Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום נדלקה לי נורה צהובה בצד ימין בשברולט אלרו מיד אחרי תחילת הנסיעה (הרכב לא התחמם או התאמץ או שום דבר כזה)...

העליתי תמונה שמתארת בציור העילג שלי את הנורה שנדלקה.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה היא באה לאמר ומה עלי לעשות (מחר יש לי נסיעה בין עירונית שכוללת את העלייה של ירושלים וממש אין לי כוח להתקע, להרוס את הרכב ולשלם על הגרר בעצמי).

תודה מראש :)

pic.jpg

פורסם

תעשה חיפוש בפורום למונח "check engine"

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפני כמה ימים אני פתחתי נושא דומה לגבי השברולט שלי (תדפדף כמה דפים...), עלייך לחבר את הרכב למחשב על מנת להוציא

את התקלה.לצאת לנסיעה או לא זה יהיה חוסר אחריות מצידי לענות.

Gn'f'R

פורסם

ערב רב

קודם כל אלרו זה לא רכב בעייתי

אחד הרכבים המוצלחים שיוצרו בתחילת שנות האלפיים

במיוחד בגרסת ה 3400 או במודלים האחרונים עם מנוע 2200

הנורה הזאת צבעה כתום והיא מתריעה על תקלה במערכת האלקטרונית של ניהול המנוע

אם המנוע לא מזייף או לא סוחב אפשר לנסוע

זה יכול להיות גם משהו שטותי כמו מכסה מיכל דלק לא סגור היטב

מוסך מורשה טוב יספק את הפיתרון

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תודה חברים...

הרגעתם אותי, וגם בדקתי שמן מין והכל תקין, אז לדעתי לא תהיה לרכב בעיה לסחוב לירושלים ושם כבר אקח אותו למוסך מורשה :)

שבת שלום (מוקדם) לכולם.

• תוכן חדש...