Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

ברשותי פורד פיאסטה מודל 83 עם בולמי זעזועים גמורים.

אני מבקש המלצה למוסך באיזור מרכז שיכול להחליף לי אותם במחיר סביר.

בתודה מראש, איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
קודם תקנה בולמים מתאימים ותושבות חדשות. אני מאמין שכל מוסך יודע להחליף אותם.

יש לך מושג איפה אני יכול לקנות בולמים ותושבות?

תודה מראש, איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

• ספונסר פורום
פורסם
קודם תקנה בולמים מתאימים ותושבות חדשות. אני מאמין שכל מוסך יודע להחליף אותם.

למה לייעץ לאדם עצה שתזיק לו,לא רצוי להגיע למוסך עם החלפים,מהסיבה הפשוטה שבמידה ותהיה איזושהי בעיה עם הבולמים או עם הכריות,הלקוח יצטרך לשלם שוב על העבודה,שכן המוסך לא סיפק את החלפים,ובכלל,לרוב לקנות את החלפים בחנות חלפים ולגשת למוסך להחלפה יעלה יקר יותר מאשר לתת למוסך לספק את החלפים.

בברכה,אורן

פורסם
בוקר טוב לכולם!

בתודה מראש, איוון

הפון שלי הוא 0525226970

omer102fm

פורסם

בד"כ איכות החלפים במוסכים ירודה עד מאוד.

רוב האנשים פשוט מבקשים את הכי זול שיש והמלאי במוסכים הוא בהתאם.

אני מניח שהבחור קנה את הפיאסטה לשיפוץ והוא לא חייל עם בעיות כלכליות שנוסע בפיאסטה בלית ברירה.

אני מניח שאם מישהו היה מייעץ לו איזה בולמים איכותיים לקנות ושאר חלפים + המלצה למוסך אמין - אז לא הייתה שום בעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

איך הגעת למסקנה שהחלפים במוסכים באיכות ירודה?

ואיך הגעת למסקנה שכולם מבקשים הכי טוב שיש?

תן לי לחדש לך,אני לא מרכיב חלפים מאיכות ירודה בכלל,בטח שלא מוכר אותם,ואני יודע על עוד הרבה בעלי מוסכים כמוני.

אם תבקש חלפים במחיר הכי זול שיש ,זה מה שתקבל,אבל אם תבקש חליפים באיכות טובה,המוסך ישמח לספק אותם.

פורסם
בוקר טוב לכולם!

בתודה מראש, איוון

איוון אני החלפתי אצלי בפיאסטה וזה לא סיפור גדול צלצל אליי אני יסביר לך

omer102fm

• ספונסר פורום
פורסם

משיחות עם הרבה מאוד בעלי מוסכים,אף אחד לא אוהב להרכיב חלפים זולים ובאיכות נמוכה,החלפים הזולים גורמים תקלות וצרות אחרות,שגורמות למוסכים הפסדים,אני לא מוצא שום הגיון למה מוסך ירצה למכור או להרכיב חלפים כאלו,יובטח שלהגיד "רוב המוסכים" זו היא הגזמה.

אורן

פורסם

לצערי אני גם לא מסכים עם דר. סוברו היקר.

אני לא מכיר בעל מוסך שמכבד את עצמו ואת עבודתו שמשתמש בחלפים סיניים זולים (או חלפים אחרים מאיכות ירודה).

היום כבר הכל יודעים כי מה שעולה זול עכשיו יעלה יקר אח"כ.

פורסם

צא וראה מה קורה באיזורי התעשייה.

רק בשביל העניין - המוסך הכי מצליח באיזור הקריות הוא מוסך שמפרסם את עצמו בתור המוסך הזול ביותר עם 200 ש"ח לטיפול 10 אלף. כמובן שכל החלפים הם באיכות הירודה ביותר - משמן עלום שם ועד למסננים סינים.

בכ"ז, אתה רואה תור ע-נ-ק בכניסה למוסך, עשרות מכוניות ביום שעוברות טיפול זול ואומלל.

אני מאמין שעושים שם עוד טיפולים בחלקים עלובים, כנראה שלהרבה אנשים זה בכלל לא מזיז.

אגב - זה לא שאני סקפטי לגבי כל המוסכים באשר הם. אני מטפל במוסך מורשה בחלקים מקוריים ומקבל עבודה ברמה גבוהה ואין תלונות. אבל - אני יודע שברוב המוסכים של מכונאות כללית - תקבל חלקים גרועים ברמה נמוכה.

• ספונסר פורום
פורסם
צא וראה מה קורה באיזורי התעשייה.

אני יודע שברוב המוסכים של מכונאות כללית - תקבל חלקים גרועים ברמה נמוכה.

שוב,זה לא נכון ! אולי מניסיונך עם מספר מוסכים נתקלת בתופעה הזו,אבל מכאן ולהגיד שרוב המוסכים כאלו זה פשוט לא נכון,אתה מוזמן להתקשר לכל מוסך של אחד מחברי הפורום הנ"ל,או כל מוסך שמכבד את עצמו ואת לקוחותיו ולא מוסך "מדרכה" ולברר אילו שמנים וחלפים הם מחזיקים,ותיווכח שהתמונה שונה מאוד ממה שאתה חושב.

אורן

פורסם

לגביי החלקים באיכות הירודה הוא צודק במיליון % תופעה זו קימת בשוק החלפים בעיקר בחלקים תחליפים וכמו כן גם בברגים וכו". חוץ מזה היום בעידן החדש כול יצור החלקים למינהם מיוצרים כך שאם תרצה או לא הם לא יחזיקו הרבה זמן מעמד(הרבה זמן זה לא יום או יומים )וזאת בשביל ליצור עבודה לכול המוסכים ותעשיות הרכב למינהם.... נ.ב אם יש מה להגיד רק שהייה רלבנתי ועניני.

omer102fm

• תוכן חדש...