Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קבלתי מחבר תיבה של סאבוופר ביתי קטן.

בצעתי חישוב של המידות שלה באתר אוטוסאונד שהגעתי אליו דרך קישור כאן באחד השרשורים.

הנתונים שקבלתי היו:

43X27.5X27.5= (מידות בס"מ)

32 ליטר / 1.148 רגל מעוקב

תמונות של התיבה:

26042009.jpg 26042009(001).jpg

26042009(002).jpg 26042009(003).jpg

התיבה היא בעלת פורט מאחור כפי שרואים, שוקלת 10 קילו לפחות בהערכה גסה.

קוטר הפתח הוא 17.5ס"מ, שבחישוב קל יוצא בערך 6.8".

האם קוטר הפתח מתאים לסאבים של 8"?

האם התיבה תהייה יעילה לשימוש ברכב?

אם כן, האם יש המלצה לסאב מומלץ שהנתונים האלה שרשמתי טובים לו מבחינת הנפח, הקוטר והפורט?

אשמח לעזרה, תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין פה עיניין של רכב או בית

העיניין פה הוא שהיא תיהיה מתאימה לוופר ( בנתונים )

כדי לקבל סאונד אופטימאלי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אוקי, ומכיוון שאני לא מבין גדול בסאבים ומידות, האם קוטר העיגול הפתוח מתאים ל8"? או שצריך להגדיל את העיגול?

פורסם

אוקי, תודה על התשובות.

האם אתם מכירים דגמים של סאבים 8" אשר יעבדו טוב עם תיבה בנפח שרשמתי - 32 ליטר עם פורט?

אני מחפש לקנות סאב משומש, בשאיפה מלוח מכירת האודיו כאן בפורום, להתקין ברכב קטן (לא הטנדר הפעם).

תקציב עד 500 שקל.

אשמח להמלצות. אני די ירוק בתחום הסאבים וההגברה לרכב. (גם אחרי קריאות מרובות אני לא יודע מה ההבדל תכל'ס בין סאב 250W ל500W ויותר ואיך זה מתבטא בחלל קטן)

פורסם

גם מגבר אני צריך לקנות, שיחזיק סאב, בוא נגיד את הID8 לדוגמא, וסט קומפוננט מורל פולס.

מה הנתונים של הID8?

אם תוכלו לעזור לי בכתיבת דגמי מגברים מומלצים שיחזיקו את הרכיבים האלה אשמח.

קראתי כאן בפורום שהID מעולים, אנסה לחפש יד שניה סאב ומגבר, אם יש המלצות לסאבים נוספים יהיה מצויין.

תקציב עד 1000 שקל. (אם אני לא מציאותי תרשמו)

• תוכן חדש...