Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

900 שקל למצבר - נשמע הגיוני?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה המחירים חבר,אני לפני כחודש נאלצתי להחליף מצבר,[הרכב הניע עם כבלים בשעה 8 בערב והייתה לי עוד נסיעה לדרום לחברה] נו המקום היחידי שפתוח היה אוטו דיפו,יש לציין שבעבר הייתי עובד שם .בכ"א באתי ,בדקתי עם מד טעינה את המצבר שלי וטעינה מהאלטרנטור,המצבר היה גמור,בכ"א מצבר חדש עלה 889[אני מדבר על שנפ 62A],יצא לי עם הנחת עובד[לשעבר]+חבר מועדון 799 שקל.

וכן,עד לפני שנתיים עלותם של מצברים התחילה מ299 לחברות גנרי ועד 800 לטופ שבטופ .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מחירי מצברים משתנים תכופות בשנים האחרונות בגלל מחירי העופרת.

זה גורם לכך שבניגוד לעבר, ברגע שהולך לך מצבר (בד"כ זה בתיזמון הכי פחות מוצלח) קשה לך לדעת מה זה מחיר טוב למצבר היום.

אם יש לך זמן, קפוץ לשני חשמלאים לקבל הצעת מחיר וכך תוכל לדעת מה המחיר הנכון לתקופה הנוכחית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כמה יחזיק לי מצבר 50 אמפר לא ממותג שמחירו עומד על 500 ש"ח?

אם זה ממותג צ'ינג-צ'אנג-צ'ונג, כנראה שתוך שנה וחצי תצטרך כבר להחליף אותו.

אם זה של מינג-לינג, שמעתי שהם מחזיקים כמו כלום ארבע שנים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצבר מבחינתי שווה ערך לצמיגים,כמו שאתה לא תתפשר על צמיג סיני מפלסטיק[למען הנוחות והבטיחות] במידה הזו אני חושב שלא תתפשר על מצבר עלום שם,בלי גב[אחריות אמינה בזמן אמת] בקרת איכות ואמינות כמו של מצבר מותג.

אתה יכול לקנות מצבר כזה והוא גם יחזיק 3 שנים,אבל אתה מתעסק פה עם ריזיקה ולפעמים היא יכולה להיות נגדייך,לא נעים אם המצבר יתפגר לך אחרי שנה[לרוב לא תקבל אחריות ארוכה כמו של מצבר מותג] ומה אז? אתה באמצע שום מקום ,רכב לא מניע מצבר שבק חיים,אחריות כבר אין,לא נעים! ואחרי זה תבין לבד שבמצבר הבא שלך לא יחיה על ריזיקות כי הן לא תמיד לטובתך.

המלצה שלי,שנפ,וולטה,ורטה,בוש כולם יעשו עבודה נאמנה והאחריות אצל רובם מעל שנה.

פורסם

המצבר הוא לא בשבילי הוא בשביל אמא שלי שלא יוצאת בכלל מהעיר, וכשראתה מצבר שעולה 600 ש"ח היא התפלאה מהמחיר למרות שזה מחיר עוד איכשהוא בסדר.

בגלל זה חיפשתי משהו לפי הדרישות של אמא שלי, זול וטוב - 900 ש"ח היא לא תשלם על מצבר.

פורסם

אם כך אז מדובר על נסיעות עירוניות מרובות=התנעות תכופות יותר=מקצר משמעותית יותר את חיי המצבר=עוד סיבה למה היא זקוקה למצבר שישרוד טוב יותר בנסיבות שצויינו טרם לכן.

אם בכל זאת החלטת ללכת על הזול[ואולי לשלם ביוקר] אז אני מקווה שעלייך הסטטיסטיקה תיפסח.

פורסם
זה היה המצב פעם.

היום מחירי המצברים המצוטטים כאן קבילים רק ביקום המקביל שבו נמצאת רשת "אוטו-דיפו".

הבת שלי החליפה מצבר במוסך מורשה יונדאי עבור האטוס שלה (לשעבר למזלנו). נחש מה היה המחיר.

1100 ש"ח למצבר פשוט של שנפ, יונדאי אטוס :idea: מהתרשמות שלי המצבר שווה יותר מהרכב :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני רואה שמשעמם לכם לעת ערב.

הרוב המוחלט של רכבי ה4X4 הגדולים בישראל הוא דיזל. לזאת הייתה הכוונה.

נ.ב- התכוונת ללנד קרוזר 200. המאה לא נמכר.

האמת, שאכן היה משעמם... ;)

דווקא אם לא מדובר על משאיות שהן דיזל, או על לנד-קרוזר/פג'רו, אני חושב שהרוב שנמכר הוא בנזין.

ע"ע ML280/350, אודי Q7 מנועי 3.6/4.2, בימר X5, טוארג (V6/V8/V10), דיסקברי/ריינג', אפילו הלקסוס RX.

ואני בכלל לא מתייחס לאמריקאים שרובם כלל לא קיימים עם מנועי דיזל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...