Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRT

TheNightDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבוד 8) ,

אולי אתה יודע מדוע הם החליטו להתחרות בקטגוריה הכי צפופה(תחרותית) :?:

פשוט מאוד, ככה מתנהגים רוכים עם נשמה של ווינרים... 8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
איך זה שדווקא שתי הישראלים אחרונים? :(

למה שני הישראלים אחרונים?

נקווה שזה בגלל חוסר ניסיון וחוסר התרגלות למעמד/למסלול/לאופנועים...ולא בגלל יכולת פחות טובה... :roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
וגם שוביניסטים :lol:

חוץ מזה ידוע כי אופנוענים הם לא וורבאלים.

אבל RS, החברה שם מתחרים פעם ראשונה.

חוץ מזה שהם הישראלים הראשונים בתחרויות הסופרספורט, ולא רק זה ,אלא שהם עם ספונסר מלא!

הרבה כבוד!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

חוץ מזה שהם הישראלים הראשונים בתחרויות הסופרספורט, ולא רק זה ,אלא שהם עם ספונסר מלא!

הרבה כבוד!

ספונסר מלא הוא לא מתכון לניצחון...לא?

:wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
איך זה שדווקא שתי הישראלים אחרונים? :(

למה שני הישראלים אחרונים?

נקווה שזה בגלל חוסר ניסיון וחוסר התרגלות למעמד/למסלול/לאופנועים...ולא בגלל יכולת פחות טובה... :roll:

בסדר, אבל מילא הם היו מקום שתיים לפני האחרון ואחרון, אבל שתיהם צמודים,

ואחרונים גם יחד?

חשוד מאד, צריך לבדוק עם השעון לא היה גרמני נאצי!!!! :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הרבה כבוד!

ספונסר מלא הוא לא מתכון לניצחון...לא?

:wink:

:lol: לא.

אבל זה עוזר נורא בכיס.

ואתה יודע לשמור סוד?

קבל מסר...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

הרבה כבוד!

אני יודע שאני שוחה נגד הזרם, אבל אצלי, השתתפות לכשעצמה היא סיבה לתת איחולי הצלחה ופרגון על הנחישות והדבקות במטרה, לא יותר. כבוד אני מעדיף לתת על תוצאות. ודרך אגב, זו עדיין לא תחרות - רק מבחני טרום-עונה. עם זאת, אני בהחלט מתאר לעצמי שגודל המעמד משפיע על החבר'ה, ומקווה שיתרגלו מהר. בינתיים אלי שיפר את הזמנים שלו יפה מאתמול, כמעט ב-2 שניות, אבל הוא עדיין לא הגיע לתוצאה שהיתה מאפשרת לו להתחרות אילו זה היה qualifying למירוץ. אם עקומת השיפור תמשיך כך - יש סיבה להיות אופטימיים, בזהירות. לגבי ירון - הוא התרסק הבוקר, וזה בודאי השפיע. מחר יש עוד שני מקצים... נחזיק אצבעות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הרבה כבוד!

אני יודע שאני שוחה נגד הזרם, אבל אצלי, השתתפות לכשעצמה היא סיבה לתת איחולי הצלחה ופרגון על הנחישות והדבקות במטרה, לא יותר. כבוד אני מעדיף לתת על תוצאות. ודרך אגב, זו עדיין לא תחרות - רק מבחני טרום-עונה. עם זאת, אני בהחלט מתאר לעצמי שגודל המעמד משפיע על החבר'ה, ומקווה שיתרגלו מהר. בינתיים אלי שיפר את הזמנים שלו יפה מאתמול, כמעט ב-2 שניות, אבל הוא עדיין לא הגיע לתוצאה שהיתה מאפשרת לו להתחרות אילו זה היה qualifying למירוץ. אם עקומת השיפור תמשיך כך - יש סיבה להיות אופטימיים, בזהירות. לגבי ירון - הוא התרסק הבוקר, וזה בודאי השפיע. מחר יש עוד שני מקצים... נחזיק אצבעות.

טל

מסכים עם הכוכב שביט :p

עצם ההשתתפות היא סיבה לאיחולים; אני עדין תועה מדוע בקטגוריה הזאת אבל כנראה שרוכבי IRT אינם מפחדים מאתגרים. :king:

• תוכן חדש...