Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנמאס לי מה9887 ומה9835 שלי, החזרתי אותם לקרטונים שלהם ויצאתי לפרויקט חדש

DVD של אלפיין עם ניווט.

המטרה הייתה 1DIN שגם נשלף.

לבסוף הוחלט על הדגם 2009 של אלפיין IVA-D106.

24 ביט, אימפרינט, שולט לי על ההגה, קורא DIVX, IPOD, חיבור למצלמה תוכנת ניווט ועוד ועוד..

מיותר לציין שאני מרוצה עד הגג אבל נכון לעכשיו הכיוונים הם עלובים למדיי עד שאני אקבל את היחידה של הפרוססור..

מה שכן?

יש כמה דברים שמפריעים לי במכשיר.

תמיד חשבתי שבזמן שאני שומע שיר, תהייה לי אפשרות לאנימציות כאלה או אחרות, בעיקר חלמתי על אקופייזר גרפי REAL TIME!!

מסיבה כזאת או אחרת (כי אין אפשרות או כי אני לא מצליח לתפעל את המכשיר..) אין אנימסיות כלל. רק תצוגה "משעממת" של שם השיר, האומן וכל הבלה בלה..

בנוסף יש לי שאלה או שתיים לבעליי המכשיר הנ"ל או ה 105, 310, 502, 505, 202, 205.

השאלה מופנית כלפיי אלה שבעצם יש להם כבר את היחידת ניווט היקרה להחריד מאפריל טקליין..

ככה שכל מי שעונה לפטים הנ"ל אשמח אם ישלח לי הודעה פרטית. תודה!

אז אם אני אתמצת את השאלות שלי זה ייראה ככה..

1. האם אפשר להחליף תצוגות מתצוגה "משעממת" למשהו יותר "מעניין"..?

2. האם המסך שפתוח ויושב לי בדשבורד יכול לפנק אותי באיזה דו"ח משטרתי על סעי, כזה או אחר? (חוקי/לא חוקי)

3. כל בעלי הפרוססור אימפרינט, אשמח לקבל הודעה פרטית על שביעות רצונכם מהמוצר.

4. כל בעלי ה GPS אשמח לקבל מכם הודעה פרטית כי לנושא הזה יש לי כמה שאלות שחבל לפרט פה סתם..

5. המכשיר תומך בשידורי IPOD VIDEO, משמע אפשר לראות סרטים מהאייפוד במכשיר. השאלה שלי אם מישהו מכם כבר לספיק לקנות את הכבל המיוחד שמאפשר זאת..

6. האם יש מצלמת רוורס שבאמת שווה משהו, תמונה חדה + תצוגה מצויינת בלילה? אשמח לדעת שמות ומחירים.

המון תודה לכולם, לגבי האיכות סאונד עכשיו?

תמיד יש סטיגמה נכונה שלDVD אין איכות, יש בזה משהו אבל לא במקרה הזה, המכשיר מנגן כמו 9887.. (מנסיון)

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

חבר'ה, אני אשמח לתשובות, מי שיודע דבר אז בבקשה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

חבר'ה בבקשה מכם,

מי שיודע דבר מה בבקשה שיגיב לי

• תוכן חדש...