Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בורג מעצבן שאני מנסה להוציא עם מפתח 10 שקשור לשעון חום חיצוני שהרכיבו לי

אני מנסה לפתוח אותו ונוזלים לי באיטיות מי קירור משם. פתחתי את הפקק של מכסה הרדיאטור כדי לשחרר לחץ אבל עדיין זה אותו דבר

2.jpg

פורסם

יש לי נורה ברכב

זהו שעון חום חיצוני שמורכב על בורג שיוליך את החום ויראה בערך את הטמפ'

• ספונסר פורום
פורסם

סגור את הפקק ופרק את הבורג,ישפכו מעט מים,יווצר תת לחץ במערכת והנזילה תפסיק,אם תשחרר את הפקק,המים ישפכו עד לגובה של הבורג.

פורסם

תודה הצלחתי

בינתיים אני מנסה להרכיב את חיישן החום של השעון החיצוני ואני רוצה למצוא את המקום הכי קרוב לטמפ' האמיתית ובינתיים מיקמתי אותו על הבורג הזה במקום

Picture 005.JPG

פורסם

הבעיה היא שזה מראה לי בסביבות ה80 כשהמנוע חם ובבדיקת מחשב זה מראה 90-95

וכשאני נוסע מעל 80 קמ"ש זה יורד לסביבות ה60 אבל אני משער שבגלל הרוח הבורג נעשה יותר קר

בכל מקרה כשנדלקה הנורה זה עדיין הראה על 80 והמים רתחו

אני יודע שאני חייב לשים שעון חום נורמלי בלוח שעונים אבל בינתיים אני מנסה למקם את השעון החיצוני שיראה בערך

פורסם

בערך בסוף יגמר בהרבה כסף , רצוי להרכיב שעון ויוניט כמו שצריך לפני שיגרם נזק יקר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שים יונט כמו שצריך ליד הטרמוסטט אים אין חור חרט יעשה לך חור מוברג באיזה 30 שקל וזה הכי טוב שיש ככה אני שמתי אצלי והוא מדויק וטוב

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• ספונסר פורום
פורסם

היוניט היה ממוקם במיקום הכי נכון שאפשר,פשוט השעון מזייף.קנה שעון איכותי ופתור את הבעיה.

אורן

פורסם

או שכפי שאני ממליץ לכל בעלי הפונטו, ללכת על המקוריות.

ולהחליף לוח מחוונים לאחד עם מחוון חום (מקבלים מד סל"ד כבונוס) ויוניט מקורי.

לי עלתה העבודה כולל הכל סביבות ה600 ש"ח במוסך שמתמחה באיטלקיות.

וכמובן, התועלת עולה על העלות בעשרות מונים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...