Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock2:ווואהה!!!:bigcry:אהא אהא אהא!!:bigcry:

אני רוצה את ה-300C שלי!!...

:bigcry:

בסוף נקבל מכונית בעיצוב אמריקאי והנדסה איטלקית. לא שלהפך זה יותר טוב בהרבה, אבל עדיין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא להתרגש

מדובר בעניין פרוצדורלי, האמריקאים רוצים למכור את הבעלות לפיאט, לקרייזלר יש הרבה חובות לספקים, מחזיקי איגרות חוב וכו'. הדרך לנטרל את כל הנושים כדי שלא ישימו רגליים לעסקה על ידי זה שיתבעו את החובות שלהם היא להכריז על פשיטת רגל ואז כולם יוצאים מהמשחק והחברה יכולה להימכר כחברה שפשטה רגל לפיאט כאשר פיאט לא חייבת כלום לאף אחד.

מהכסף שפיאט תשלם מפרקי החברה ובית המשפט יעבירו לנושים כמה גרושים וכך תסתיים הסאגה הזו.

פורסם
אני רוצה את ה-300C שלי!!...

תקבל מספר דומה במקום 500.

chapter 11 זה לא פשיטת רגל במובן הישראלי של הדבר.

זה מאפשר לפיאט להשתלת על החברה בלי יותר מדי בעיות.

סוגרים מפעלים,מוכרים מבנים , מפסיקים לייצר מפלצות שמרצדס התחילו למכור והכניסו את החברה חובות.

הם חוזרים לייצר מכוניות קטנות כמו שהם עשו לפני ימי מרצדס.

השאלה איך הם יעשו את זה בלי כסף,פיאט לא נותנים להם שקל.

קרייזלר של פעם

f7f7_12.JPG

אייל

פורסם
לא להתרגש

מדובר בעניין פרוצדורלי, האמריקאים רוצים למכור את הבעלות לפיאט, לקרייזלר יש הרבה חובות לספקים, מחזיקי איגרות חוב וכו'. הדרך לנטרל את כל הנושים כדי שלא ישימו רגליים לעסקה על ידי זה שיתבעו את החובות שלהם היא להכריז על פשיטת רגל ואז כולם יוצאים מהמשחק והחברה יכולה להימכר כחברה שפשטה רגל לפיאט כאשר פיאט לא חייבת כלום לאף אחד.

מהכסף שפיאט תשלם מפרקי החברה ובית המשפט יעבירו לנושים כמה גרושים וכך תסתיים הסאגה הזו.

אתה יכול לפרט? לא בדיוק הבנתי מה הולך להיות איתם. הם ימשיכו לייצר את הדגמים שהיו להם או שפיאט תשתלט על הדילרים והמפעמים ותעשה עם זה מה שהיא רוצה?

emotion of motion

פורסם

אם עסקת המכירה תצא לפועל פיאט תקנה את החברה על כל המפעלים והנכסים אחרי שהיא הוכרזה כפושטת רגל לכן, היא עקרונית לא חייבת כלום לאף אחד, סביר להניח שאם זה לא יהיה כך העסקה פשוט לא תצא לפועל, פיאט רוצה לקנות מפעלי מכוניות ולא טונות של בעיות ולהקבר תחתיהן.

רוב החלפים מיוצרים על פי רוב על ידי קבלני משנה ואין סיבה שהם יפסיקו לייצר חלפים כל עוד יש להם קונים כך שכאן לא אמורה להיות בעיה.

לגבי ערך הרכב והמחירון: כאן עלולה להיות בעיה, קרוב לוודאי שפיאט תשנה דגמים ותפסיק ייצור של דגמים קיימים, תהליכים כאלו עלולים להשפיע מאוד על מחירי המשומשות.

פורסם

תודה על ההסבר, עודד.

ג'יפ דווקא מותג חזק ולפיאט אין רכבי שטח (אמיתיים). להשתלט על אחת מותגי רכבי השטח החזקים זה רעיון לא רע בכלל.

emotion of motion

פורסם
לגבי ערך הרכב והמחירון: כאן עלולה להיות בעיה....

כולם חושבים כך וכנראה בצדק. אלה שקרייזלר גם כך הרי לא להנו ממחירון חזק. יצא לי פעם להתעניין ברכישת רובר, דווקא בגלל המחירון לכאורה נמוך במיוחד. גיליתי כי למעשה לא היה שום דבר מיוחד במחירון. מחירי רובר 75 שקולים פחות או יותר למחירי וולוו S60 מאותו השנתון. גם בתור חדשים לא היה ביניהם הפרש מחירים גדול. דווקא האקזמפלרים השמורים של רובר 75 מיד 1, דבר מאוד מאוד נדיר, עלים אפילו יותר מוולוו באותו המצב. מחירי הרוברים הקטנים יותר דומים פחות או יותר למחירי אחיהם הצרפתיים מאותם השנים, אולי טיפה, אבל ממש טיפה פחות. כך שיתכן ופשיטת רגל של יצרן כזה או אחר זו ידיעה גדולה, ולכן נוטעים להגזים בהשלכותיה.

פורסם

alexk ג'יפ צריכים את פיאט יותר משפיאט צריכים את ג'יפ.

יש זיהום אוויר שייצרן צריך לעמוד בו אם הוא עובר את מה שמותר לו הוא נענש.

והרכבים של ג'יפ לא עומדים בתקן.

אם הם יתחילו למכור את הפנדה 4X4 הם יפסיקו לשלם קנסות.

אתם מדברים פה על מה יקרה עם חלפים בעתיד.

החברה לא נסגרת.

זאת לא פשיטת רגל.

זה chapter 11

הם מחליפים הנהלה וחוזרים לייצר מכוניות קטנות,זולות וחסכוניות כמו שהיו להם לפני מרצדס.

בדיוק מה שצריך עכשיו בשוק האמריקאי.

צילמתי היום את הדגם הבא של קרייזלר.

01-05-09_1217f.jpg

אייל

פורסם

וואווו הבראבו זה אחת המכוניות היותר יפות שיש! אני רואה את הגרסת שטח של הפנדה תחת מותג ג'יפ באירופה:p זה יהיה נחמד, ובכללי זה שילוב מעניין איך יצרן מכוניות מגודלות ורכבי שטח משתלב עם יצרן מכוניות קטנות ועירוניות, הם די משלימים אחד את השני ופיאט לדעתי יעשו קופה עכשיו שיש להם רשת סוכנויות פרוסה בכל אמריקה והם יכולים לנצל את זה לטובתם

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אז מה? הצ'אלאנג'ר המי החדשה לא תגיע לארץ? :D

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...