Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

שמי גיל ואני הבעלים של יונדאי קופה 2003. נהיגה במהירויות גבוהות (כבר) לא יותר מדי מעניינת אותי, אך מכוניות יפות וקוסמטיקה לאוטו דווקא כן. מן שריטה שכזאת... :) אי לכך ובהתאם לזאת אני משפר את היונדאי שלי (שממש תצטרכו להתאמץ כדי למצוא עליה סמל של יונדאי ולא של TUSCANI אגב) חיצונית וקוסמטית בלבד. סמלים ושיפורים קוסמטיים קטנים כבר עשיתי, השלב הבא שחשבתי עליו הוא דלתות למבו.

עכשיו לפני שתקפצו עלי ותגידו לי שזה לא חוקי, אחרי קצת בירורים מתברר שדלת שנפתחת גם הצידה וגם למעלה היא ככל הנראה חוקית, או שלפחות לא יעשו לי בעיות בטסט או כששוטר יעצור אותי.

ביררתי לגבי חברות שונות שמייצרות את זה ובכל מקום שקראתי ראיתי שחברת LSD (תירגעו - Lambo Style Doors :) ) הגרמנית היא הטובה ביותר (פיט סטופ מייבא אותם), אך המחיר שלה היא בערך פי 2 משל כל חברה אחרת (או 14000 שקל כולל הכל בפיט סטופ). חברות נוספות שראיתי שמייצרות צירים אנכיים הם Vertical Doors Inc האמריקנית (שבפיט סטופ אמרו לי שהיא לא טובה), JT Autostyle, Ark Ricing ועוד.

שאלותי הן - האם למישהו פה בפורום יש ניסיון בדלתות למבו? האם מישהו הרכיב דלתות מיצרנית מסויימת - ואם כן, איזה והאם הוא מרוצה? איזה חברות מומלצות מלבד LSD היקרות להחריד? האם Vertical Doors Inc אכן לא טובים כמו שאמרו לי בפיט סטופ? (אמרו שהם מתקלקלות תוך שנה) האם עלי ללכת בכל זאת על LSD היקרות להחריד?

עוד שאלה חשובה - האם כל הדלתות של כל היצרניות שהזכרתי נפתחות גם הצידה וגם למעלה?

תודה מראש לעונים!

נ.ב

אודה לכם אם לא יהיו תגובות בסגנון "שים פילטר פתוח" "שים צ'יפ" וכדומה כי זה לא כזה מעניין אותי ואני מעדיף שהאוטו ישאר במצב כמה שיותר חוקי ולא להעמיס על המנוע שהוא אגב הגרסת 2.0 ולא ה-2.7 (אל תדאגו, גם עם זה אין לי בעיה כי הצריכת דלק קצת יותר נמוכה :) ).

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

אודה לכם אם יהיו תגובות כלשהן :)

מישהו התעסק בזה?

פורסם

דווקא היה פה לפני כמה ימים, מישהו גם עם יונדאי קופה שעושה או עשה כבר את זה.

תעשה חיפוש וצור איתו קשר, אולי הוא יוכל לעזור לך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אתה מדבר במקרה על זה שמוכר את היונדאי קופה הצהובה מהצורה הישנה?

פורסם

היה במגזין אוטו מלפני 3-4 שנים לערך כתבה על תערוכת סאמיט בארה"ב , היה בכתבה תמונה ותיאור של מנגנון צירים מדהים

באיכות העיבוד והמורכבות לדלתות למבו , המתוחכם ביותר שראיתי אי-פעם .

לצערי אין לי את הגליון הנ"ל.

פורסם

רוב הסיכויים שזה דלתות של LSD. חברה מדהימה...

ודלתות כאלה הם ממש לא Played out בארץ :) זה בסדר.

לעוד מישהו יש מושג בבקשה...?

• תוכן חדש...