Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הטובים שמפנים מזמנם לעזור לאחרים, זה ממש מחמם את הלב לקרוא את הפורומים שלכם

ולראות איך אנשים מקדישים מזמנם על מנת לעזור איש לרעהו.

אני כבר יומיים קורא את כל הפורמים והשרשורים בנושא קניית רכב משפחתי ועדיין אני מבולבל, ולכן החלטתי לפתוח נושא חדש.

אני בן 26 נשוי +1 ומחפש רכב משפחתי בכ 20 אלף ש"ח.

הדרישות שלי מהרכב הם:

1) בטיחות (ABS ו2 כריות אויר)

2) אמינות (שאני לא יצתרך לבקר יותר מדי במוסך)

3) בגאז' שיוכל להכיל בשקט עגלת תינוק + תיק לסופ"ש.

4) חסכוניות (שלא תיקרע אותי בדלק) אני לא חייב רכב חזק.

5 גיר : לא משנה לי איזה.

שאלת המליון: איזו מכונית תיתן לי את התמורה הטובה ביותר לדרשותי בסכומים אילו?

קורולה,לאנטיס,כריזמה,מגאן,קסרה,אלמרה.....

בבקשה תעזרו לי, אני לא מבין גדול במכוניות (הידע שלי זה משמועות ומהפורום שלכם) ואני צריך לקנות רכב.

בתודה רבה מראש.

דע-אל עמיחי

פורסם

בתקציב הזה מגאן או קסארה יתנו לך בטיחות עדיפה, שנתון יותר מתקדם, נוחות נסיעה טובה.

כדאי לך אולי להתמקד בגיר רגיל - רכבים יותר זולים לקניה (או יותר חדשים),

גיר אוטומטי פחות חיסכוני ובמיקרה של תקלה יותר יקר לתיקון.

מנועים 1600 סמ"ק מומלצים, אבל גם 1400 סמ"ק יעשו את העבודה (מניסיון טוב עם מגאן 96 מנוע 1400).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני עד כה שמעתי שהצרפתיות עושות בעיות ועדיף לי ללכת על בטוח.

המליצו לי בחום כל לאנטיס 99.

אתה יכול להרחיב בבקשה על העדיפויות שרשמת?

נ.ב תודה שהגבת

פורסם

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מאמין שאני יצליח להוריד אותם במחיר.

כמו כן אני מוכן לטפס קצת במחיר.

אבל ממה שהבנתי ממך אתה ממליץ לי ללכת על רנו מגאן.

בתקציב שלי אני יכול להביא מגאן 2001 מנוע 1400 ידני, כדאי?

או לחכות למצוא מזדה?

בנוסף מה אתה חושב על הכריזמה?

אני ישמח אם עוד אנשים יצתרפו לדיון.

פורסם

לאנטיס 99 במצב טוב נסחרת ביותר מ20K ש"ח, בטח ובטח אם אתה בוחר בדגם המאובזר והחזק יותר (GLX).

ב20K אתה כן יכול למצוא לאנטיס, אבל מהשנתונים הנמוכים יותר (צורה ישנה). מודל 96-98 בערך.

הקורולה היא אופציה טובה אבל המחיר שלה גבוה יחסית לתמורה.

אם אתה מעדיף להתרחק מצרפתיות (הרנו צרפתית, אגב) אז האלמרה יכולה להיות בחירה טובה למדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי ניסן אלמרה שנת 98.

147000 ק"מ יד 1 ב 18K.

שווה?

כמו כן האם משהוא יודע האם יש לה ABS זה ממש חשוב לי.

פורסם

נכון לגבי דגמי אלמרה 99:

בדגם אלמרה SLX (או SLXI )יש שתי כריות אויר ו ABS.

GX (או GXI )עם כרית אויר אחת וללא ABS.

פורסם

המלצה חמה ומנסיון של בסביבות 4 שנים אם 2 מכוניות מסוג סיטרואן קסארה שהיו לאבא שלי: אחת מודל 99 מונית לשעבר טורבו דיזל מצב מעולה האוטו אמין מאוד,חסכוני מאוד!{כ1:15 בתוך העיר ו1:20 בינעירוני} והנתונים האלה בדוקים.

השנייה מודל 98 פרטית פרט לקנייתה עם מנוע גמור{ידיעה מראש} שום תקלה, האוטו נוסע חזק נוח יציב על הכביש.

לגבי בטיחות אין מה לדאוג 2 כריות אוויר וabs

אפשרי לבדוק גם את הסיטרואן קסאנטיה דיזל או מנוע 1800 כשרכב זה הוא יותר גדול מהקסארה ואולי טיפה יותר "מצוייד".

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...