Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלט במדינת ישראל

קצת באיחור אבל, מישהו יודע מי הבחור שאחראי על ניסוח השלטים ומה הרקע שלו?

האם זה אותו אחד שבכל השלטים כותב Q במקום K או C ?

Picture 051a.jpg

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בדיוק

וקיסריה בא מקיסר

לא אמור לבוא U אחרי Q ?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם
כמו בQESARYA?

עזוב קיסריה, לעיר צפת יש כמה איותים שונים ומוזרים. ZEFAT, SEFAD, ZAFAT, TZFAT, TZEFAD, ועוד.

נ.ב. ואני עדיין מחפש את ההוא שכתב את "בזק" עם Q בסוף...:evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסבר קטן:

במע"צית, סגירה הרמטית כוונתה שהכביש יסגר מכל כניסותיו (כניסה ראשית ויציאה ראשית) כמוכן, יסגר מכל כניסות ויציאות המשנה.

לדוגמא, כביש 90. כניסה ראשית היא אילת יציאה ראשית היא מטולה. כל הצמתים בדרך הינן כניסות/יציאות משנה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אם באנגלית הם עושים טעויות כאלה מפגרות, בטח בערבית הם סתם מחברים אותיות.

משהו כמו:

בת ים

Bath Yam

كيف حالك

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
הסבר קטן:

במע"צית, סגירה הרמטית כוונתה שהכביש יסגר מכל כניסותיו (כניסה ראשית ויציאה ראשית) כמוכן, יסגר מכל כניסות ויציאות המשנה.

לדוגמא, כביש 90. כניסה ראשית היא אילת יציאה ראשית היא מטולה. כל הצמתים בדרך הינן כניסות/יציאות משנה.

זה ברור למה הוא התכוון, אבל השימוש במונח שגוי, וגם כיום, שדורשים ממי שעושה פרסומות בטלויזיה לשים תרגום למילה SALE, זה פשוט מגוחך. שילוט של כבשים אמור להעביר מידע בלי קושי, לא לגרום לנהג לחשוב על זה.

פורסם

אתם מתלונננים על זה? לכו לסין, חפשו שלטים מוזרים, תחזרו לארץ ותגידו אם זה כל כך נורא... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם הוא כבר כותב בעברית שיכתוב במילים עיבריות

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם
שלט שראיתי במקום שהיו עבודות בכביש:

זה שלט מיוחד לחברי הפורום (המחפשים אבטיחים לעיתים קרובות בעיקר לאוף טופיק)

• תוכן חדש...