Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 150K-/+

הדודג' קליבר נראה מצויין אבל האבזור מאכזב בגלל זה פסלתי אותו.

אני מתלבט בין הקרוז החדשה דגם 1.8LT וההונדה סיוויק 5דלתות דגם ספורט

הכי חשוב לי זה האבזור ועד כמה שיותר,

וגם ביצועים ולמה ההונדה הרבה יותר מהירה הם אותו הספק ונפח ?

וגם B4 דגם 2.0 אוטו' .

אם יש הצעות יותר טובות אפשר להציע. רק לא ידני

הרכב ישמש לנהג חדש וקצת למשפחה.

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

הIBIZA מכוערת לדעתי וגם במפנים נראת כמו רכב שנת 2000.

הLEON נראה סבבה גם אפציה בדגם ה2.0 אוטומט , ה FR יקרה מדי.

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

הוא התכוון לכמות האבזור שבקרוז ולנסיעה בלי להתאמץ יותר מדי (במנוע 1.8). הייתי מציע לך לבדוק את הלאנסר החדשה בגרסת לימיטד ה"ספורטיבית" שמגיעה עם הרבה אבזור ויופי נדיר. תבדוק אולי בגרסת ספורטבק. בכל מקרה אם הייתי בוחר משפחתית מאובזרת במחיר הזה המועמדות שלי היו:

1.מיצובישי לאנסר לימיטד

2.שברולט קרוז 1.8 אם כל האביזרים ויישאר עודף אולי.

3. סיאט לאון (מלכת היופי של ההאצ'בקיות) אולי תוכל להשיג עליה מחיר טוב כי אמורה להגיע גרסה אחרי מתיחת פנים (שלא ממש עשתה לה טוב לדעתי).

4. B3 בגרסת 2 ליטר ספורט. שמגיעה עם הנעה כפולה, מנוע חזק ותוספות ספורטיביות מבחוץ וכנראה המון אבזור מבפנים.

כל האופציות שוות בדיקה, אך הייתי מתמקד יותר בB3 ובלאנסר.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

גולף TSI בגרסת 122 כ"ס יכולה להיות מתאימה, בגרסה המאובזרת ביותר. היא גם מהירה מהסיוויק והקרוז (והסיוויק לא מהירה משמעותית מהקרוז באותה גרסת מנוע). B4 גדולה ומיושנת.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הB4 נראית טוב והביצועים יהיו בסדר בשביל נהג צעיר.

לקליבר לא הייתי מתקרב הרכב עגלה לאללה.

עדיף ללכת על איזו HOTHATCH אולי משומשת אפילו (למרות שכתבת רכב חדש הייתי ממליץ לשקול על משומשת - תקבל יותר תמורה)

פורסם
גולף TSI בגרסת 122 כ"ס יכולה להיות מתאימה, בגרסה המאובזרת ביותר. היא גם מהירה מהסיוויק והקרוז (והסיוויק לא מהירה משמעותית מהקרוז באותה גרסת מנוע). B4 גדולה ומיושנת.

 

רוני

איך?

0-100

קרוז ב11.5שניות 190ירות מרבית

סיוויק 8.6 שניות . 207 מהירות מרבית

גולף 9.5 שניות 200 מהירות מרבית

לגולף אני לא מתקרב .

 

כנראה שאני קונה את הסיוויק .

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

אם יש הצעות יותר טובות אפשר להציע. רק לא ידני

 

תבדוק כאן ,

הנתון 0-100 קמ"ש ב 8.9 שניות מתייחס לדגם ידני.

אוטומטית עושה את זה ב 10.9 שניות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איך?

0-100

קרוז ב11.5שניות 190ירות מרבית

סיוויק 8.6 שניות . 207 מהירות מרבית

גולף 9.5 שניות 200 מהירות מרבית

לגולף אני לא מתקרב .

כנראה שאני קונה את הסיוויק .

 

אז תהנה. בשביל לראות את הגולף מאיצה תקנה משקפת. הסיויק האוטומטית מאיצה ל- 100 ב- 10.9 שניות. הידנית (שממילא לא רלבנטית עבורך), ב- 8.9.

אני כמובן מגזים, אבל הבדל של 1.4 שניות הוא מהותי, ואת זה אני אומר לך מניסיון של מי שעבר מגולף שעשתה 8.8 שניות, לגולף שעושה 8 שניות. כדאי לזכור, כמובן, שזה לא הנתון החשוב היחיד, וממילא תחושות על הכביש הן לפעמים שונות מהנתונים המספריים, ומושפעות גם מזמינות הכח, ונתונים אחרים. לגופו של עניין, הכח בהונדה מגיע מאוד מאוחר בהשוואה לגולף.

גם האבזור לוקה לעומת הגולף, שמגיעה עם מסך מגע וצ'ינג'ר מקורי של 6 דיסקים MP3, חיבור IPOD וחיבור SD, ושלל תוספות אחרות שאתה "לא מתקרב" אליהן (אבל הכינוי שלך הוא ע"ש הבת-דודה שלה?). צריכת הדלק בגולף תהיה משמעותית יותר טובה, גם התאוצה - וגם הבטיחות.

אני לא יודע למה אתה פוסל אותה, או את ה- B3 2.0, לה יש מנוע מוצלח לטעמי, וגם העיצוב מוצא חן בעיני.

אבל, כאמור, תקנה סיוויק. היא נראית אחלה. יעשו לך כבוד (אם כי גם B3 שחורה נראית לא רע). (אגב, ביצעת נסיעת מבחן על הרכבים האלה בכלל?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הונדה סיויק 4 דלתות דגם ES. או אם שינו לו את השם אז הכי מפואר. רכב מאוד מהיר יחסית למנוע שלו ולגודל שלו, סתם נתון בשבילך שנבדק 0-100 9.4 שניות, נכון זה לא STI אבל זה מספק.הרכב עצמו עובר את ה200 בכיף ומבחינת אבזור יש לך הכל בדגם הזה מעור וסאן רוף, עד לבקרת שיוט וכו'.

פורסם

0-100 זה נתון נחמד ונותן איזה שהיא אינדיקציה נכונה על זריזות המכונית , אך לא לשכוח נתון חשוב יותר ושימושי הרבה יותר ביום יום..

 

שים לב למומנט ולזמינות\גמישות..

 

לא נראה לי שביום יום אתה נוסע PEDAL 2 D METAL ..

 

בצע נסיעות מבחן וחזור אלינו עם רשמים - זה באמת יהיה מעניין... :idea:

 

בהצלחה.

 

8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

"נהג חדש" שמתעניין ב"0-100" ובמהירויות "מעל 200" ושוקל הונדה (שעדיין נחשבת גם קצת "עונדה"), וואלה יש קצת תחושת אי נוחות....

 

נכון,כולנו היינו צעירים...חלק מאיתנו למרבה הצער לא הספיק להגיע לבגרות או שהגיע לבגרות על כיסא גלגלים כשבדרך אולי גם הרג או פצע כמה חפים מפשע...

 

אין לי דבר כנגד פותח השרשור ואני מאחל לו הנאה מהנהיגה ובריאות אבל אנחנו המנוסים יותר בפורום צריכים להמליץ לנהג חדש (שעל פניו עדיין "מתלהב" וללא ניסיון) רכבים אחרים ולא למשוך אותו לכיוון ה"לרדת מ-9 שניות למאה ולסגור מעל 200..."

 

וזו רק דעתי..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

×
×
  • תוכן חדש...