Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..

אשמח אם תעזרו לי.

ממש בימים אלה אני מתכוון לקנות מונית,

ואני מתלבט בין -

ניסאן טידה , אוטומט, בנזין , 1600 סמ"ק..בסה"כ 60000 ש"ח(לפנ מע"מ) - שנת 2009.

ל -

סקודה אוקטביה , גיר רגיל ,דיזל , בסה"כ 78000ש"ח(לפני מע"מ) - שנת 2009.

אשמח אם תוכלו לומר לי מה כדאי ולמה.

תודה ..דני

פורסם

האוקטביה לא סתם יקרה יותר, היא מכונית טובה בהרבה. הטידה אולי יותר מרווחת, אבל פחות איכותית מבפנים וגם... די מכוערת. חוצמזה, אני לא רואה סיבה לשקול אותה כשברור לחלוטין שצריכת הדלק שלה תהיה גרועה משמעותית - גם בנזין וגם אוטומט? מול ה-1.9 ל' דיזל הידני של האוקטביה? זה קרב אבוד מראש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם עשרות (אם לא מאות) נהגי מוניות, שקנו ניסאן טידה, מאזדה 3 ו 6, ומוניות אחרות עם מנוע בנזין, כולם אידיוטים גמורים ולא מבינים כלום ?

או שיש כאן עוד שיקולים, שאנחנו לא מכירים, ולא לוקחים בחשבון ?

פורסם

האוקטביה בנוקאאוט.

מעבר לפן החיסכון בדלק (ועל אף מחיר הסולר), מבחינת השירות וההטבות שמסביב, לסקודה יש אחלה דילים לנהגי מוניות (דבר שאני בספק שיש לניסן), האוקטביה כבר מוכרת בשוק המוניות (ואינך צריך לשמש כשפן ניסיונות) כך שאתה מקטין את הסיכון ואתה כבר מודע למחלות העתידיות, הדברים הקטנים שיש לשים לב אליהם וכיו"ב מה גם שיש לך חלפים בשפע. לבסוף, מבחינת סחירות בשוק המוניות לא תצטרך לדאוג כאשר תרצה בעתיד להשתדרג.

פורסם
האם עשרות (אם לא מאות) נהגי מוניות, שקנו ניסאן טידה, מאזדה 3 ו 6, ומוניות אחרות עם מנוע בנזין, כולם אידיוטים גמורים ולא מבינים כלום ?

ראיתי גם כמה מוניות סובארו B4, רק שכולם הוסבו לגפ"מ (גז).

גם זאת אפשרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעבר לזה, טידה מבוססת על פלטפורמה של מיני - רכב סופר מיני.

אין ספק שאוקטביה עדיפה בתור מונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3079407,00.html

פורסם

ההודעה שלי נכתבה בציניות, ואת התשובה אני יודע.

בקיצור, לנהג מונית שלא עושה קווים בינעירוניים ועובד בעיקר בתוך העיר, וכשלוקחים בחשבון את העובדה, שמכוניות דיזל אוטומטיות יקרות בפער משמעותי, מונית בנזין עשויה להשתלם, ורואים יותר ויותר כאלו על הכביש. ללא שום הסבה לגז, בנזין נטו.

הבעיה היא כמובן במכירה העתידית לשוק הפרטי, לא יהיו קופצים על מכונית בנזין אוטוטית עם 500 אלף ק"ם.

פורסם
אפשר לדעת למה אתה מעוניין ברכב מונע בנזין למונית?

האם שקלתי זאת

לאור מה שרשמו כאן

כמובן אלך לכיוון האוקטביה

חשבתי לקנות בנזין כי..

א)יותר זולה.

ב)הבנתי שההחזקה יותר זולה.

אך לבסוף הבנתי שאני לא מקבל החזר על הבנזין.

הבעיה הגדולה שלי

ומזה אני מפחד

שאני מתכוון לקנות גיר רגיל למונית

ואיני מכיר אנשים אשר נוהגים במונית על גיר רגיל

אולי זה לא נוח.....

אם אתה מכיר אשמח לשמו חוות דעת

אחלה ערב ותודה.

פורסם

נסעתי לא קצת במוניות ויש דיי הרבה נהגי מונית באיזור השרון ברכבים ידניים

אין לך מה לדאוג בעיניין אתה לא לבד :)

בקשר לנוחות לנהוג בידנית זה עניין של הרגל וחוסר עצלות

תחסוך בדלק ותרוויח בכח

פורסם

אני כן מכיר נהגי מוניות שנוסעים על גיר רגיל .

ראית על הכביש סיאט קורדובה, פולו קלאסיק (מוניות) ?- כולם בעלי גיר רגיל.

נסעתי גם כמה פעמים במונית אוקטביה עם גיר רגיל.

רכבים בעלי גיר רגיל יותר חיסכוניים ויותר זולים לאחזקה (במיוחד אם צריך לשפץ גיר).

באופן כללי, אני ממליץ לך על אוקטביה TDI ידנית.

מניסיון רב של ניידות במשטרה מסוג סקודה אוקטביה טורבו דיזל, אפשר להגיד שגיר אוטומטי הוא נקודה חלשה בנסיעות מרובות ומאומצות.

אחרי 200-220 אלף ק"מ באוקטביה TDI אוטומטית הרבה פעמים מופיעה בעיה של מכה בהעברה מ N ל D - סימן ששיפוץ הגיר מתקרב.

כדאי גם לשמור על הטורבו - לא ללחוץ עד שהרכב מתחמם ולהמתין בין חצי דקה לדקה לפני כל כיבוי מנוע (במיוחד אחרי נסיעה מאומצת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר ראשון אני מודה לכל מי שעזר לי

תודה.

שאלה נוספת...

אני מתכוון להזמין סקודה אוקטביה מדגם טור(הצורה הישנה) שנת 2009

דיזל ידני

האם תוכלו לומר ל פרטים על הרכב כגון:

האם הוא אמין?

מה תצרוכת הדלק .

תודה

פורסם

שכחתי לרשום