Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

900 שקל למצבר - נשמע הגיוני?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי באוטו נגמר המצבר אז הלכתי לקנות עבורה מצבר חדש, וכמובן שמאחר והחנות היחידה שפתוחה היום בערב זה אוטו דיפו אמרתי ננסה את המזל שם אולי נמצא מבצע אצל השוחטים.

הנציג "מכירות" (זה שלא יודע למכור), פנה אלי והציע לי מספר מצברים, התחיל מהיקר - מצבר שנפ - 900 ש"ח!, מצבר וולטה 900 ש"ח ועוד מצבר בעל שם לא מוכר במחיר 650 ש"ח.

כמובן שלא התעניינתי בכלל בטעינה או בזרם שלו ולקחתי את הרגליים ועפתי משם, מחר אני יילך לאזור תעשייה אצלנו בעיר ויביא אחד במחיר סביר.

מה אתם חושבים על המחירים? טענת המוכר הייתה שמחיר העופרת קפצה, אבל האם עד כדי כך?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצברים של רכבי 4X4 (קרוזר פג'רו וכו) עולים כ900-1300 שח (90 אמפר ומעלה).

אין קשר ל-4X4. המצברים שדיברת עליהם משמשים להנעת מנועי דיזל גדולים (חלקים גדולים וכבדים, נדרש כח התנעה גדול כדי לסובב את המנוע).

פורסם
אין קשר ל-4X4. המצברים שדיברת עליהם משמשים להנעת מנועי דיזל גדולים (חלקים גדולים וכבדים, נדרש כח התנעה גדול כדי לסובב את המנוע).

הנה הקשר, רכבי 4X4 גדולים= מנועי דיזל גדולים. ברור שלא בהכרח אבל רק פשטתי לבחור את העניין במקום להגיד מצברי 90 אמפר לעומת 40.

פורסם
רכבי 4X4 גדולים= מנועי דיזל גדולים

לנד-קרוזר 100 נמכר עם מנוע 5 ליטר בנזין.

פעם אחרונה שבדקתי, הוא היה 4X4 והוא לא היה גדול, הוא היה ענק.

SAME SAME על האמריקאיות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני רואה שמשעמם לכם לעת ערב.

הוא נמכר עם מנוע 4.7 ליטר בנזין או הגרסה הפופולרית יותר 4.5 דיזל כפול מגדשים.

הוא 4X4, הוא גדול ויש לו שני מצברים של 100 אמפר כל אחד.

אני מנחש שגם בגרסת הבנזין ה"רכרוכית" לא תמצא מצבר 40 אמפר של לנטיס.

הרוב המוחלט של רכבי ה4X4 הגדולים בישראל הוא דיזל. לזאת הייתה הכוונה.

נ.ב- התכוונת ללנד קרוזר 200. המאה לא נמכר.

פורסם

ראיתי בפירסום בעיתון מקומי כלשהו

מבצע על מצברי ורטה - 55 אמפר ב600 ש"ח... לא התעמקתי בפרסומת

אבל נראה לי שמאז העלייה שהייתה, מחירי המצברים ירדו שוב...

בכל מקרה, תעשה סקר שוק

• תוכן חדש...