,שם עוברים קורס רכב ציבורי.

מי שלא מתכנן להתחיל לעבוד בתור נהג אוטובוס חייב בכל זאת ללכת וללמוד במכללה?

האם קיימים אוטובוסים ידניים שניתן ללמוד עליהם נהיגה והאם כדאי ללמוד על ידני ולא על אוטומט?

כמה עולה שיעור נהיגה על אוטובוס בד"כ?

בינתיים אני לא מתכנן להתחיל לעבוד בתור נהג אוטובוס אבל אני שוקל להתחיל ללמוד נהיגה על אוטובוס- כדאי לדעתכם?

פורסם

ללמוד נהיגה על אוטובוס רק כי זה מאתגר??חבל על הזמן שלך ועל הכסף שלך,רשיון לא עושים בשביל הכיף אם אתה לא מתכוון לעבוד בעתיד בתור נהג אוטובוס(ואני מקווה מאוד שאלו לא השאיפות שלך כבר בגיל 18) תרד מזה כי על אוטובוס לא יצא לך לנהוג בחיים חוץ מבזמן הלימוד.

אם כבר תעשה רשיון על מטוס קל או משהו כזה ככה גם יהיה לך אתגר וגם תוכל לעשות עם זה משהו :-D.

יהודה.

פורסם

בינתיים אני לא מתכנן להתחיל לעבוד בתור נהג אוטובוס אבל אני שוקל להתחיל ללמוד נהיגה על אוטובוס- כדאי לדעתכם?

יש דברים יותר טובים לעשות, כמו להרשם לחדר כושר לפני הגיוס, או לקרוא איזה ספר טוב, או סתם לא לחשוב מחשבות כאלה מצחיקות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
שלום,

אני בן 18 והתחלתי להתעניין על הוצאת רישיון D כי לדעתי לנהוג על אוטובוס זה מאתגר ומהנה:-D.

הסתכלתי באתר של משרד הרישוי וראיתי שניתן ללמוד נהיגה מגיל 18, אך להוציא רישיון אפשר רק בגיל 21.

מהי הסיבה שניתן להתחיל ללמוד 3 שנים לפני שניתן בכלל להוציא רישיון?

ראיתי באחד מהשרשורים באתר שהוצאת רישיון על אוטובוס כרוכה בלימודים במכללה,שם עוברים קורס רכב ציבורי.

מי שלא מתכנן להתחיל לעבוד בתור נהג אוטובוס חייב בכל זאת ללכת וללמוד במכללה?

האם קיימים אוטובוסים ידניים שניתן ללמוד עליהם נהיגה והאם כדאי ללמוד על ידני ולא על אוטומט?

כמה עולה שיעור נהיגה על אוטובוס בד"כ?

הסבר פשוט, מדובר בעיוות היסטורי עוד מימי המנדט.

פעם בשביל להוציא רשיון לאוטובוס היה צורך להוציא רשיון למשאית ולאחר שנה ניתן היה ללמוד רשיון על אוטובוס, בנוסף מדובר בהרבה אישורים שצריך לקבל כדי לקבל את הרשיון ובנוסף ישנו קורס תאורטי שנמשך כמדומני כ -6 חודשים שהוא חובה לפני תחילת הלימוד המעשי.

נהג אוטובוס זה לא כזאת עבודה כיפית, נהיגה של הרבה שעות ביום והתעסקות עם כל סוגי האוכלוסיה, הכסף גם לא כזה טוב אלא אם כן יש לך במשפחה חברי קוופרטיב אגד/דן ואז אולי יש לך סיכוי להיכנס גם, בשוק הפרטי עובדים המון שעות (למרות שזסה לא חוקי) ומקבלים משכורות זעומות.

לך תלמד משהו שתוכל להרוויח ממנו כסף,כי לא כסף ולא תהילה אין בנהיגה על אוטובוס.

פורסם

לא מדובר בקורס של חצי שנה. מדובר בחודש מלא או בשלושה חודשים של לימודי ערב, שלוש פעמים בשבוע.

אוטובוס עם גיר ידני? לא ידוע לי על כאלה שיצאו לשוק בשנים האחרונות ואני בספק רב אם תמצא מי שילמד אותך על כזה.

את הלימודים המעשיים והמבחן אתה גומר בעלות של כ4000 ש"ח, את הלימודים התיאורטיים והבדיקה של המכון הרפואי בעלות של כ3200 ש"ח.

פורסם

יש דברים יותר טובים לעשות, כמו להרשם לחדר כושר לפני הגיוס, או לקרוא איזה ספר טוב, או סתם לא לחשוב מחשבות כאלה מצחיקות.

אולי (דווקא צחוק טוב לבריאות).

אם זה מה שאתה רוצה - סבבה. רצונו של אדם - כבודו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...