Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר רואה את זה, עוד 4 שנים הפורום יהיו מלא אנשים עם ניקים כמו: לאדה אקסקיוטיב, או לדה ספיריט, עובדי הייטק כמובן.

יתחילו לריב פה עם כולם שהלדה שלהם הכי טובה ומיוחדת.

ומי שיקודם בעבודה יזכה לקבל מאזדה 3.

לאדה?! סקודה! 8)

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור משעשע ובחלקו גם מעניין.

די ברור שלבעלי הזיקה לרוסיה,ההתייחסות לתעשיית הרכב שלה נוסטלגית וסלחנית, אני מניח שגם אני הייתי מנסה למצוא נקודות אור ב"תעשיית הרכב" הישראלית,הייתי מזכיר את הסופות שמשרתות בצה"ל,את עמידותן של הסוסיתות והרום כרמל, את מכונית הספורט המהוללת שאף התחרתה בראלי אקרופוליס-הסברה ספורט אבל ביננו,אין שום תעשיית רכב ישראלית אמיתית,מה שיוצר ומיוצר אינו שווה התייחסות אמיתית,מבוסס על ליין-ידע סוג ד' מחו"ל והסברה הקלאסית (והיא באמת קלאסית היום)היתה קטסטרופה אמיתית מהרבה מאד בחינות.

תעשיית הרכב הרוסית אינה יכולה להעמיד היום אלטרנטיבה מסחרית ראויה מול המתחרות,לא ניתן מעשית למכור בישראל רכבים חדשים בכמה אלפי דולרים בודדים ואיש לא יקנה לאדה בעשרות אלפי דולרים (וגם לפי התחזית הכי אופטימית היא תעלה לפחות 20K דולר).

הדאצ'יה לוגאן היא כבר עניין אחר לגמרי,איכותה טובה הרבה יותר (אך לא מושלמת),היא נהנית מתמיכה הנדסית של ממש מצד רנו,עומדת תחת בקרת איכות מוקפדת יותר ומשאביה לתכנון וייצור רציניים יותר.

מכוניות טובות של יצרנים "בעייתים" יכולות להימכר היטב ולזכות בהערכת הציבור (למשל הקאיה סיד באירופה ולאט לאט גם בישראל,למשל סקודה שעשתה קפיצה בלתי תיאמן ממש)

אם יצליחו לתמחר את הלוגאן נכון ויתנו אחריות אמיתית ארוכה ומקיפה,יש לה סיכוי (לדעתי תימכר כאן יותר טוב מאופל למשל,כי מי ראה אופל חדשה בזמן האחרון...? יש דבר כזה בכלל...?)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

Lada Kalina "Sport" -1.4/1.6 16v

אולי הייתי קונה אחת עם הייתה עולה כמחצית מקוריאנית מקבילה.

גם אם יגיעו לארץ, יהיו להן הרבה מחלות. הרכב שתוכנן (עם בכלל) לעבוד ב 40- לא יסרוד 45+.

פלסטיקים מתפוררים יחד עם ראשי מנוע, וכמובן דוושת המצמד "הפרימיטיבית"

שיהיה בהצלחה..

lks.JPG

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אכן מקפיץ שרשור בן 5 שנים...

שבוע שעבר ניתקלתי באקסמפלר מקומי של ניסיון יבוא כושל של הלאדה קלימה. הרכב לא ממש ישן אבל נראה שגמר את הקריירה. חבל או לא ?

image (3).jpgimage.jpgimage (1).jpgimage (2).jpg

פורסם
אל תשכח רק שלטנגו צריך שניים.

הווה אומר, צריך לקוחות, ולאור לקחי העבר, אין הרבה סיכוי שיצליחו כאן.

ההיצע של לאדה מיושן אפילו במונחי עולם שלישי, והדבר החידי אותו הן יכולות להציע הוא מחיר זול.

אבל זה לא מספיק, בטח לא בימינו.

מצד שני חן, כשאחד מכל חמישה ישראלים הוא עולה מרוסיה, סביר להניח ששילוב של מחיר זול ורגשי "זיכרונות מבית אבא" יביאו להם לא מעט לקוחות.

פורסם
מצד שני חן' date=' כשאחד מכל חמישה ישראלים הוא עולה מרוסיה, סביר להניח ששילוב של מחיר זול ורגשי "זיכרונות מבית אבא" יביאו להם לא מעט לקוחות.[/quote']

מצד שלישי, יוצאי ברה"מ כבר יודעים שזה אוטו זבל, ולכן ימנעו ממנו.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם (נערך)
רגשי "זיכרונות מבית אבא" יביאו להם לא מעט לקוחות.

זכרונות מבית אבא גורמים לנו להתרחק מזה כמה שיותר. וגם המחיר שלהם ברוסיה כבר לא יותר זול - במחיר של לאדה ברמת גימור גבוהה (יש אפילו דגם עם גיר אוטומטי JATCO, דבר הכי טוב שקרה לרכבים האלה), אפשר לקנות יונדאי אקסנט (זאת שקוראים לה I25 כאן) ברמת גימור נמוכה, והרבה יעדיפו את היונדאי.

ואפילו ברוסיה אנשים כבר מזמן איבדו אמון במותג הזה, אז יש עכשיו ניסיונות לשווק את הרכבים שלהם תחת שמות של רנו וניסאן (רנו די השתלטה על תעשיית הרכב המקומית).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אכן מקפיץ שרשור בן 5 שנים...

שבוע שעבר ניתקלתי באקסמפלר מקומי של ניסיון כושל של הלאדה קלימה. הרכב לא ממש ישן אבל נראה שגמר את הקריירה

מספר לאדות חדשות (קלינה ופריורה) יובאו בשנת 2009 (לפני חובת ESP) על ידי אחת מחברות הליסינג/השכרה שאני לא זוכר את שמה כרגע. לוחית הרישוי של זו שצילמת תואמת למודל 2009.

אני מאמין שלאחר תוקפה מסיימת המכוניות האלו נמכרו לידיים פרטיות.

אותה חברה אגב הביאה ב 2009 גם אחת או כמה רנו סנדרו (גירסת 5 דלתות של לוגאן) עם גיר אוטומטי.

זכרונות מבית אבא גורמים לנו להתרחק מזה כמה שיותר. וגם המחיר שלהם ברוסיה כבר לא יותר זול - במחיר של לאדה ברמת גימור גבוהה (יש אפילו דגם עם גיר אוטומטי JATCO, דבר הכי טוב שקרה לרכבים האלה), אפשר לקנות יונדאי אקסנט (זאת שקוראים לה I25 כאן) ברמת גימור נמוכה, והרבה יעדיפו את היונדאי.

ואפילו ברוסיה אנשים כבר מזמן איבדו אמון במותג הזה, אז יש עכשיו ניסיונות לשווק את הרכבים שלהם תחת שמות של רנו וניסאן (רנו די השתלטה על תעשיית הרכב המקומית).

+1

במיוחד אחרי שקוראים מבחנים במגזינים רוסיים ורואים איך לאדות חדשות מפסידות פעם אחרי פעם למכוניות "ליגה ב" כמו לוגאן, שברולט אוואו וכו' שנמכרות שם במחירים מאוד קרובים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר לאדה חדשה, אז רק 2107.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני די סקפטי אם תחיה עד אז!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מספר הרישוי של הלאדר המוצגת הוא מספר שהונפק בעמדה מס' 1 מסדרה של יבוא אישי. כך שייתכן שסתם מדובר בייבוא אישי ע"י עולה חדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשנת 2010 צילמית את הרכב הזה, קלינה סטיישן.

גם עם מספר רישוי של עמדה 1, די קרוב אפילו מבחינת סדר רץ למספר של זו שמופיעה כאן כמה הודעות למעלה.

אותם ג'נטים ואותו צבע.

מניח ששתיהן יובאו ביחד על ידי אותו יזם, ולא מדובר ביבוא אישי של עולה חדש. (יש עדיין עולים שמביאים איתם מכוניות מרוסיה? הטרנד הזה נגמר באמצע שנות ה 90...)

25052010.jpg

עריכה - שם היבואן "אוטו חן".

הנה כנראה אותה מכונית בשנת 2010 בחניון שלהם:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3386964,00.html

פורסם

בוקי, הכל מתיישב. שבוע שעבר הייתי במוסך "אוטו חן" בעטרות , המשמש גם כמוסך מורשה יבואן של דלק מוטורס למזדה ופורד. (הערת אגב, ראו באחת התמנות שצילמתי מיני רכבים חומים צהליים. עליהם עיקר פרנסת המוסך , בהיותם מבוססי מכלולי פורד.)

שם בחניון המוסך נתקלתי בלאדה קלינה הזו וצילמתי אותה. שאלתי את אחד מעובדי המוסך מה האוטו עושה שם.

הוא ישר אמר - אולי אתה רוצה אותה , כמעט בלי כסף...

כנראה הרכב הגיע למוסך היבואן אוטו חן ועל סף השבתה.

• תוכן חדש...