Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש שאבדוק בשבילו את דעתכם על הרכבים הבאים:

פורד אדג'.

רנו קוליס.

יונדאי קושקאי.

רכבים נוספים בקטגוריה הזו?

האם למישהו ידוע על דגם הקוליס? אשמח לעצתכם.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אף אחד מהם אינו רכב ספורט. האדג' הוא הגדול והחזק משלושתם וגם זה שיתן את הכי הרבה פוזה, אבל גם יהיה היקר ביותר לתחזוקה.

עוד אפשרויות - פולקסווגן טיגואן, מיצובישי אאוטלנדר. אבל כדאי שהחבר יגיד לך מה הצרכים שלו מהרכב ואפשר יהיה לענות יותר טוב.

אגב - אתה משתמש ותיק ואמור כבר לדעת שנושא כזה מפרסמים בפורום הייעוץ ברכישה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פדיחות - בדיוק שמתי לב שפרסמתי במקום לא נכון - תודה שהעברתם אותי למקום הנכון :oops:

החבר שלי מחפש רכב למשפחה גדולה (לא בכמות, באיכות :wink:) עם שלושה ילדים.

נכון לעכשיו יש לו מאזדה 6 אבל הוא מתעניין ברכב גדול יותר - וגם לסטטוס שמתלווה אליו.

לגבי האדג' - להבנתו, זה הרכב הגדול והחזק בקטגוריה אבל הוא יקר משמעותית ממתחריו (כ-235 אש"ח).

לגבי הקושקאי - קיבלנו הרבה המלצות עליו והוא במחיר סביר יחסית, באיזור ה-200 אש"ח.

לגבי הרנו - מישהו מכיר?

ומה לגבי אאוטלנדר? טיגואן?

אין לי מושג במכוניות המודרניות האלו - זה גדול עלי (במחיר ופיזית, ראו סמלון :lol:) - אז אשמח להמלצותיכם.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

רוב המכוניות הללו לא באמת גדולות יותר ממאזדה 6 מבחינת מרחב הפנים. הקוליאוס היא מכונית בינונית למדי ובעיקר חסרה את אלמנט הפוזה הנכסף. גם הקשקאי, אם תשאל אותי.

לטיגואן יש את איכויות גבוהות יחסית ומנוע מצוין, אבל הוא יותר קטן ופחות "ג'יפי" בתחושה מהאאוטלנדר, למשל.

אדג' הוא הכי חזק ומגודל (אתה בטוח שאין גרסה זולה יותר סביב ה-200 אלף?) אבל כנראה שגם עלויות התחזוקה תהיינה הגבוהות ביותר בו.

במחיר כזה (או אפילו נמוך יותר) הייתי מוותר על רכב כאילו שטח שלעולם לא יראה שטח והולך על משהו כמו מונדיאו או סופרב, שיהיו מרווחות לא פחות ויתנו יותר ברוב התחומים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...