Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפרסומת למוצר יחודי, לגילוי מכמונות מהירות בדרכים, באמצעות הסלולרי כפי הקישור להלן.

המעניין הוא, כי החברה מתחייבת לדווח ולהזהיר ממרחק של כ3 קילומטר, על כל מכמונת בקטע הקרוב, כולל מכמונות זמניות, ארעיות וניידות.

השאלה היא, האם מישהו התנסה כבר? האם זה באמת עובד? כלומר: האם שווה להשקיע כחמשה עשר שקלים מידי חודש, ואז כל הלחץ מהמכמונות והדוחות אמור לרדת. או שכל העסק עדיין לא הוכיח את עצמו, וכל הדבר הזה, מהווה מלכודת כספים לנהג התמים?

http://www.netroads.net/sherut.htm

פורסם

שתי הערות

1. להערכתי השרות יותר יקר מ 15 לש"ח - בגלל עלות זמן אוויר

2. בסעיף 2 כתוב :

המתריעה על הימצאותן של מכמונות מהירות קבועות ברדיוס של מספר ק"מ מהמקום בו איתרה המערכת את מכשיר הטלפון הסלולרי של המנוי.

אם ההתרעה היא לפי רדיוס ולא לפי נתיב נסיעה, איני רואה יתרון בשימוש בתוכנה זו, נהפוך הוא - זהו חסרון בעקבות התראות שווא מיותרות.

פורסם

מהאתר שלהם:

הסבר כללי

שירות דרך בטוחה הינו שירות חדשני ויחידי מסוגו בעולם המסופק על ידי חברת נטרודס. השירות מספק מידע בזמן אמת אודות מיקומן של מכמונות מהירות קבועות למנויי הרשת הדיגיטלית של חברת פלאפון.

לפי מה שאני מבין זה רק המצלמות הקבועות (ולא הניידות והזמניות). חוץ מזה, בנספח הם מסירים מעצמם כל אחריות..

נראה לי שגם אני אפתח חברה כזאת- לקבל כסף ולא להתחייב לכלום בתמורה

:lol:

פורסם

חארטה אחד גדול, הייתי מנוי לשטות הזאת דרך סלקום, נסעתי במספר מקומות כמו כביש בגין בירושלים, בכביש החוף, ועוד כמה מקומות שידועים בוודאות ככבישים עם מכמונות ולא קיבלתי שום התראה, לא ברור מאיפה הם מקבלים את המידע על מיקום המכומונות אבל מה בטוח שלא ניתן לסמוך על ההתראה הזאת ולנהוג מהר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מנסיון של שבוע עם סלקום זה דווקא עובד יפה בדחלילים הוא לא מתריע רק באמיתיים וכל מצלמה שהוא התריע היה נכון ולא לשווא

• תוכן חדש...