Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי מודל 1997 עם 185000, אוכל בערך 700 מ"ל שמן לכל 1000 ק"מ. האוטו מעשן רק בעת התנעה , ולפעמים אם אני עומד בהילוך סרק לכמה זמן , ולאחר מכן משלב הילוך וממשיך נסיעה הוא גם מוציא ענן של עשן לבן .

לקראת סוף שבוע אני לוקח את הרכב להחליף גומיות שסתומים , כי נראה שזאת הסיבה, בעלות של 400 ש"ח (עבודה כולל חלקים כולל מע"מ כמובן)

אני מרגיש שלפעמים הרכב נחנק, למרות שהוא סוחב יפה רוב הזמן.

השאלה שלי אם אנפוזיה למנוע תשפר את המצב ,ואיך מומלץ לעשות את זה ?

ברצוני לציין שבטיפול האחרון השמשתי בשמן 20/50 , ואני רוצה לחזור 10/40 שזה מה שמתאים לרכב שלי , אז רציתי לעשות פלשינג למנוע עם שמן בעל צמיגות 0/30 , שאני מריץ במנוע לרבע שעה על הילוך סרק ולאחר מכן אני אוסיף את השמן של המנוע.

מה מומלץ :

לבצע את זה אחרי או לפני החלפת הגומיות ?

תודה לכל העונים והמגיבים .

HONDA CIVIC LS

פורסם

טוב כנראה שאף אחד לא יכול לעזור לי פה, אני יחכה עד יום שישי ואתייעץ עם המוסכניק שהולך לבצע את ההחלפה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

קודם כל צריך לדעת מה הסיבה לאכילת שמן האם ביצעתה בדיקת קומפרסיה למנוע ?

אם הקומפרסיה תקינה אז בהחלט יש סבירות שזה מהגומיות.

לא הבנתי למה אתה רוצה לעשות פלשינג למנוע ?

זה לא יעלים לך את ההחנקות של המנוע , אם המנוע נוסע בסדר אז פשוט תעבור לשמן איכותי בצמיגות 10W40 ופילטר מקורי. ואת ההחלפה הבאה תעשה בעוד כ 5K ק"מ ולא בעשר .

דווקא חוסר הסחיבה יכול להיות מהראש הזרקה הפרימטיבי שיש ב 205 או שהמזרק נסתם או חיישן מצערת מזייף . או אפילו ממשאבת דלק עייפה פילטר דלק סתום או אף ממיר קטליטי סתום. צריך לאבחן במדויק לפני שאתה תשפוך סתם כסף.

בכל מקרה אל תכניס שום דבר למנוע שהוא לא שמן מנוע המנועים האלו מצוינים בסה"כ, על הרכב שלי המנוע כבר כמעט ב 200K הסחיבה מצויינת ולא אוכל שמן בכלל ואני משתמש בשמן ELF 10W40 ופילטר מקורי.

פורסם

אם אתה הולך לבצע החלפת גומיות שסתומים ,אז תוותר על האינפוזיה תראה בהמשך אם צריך. לגבי הפלאשינג ,זה לא קשור לטיפול של הגומיות שאתה עושה,אתה יכול לעשות את זה בלי קשר .זה גם לא בדיוק "פלאשינג" אתה לא מכניס חומר חזק ,שטיפה קלה אין בעיה לעשות את זה.

• תוכן חדש...