Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו כרגע במאמצים למצוא לאבא שלי את הרכב שיתאים לו ביותר וישיהיה המפנק ביותר שאפשר.

עלו בדעתי 2 דגמים (אלה שבכותרת) שנראים לי גם יפים גם חזקים וגם מפנקים.

מה אתם אומרים עליהם? מה עדיף? האם יש רכבים נוספים באותה קטגוריה שנראים טוב יותר או מפנקים יותר?

מדובר על: פורשה קאיין טורבו 4.8 ועל האינפיניטי FX50, חבר אמר לי שגם במוו X6 יכול ליהיות בחירה מעניינת.

עשיתי סתם השוואה של רכבים שיכולים ליהיות אופציה נראה לי:

לחץ כאן

מה אתם אומרים? מה כדאי מה עדיף? אל תתיחסו לנושא הכספי זה לא יהווה בעייה.

מה אתם אומרים האם שווה לעשות את הרכישה בייבוא אישי? או פשוט מהסוכנות בארץ? או אולי ליסינג (יש ברשותנו חברה)?

תודה רבה לכולם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר' RICH.MAN

אם לא צריך להתייחס לנושא כסף , כי כסף לא מהווה בעיה , זה לא משנה גם באיזו דרך תרכוש את הרכב.

ואם אתה בעל חברת ליסינג אז לדעתי אתה יכול למצוא דרך טובה יותר לעשות השוואות בן כל הפרמטרים שהעלת

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
מר' RICH.MAN

אם לא צריך להתייחס לנושא כסף , כי כסף לא מהווה בעיה , זה לא משנה גם באיזו דרך תרכוש את הרכב.

ואם אתה בעל חברת ליסינג אז לדעתי אתה יכול למצוא דרך טובה יותר לעשות השוואות בן כל הפרמטרים שהעלת

שאלתי את הדרך משום שליסינג נותן אפשרות לנחליף רכב כל שנה וככה לא צריך לדאוג למכירה.

אני לא בעל חברת ליסינג. אבא שלי בעל חברה. ובעיסקות ליסינג יש הטבות לחברות.

פורסם

אם אתה מחפש לכביש בלבד ולקבל הכי תשומת לב, אז האינפיניטי. ואם אתה מחפש לסיוע גם בכביש ולפעמים גם מחוץ לכביש, אז קאיין שגם לו לא חסר גודל ונוכחות. הX6 הוא למפונקים. תבין לבד.

פורסם

X6 מנוע 5 ליטר X - DRIVE

WOW , WOW ולקינוח עוד פעם WOW .

מנוע , יציבות , פוזה , נוחות ...

יש בו פשוט הכל !!!

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

קודם כל הרשה לי להביע את סלידתי מכל עניין ה"רכב פוזה כאילו שטח".

מעבר לכך - בחירה כזאת חייבת להיות אישית, מכיוון שכל המכוניות ברמה הזאת טובות מספיק, ויש לבחון אותן לפי התאמה ללקוח מבחינת נוחות ישיבה, נסיעה ואיבזור, וכמובן מבחינת הדיל שתקבל (מחיר).

לכן חשוב שאבא שלך יבצע נסיעות מבחן על כמה מכוניות. ברמת מחיר כזאת אין בעיה לקבל אותן לסופ"ש. בקשו לקבל את האינפיניטי, הקאיין, אודי Q7, ב.מ.וו X5 או X6 ומרצדס M. בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

העם בחר אסקלייד. בין האופציות הנ"ל הייתי קונה את הפורש בזכות עיצוב פנימי מגניב ותחושת יוקרה כפי שרק גרמנים יודעים לתת.

רק הדשבורד מצופה בעור שווה את זה. נסעתי לפני כמה שנים על FX45 ולא התרגשתי בניגוד לקאיין פשוטה.

הייתי גם אולי מסתקל על הGL-KLASSE.

פורסם

יש לי תחושה (לא נהגתי) שהאסקלייד לא יהיה ברמה של המתחרים הללו. אגב, אני הייתי מוסיף גם את הריינג'רובר לרשימה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שילך על אינפיניטי G37, יהנה מרכב סדאן נורמלי מפנק נוח ומעולה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

מה יותר מפנק , חזק ,יפה מ..

ml63 amg ?

אין בעיה של תקציב - הנה התשובה

http://www.mercedes-amg.com/index2.html

500 סוסים מנוע 6.2 - 4.8 מאפס למאה

יותר טוב מזה ?

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
אחי אם אבא שלך רוצה אוטו מהיר זה רק האינפיניטי FX50!

הוא עושה מ0-100 ב5.8 (!!!!!)

הקיין עושה ב 5.1 .

תקשיב אם כסף לא בעייה אז בהחלט הייתי הולך על ה g class (לא משנה איזו אבל ה g55 amg הכי טובה ) או אל ml 63 amg בכל מיקרה שנייהן מעולות.

אם אתה לא חובב מרצדס אז הייתי הולך על ה פורשה קיין gts רכב מעולה (אם אתה יכול גם להרשות אז גם ה turbo מעולה ).

• תוכן חדש...