Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60,000KM לאמפריזה 2.0R 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

עכשיו הגיעה האמפריזה ל 600000 ולפי הספר צריך לעשות טיפול, שאלתי היא האם עדיף לטפל ברכב זה רק במוסך מורשה או אפשר לעשות את זה בחוץ?

וכמה +- יעלה הטיפול הזה?

ואם אני אתעכב קצת על זמן הטיפול האם זה מזיק לרכב באופן חריג?

תודה

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שאלה,

בספר כתוב שצריך לעשות טיפול לרכב הזה כאשר מגיעים ל 60000KM עכשיו אני התעכבתי על הטיפול והים הגעתי ל 60900KM ועדיין לא עשיתי טיפול האם הזה מזיק לרכב?

ואחרי הטיפול האם ארגיש יותר כוח ברכב?

וכמה יעלה לי טיפול כזה?

תודה

פורסם

יש להחליף:

שמן מנוע + פילטר שמן

שמן גיר + פילטר שמן גיר

שמנים בדפרנציאל הקדמי ואחורי.

פלאגים.

פילטר אויר

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לגבי שמן גיר - נראה לי מאוד מוזר שנוגעים בו ב60K ק"מ.

אבל צריך גם פילטר דלק, פילטר למזגן (אאל"ט) והחלפת נוזל קירור+ בדיקת בלמים כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני רוצה לעשות את הטיפול ולא משנה כמה יעלה רק רציתי לדעת כמה פלוס מינוס יעלה, והאם ההתעכבות תזיק לרכב?

אני רוצה לעשות טיפול רק במוסך מורשה.

איפה יש מוסכים מורשים של סובארו פתוחים בשבת?

פורסם

לא נורא שהגעת קצת מעבר לטיפול, היבאון נותן מרווח של כ-1,000 ק''מ (אם יסתכל על מד אוץ בכלל). כנס למוסך ותמסור לפקידה ק''מ פחות מזה הרשום על המונה, אף אחד לא בודק. תגיד 60,287 ק''מ. לפי מיטב זכרוני על פי הספר מחליפים:

- שמן מנוע עם מסנן

- נוזל גיר אוט'

- מסנן אויר

- נוזל קירור

- שמן דיפרנציאל אח'

- שמן דיפרנציאל קד'

עלות ללא בלמים כ-2,000 ש''ח במורשה. ניתן לבצע במוסכי הרשת, או במוסכי "הילוך שישי". במוסך כללי קשה לבצע את הטיפול מכיוון שלא כל עובד פשוט יודע כיצד מחליפים נוזל בדיפרנציאל (או איפה הוא נמצא:wink:), וגם נוזל תיבת הילוכים חייבת להיות ATF SUBARU מקורית. שמן מנוע עדיף סינטטי 5W/30, מסנן שמן של סובארו 1.6/2.0/B4 זהה לכולם. נוזל קירור עדיף בטכנולוגיית DEX-COOL, אבל אפשר גם רגיל ירוק איכותי. נוזל דיפרנציאל היפואידי 80W/90, מסנן אויר ניתן חלופי.

בלמים: דיסקיות בלימה קד' של סובארו מקוריות בלבד (כ-525 ש''ח), צלחות קדמיות מקוריות יקרות בטירוף, ניתן לקחת תחליפיות של חברות ידועות כגון BRECO או BREMBO (אני שמתי PILENGA).

איפה יש מוסכים מורשים של סובארו פתוחים בשבת?

אל תגזים :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני ביצעתי טיפול 60K לאימפרזה 06' 1.6 לא מזמן במוסך מורשה מטעם סובארו טובול בנתניה.

1,700 שקל אך לאחר מכן נאמר לי כי זהו מחיר יקר.

אם אני לא טועה על מנת לשמור על האחריות שנתנת במידה ועדיין יש לך אתה צריך לעשות במוסך מורשה מטעם סובארו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אבל על מה לוקחים סובארו 2000 ש"ח לטיפול?

אני עשיתי כבר איזה 10 טיפולים במוסך UMI לטנדר איסוזו דיזל והמקסימום שהגתי אליו שם הוא 1500.

גם בUMI עשיתי פעם טיפול+בלמים ודיסקיות והגעתי 2500,

עכשיו אצלי בסובארו הדיסקיות והבלמים עדיין חדשים כמה יעלה לי טיפול בלי בלמים?

פורסם

רשמתי לך, כ-2,000 שקל ללא בלמים.

יש לך מזל שUMI לוקחים כל כך קצת על טיפול איסוזו, אני עשיתי לפני שבוע טיפול קטן לפאג'רו ב-3,000 ש''ח.... רק שמן מנוע ללא מע''מ וללא פילטר עולה 550 שקל.

אתה לא חייב לעשות טיפול בסובארו, זה רכב שלך, תעשה מה שאתה חושב. אם תוכל לעשות אותו במוסך רחוב - בבקשה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול אך ורק בסובארו ולא רוצה להתעסק עם חאפרים ,

טוב בכל מקרה בשבוע הבא אני אעשה את הטיפול ואעדכן אותכם.

שמעתי שמוסך מישל הוא הכי טוב בצפון, האם זה נכון וכדאי לנסוע לשם?

• תוכן חדש...