Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיויק הקטנה מהשנים ההן (אמצע ה 90) היתה פשוט קלה , אפשר להגיע ל 750 ק"ג עם השתלת מנוע סטנדרטי של 185 כ"ס או אפילו ה 200 כ"ס של הטייפ-אר ולקבל יחס הספק-משקל מצויןבלי שיפורים נוספים .

בנוסף ...בסיויק האחרונה ,הונדה משיקולים כספיים צעדו אחורה (בדומה לפיז'ו עם ה 307-30 ,כי הקמצנות כנראה מדבקת בחברות האלו) ועברו למיתלים אחוריים לא נפרדים, כך שגם הדגמים הלפני אחרונים עדיפים בכל מקרה על האחרונים.

השוואה בין האחרון ללפני אחרון בטופגיר

l8i01CSrFSM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הסיויק המהירה מכולן הייתה שנת 92-95 ללא ספק.

אם אני לא טועה 0-100 ב-8.6 שניות, בזמנו מעט מאוד מכוניות היו מהירות יותר.

125 כ"ס על רכב משפחתי לאותה התקופה, מכובד!

veilside_civic_coupe_01.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הונדה סיוויק 96-00 סדאן - 1.6 - נפח 1590 סמ"ק .

הספק 125 כ"ס - 6.600 סל"ד .

מומנט - 14.6 - 5.500 סל"ד .

משקל - 1050 ק"ג .

( קטלוג אוטו )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה חבר'ה רק שעכשיו בכלל הסתבכתי

אותם נפחי מנוע, אותם משקלים אותו מומנט לסדאן אז מה ההבדל בכל זאת??

אל תצחקו עליי אם זו שאלה מטומטת..

תודה

פורסם

נראה לי כי אתה מתכוון לסיוויק הצ'בק - שנים 92-96 ( אין לי נתונים בדוקים )

היא הייתה יותר קלה ומנוע חזק לכיוון ה 140 כ"ס .

הייתה לה בעייה של לחימת הגה עצבנית , ואחיזה גבולית - דבר שגרם להרבה מהמרכבים האלה לסיים את החיים מוקדם .

ולפעמים תוך לקיחת הנהג והנוסעים איתם - מפחידה מרשימה וכייפית :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנס לויקיפדיה, יש שם פירוט של הכל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה רבה רבה חברים!

Vw, הייתי בויקיפדיה והסתכבתי שם עוד יותר. כמו כן אני לא יודע מה יובא לארץ... איזה דגמים esi,sir,dx,ex,ls בלה בלה והסתבכתי

פתחתי אפילו כמה חלונות במקביל וזה לא עזר :-(

כמו כן האנגלית שלי לא משהו ולכן אני נעזר בחברים פה...

פורסם

השנים שבהם הונדה היו בעלי מנועים הכי חזקים בשוק התחילו בעצם מאמצע הדור הרביעי, בשנת 90 כאשרבהסיוויק (המכונה בידי רבים אחרים כשפיץ) היה מנוע 1600 סמ"ק, והם התחילו די ראשונים לעבור למנוע בעל 16 שסתומים, והזרקה, ובעל 1160 כ"ס, על משקל של כ-1050 ק"ג, בדגמים EX ו-DX.

בשנת 92 שונתה הצורה, אך המנוע נשאר זהה, בעל 116 כ"ס. והיה מנוע נוסף בעל 102 כ"ס .

בשנת 94 הוכנס מנוע הוויטק לראשונה בדיגמי הסיוויק סדאן (היה עוד ליפני בחו"ל בדגמי CRX וספורטיביות אחרות משנות ה-90 המוקדמות), והספק המנוע עלה ל-125 כ"ס, שזה הדגם הראשון בעל המנוע הזה שחיזק יותר את שנותיה הטובות של הונדה לאחר עליתו של הדור הרביעי (88-91) , בנוסף במשך השנים הייתה את גירסאת ה-SI (או לימים בארץ VTI) שהייתה בעלת 160 כ"ס, והגיע על רכבים כמו סיוויק 90-91 סדאן והאצ', סיוויק האץ' 92-95.

בשנון של 96-00 המנוע היה עדיין 1600 סמ"ק בעל 125 כ"ס, עדין מנוע מאוד נמרץ ובעל ביצועים גבוהים ביחס לשאר המשפחתיות המתחרות, ובנוסף היה ניתן ליראות את דגם הSI בדיגמי קופה בחו"ל, ופחות בדיגמי האץ', ובין היתר כבר הוצג הטיפ R (ברכב בתצורה של 96-00) על מרכב האץ'.

משנות ה-2000, ומעלה הספק המנוע ירד לטובת שיפור המומנט וצריכת הדלק של המנועים, והונדה שינו את אופי הרכבים שלה, מרכבים עם אופי ספורטיבי (90-95) לרכבים בעלי אופי יותר מעודן ומשפחתי, עיקר השינוי התחיל מהדגמים של 96, למעט המנוע ובשנת 2000 המנוע גם הוחלש.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...