Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:twisted: :twisted: :twisted:

norm_E726E95F265945A48AFD6F7ADDB8164A.JPG

כמו שחלק מכירים אותי אני חולה קרבון!!!, בשנה האחרונה אני נמצא בפרוייקט מסיבי על ה106 שלי, אני לקוח את הזמן כי אני אוהב לעשות דברים עם מקסימום השקעה וניצול משאבים ויכולת.

הוזמנו כבר המון דברים מקרבון (מראות F1, ספילטרים, ספויילר, ידיות למינהן ושאר ירקות...) אבל מה שהגיע לי היום הכי אהבתי.

המכסה מנוע הוא של חברת Spoox הבריטית

קצת נתונים באנגלית (כי אין לי כוח לפרש):

Full Carbon Fibre Bonnet

Now being manufactured from 2x2 Pre-preg 245 gram carbon fibre and autoclaved (pressure oven with vacuum facility) at 70 degrees for 8 hrs and baked at 130 degrees C (post cure) for 6 hrs.

The finished material is extremely strong, resistant to chemicals and is typically 0.6mm - 0.9mm thick.

Weight = 2kg and below

Pre-preg material is typically used in high end motorsport & marine applications ie. F1, WRC, Offshore F1 Powerboats, etc.

אחרי הרבה בלאגן עם המכס ואחרי זה קצת מכות עם דואר שליחים - שיחרור חבילות היום עליתי לירושלים להביא את הנבלה. (תודה לטוני על ההובלה בפורד SPL)

norm_FC5C36D26B59438CA0DA493EE0E8031B.JPG

norm_4FD2333D48CA487E83E01D19004239CB.JPG

norm_6C77D3AE0FC744E6AB84F61B9555ED8B.JPG

norm_88D021AEB15442648678D7D543241A68.JPG

norm_EF07AC22FC674A30BAFA36214E6330D6.JPG

יחד עם זה הגיעו גם צמד דיפוני הדלתות, גם כן קרבון:

norm_98644B88B4D744E69584A872A7BCC55D.JPG

ה106 כרגע מפורקת לגורמים לקראת פחחות וצבע, הבעיה היא שעדיין לא מצאתי מקום מספיק איכותי עם מחיר הגיוני.

אני מאמין שהשבוע אני יפתח פוסט בנפרד על כל הפרוייקט מההתחלה מצולם עם הסברים.

תגובות יתקבלו בברכה, עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

מצויין, נראה מדהים.

ההבדל במשקל הוא תהומי.

שקול לצבוע את המכסה בצבע הרכב כדי למנוע גניבות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לצבוע מכסה מנוע מקרבון (או כל חלק מקרבון לצורך העניין) נראה לי לא לעניין,

כל היופי בקרבון מלבד החסכון העצום במשקל הוא גם המראה הקרבי.

דוגמא מעולה הם דיפוני הקרבון שמגיעים בפרארי וב BMW, שם לא צובעים את זה בצבע אחר.

פורסם

ברור שזה יותר יפה אבל זה מגדיל את הסיכוי לגנבה במאות אחוזים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובות,

מצויין, נראה מדהים.

ההבדל במשקל הוא תהומי.

שקול לצבוע את המכסה בצבע הרכב כדי למנוע גניבות.

עידן

לא חשבתי לצבוע את המכסה, גם מטעמי משקל מיותר וגם שלפי דעתי ייחודי ויפה להשאיר את התוצר כמו שהוא.

עיניין הגנבה לא מטריד אותי, הרכב משמש אותי לסופי שבוע כעיקרון ובמשך השבוע הוא נמצא בחניה מקורה מוארת עם 2 מצלמות חוץ מאזעקת והגנת הרכב.

סתם מתוך סקרנות, כמה שוקל המכסה המקורי?

בבדיקה, המכסה הנ"ל שוקל סביב ה2kg

Power Is Nothing Without Control

• תוכן חדש...