Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתחילת שנות ה 80 יצאו שני דגמים: 2108, 2109 (הצ'בק, 3 ו 5 דלתות)

vaz2108_2.jpg כאן ה 2108.

אלא הדגמים הכי נפוצים בארץ. ההבדל העיקרי שלהם ה לאדות הראשונות (שבפי הרוסים נקראות גם "קלאסיקה") הוא הנעה קדמית ועיצוב קצת יותר מודרני.

היה דגם סדאן (21099), שגם הוא יובא לארץ תחת השם Forma.

ההמשך - מיד.

מצטער על הטעות. הכוונה היתה שהראשונות (קלאסיקות) היו הנעה אחורית. ואילו החל מ 2108 הרכבים ההנעה היא קדמית.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי, כל הכבוד טל.

להבדיל מכל אלו שמנסים לחזק את המוצא האתני שלהם באמצעות התרפקות נוסטלגית על הבזיון המוטורי הזה(לרוב ללא הכרות אישית עם הרכב) כתבת את האמת.

Peugeot 208GTI

פורסם
ה2108 זה לא סמרה?

אכן. רק שהסמרה זה שם "חול"י" (שיווקי). ברוסיה הן נקרו ספוטניק (sputnik) - לפחות בתחילת הדרך.

2108 זה שם הדגם. ואילו סמרה זה סוג של כינוי שיווקי.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
לדעתי כל תמחור מעל 55-60K יהיה מוגזם

כת תמחור מעל 20K יהיה מוגזם, כי מכוניות צרפתיות ישנות ב-20K ש"ח הן בדיוק המתחרות של לאדות חדשות, גם ברמה טכנולוגית, וגם ברמת אמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

80000 שקל ? זה לא נקרא הפיכת שוק, וגם אני דיי מניח שהמחיר יהיה אף גבוה מזה.

דריסת שוק כלשהי לא תהייה להם ככה, כדי ליצור דריסת שוק רצינית הם יצטרכו מחיר בקנה מידה אחר לגמרי שישנה באמת סדרי עולם ויסיט את המבט מארץ הייצור או מוניטין העבר, 80000 שקל לא יעשה את זה, 90000 יהיה בכלל בדיחה רעה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא נכנס עכשיו לויקוח לגבי טיב המכוניות האלו. אבל אם מישהו יחליט לייבא אותם זאת תהיה החלטה עסקית גרועה -מאוד האנשים פשוט לא יקנו . ימי הדאצ'יה הלכו ולא ישובו הצרכן הישראלי לא עד כדי כך טיפש. וגם אנשי גל העליה של שנות ה90 לא יתפתו לקנות את המכוניות האלה(והם היו אלה שהצילו את הייבואן הקודם מביזיון ובכל זאת קנו קצת לאדות בזמנו).

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לוגאן תימכר עם סמל של רנו, רוב ציבור הרוכשים לא יעלה על דעתו, שיש קשר כלשהוא לדאצ'יה.

כל מי שזורק מחירים של 60 ו 50 אלף ש"ח, פשוט מנותק מהמציאות.

אני מהמר על 92000 ש"ח, בגבול העליון של קבוצת רישוי 1, ולא שקל אחד פחות.

לוגאים לדעתי כן יקנו, אם תיהיה גירסה אוטומטית.

לאדות לא יקנו, כי אין להם גיר אוטומטי בשום דגם, הסטיגמות בארץ חזקות מידי, וחבל על הזמן מראש.

פיאט לא הצליחה כמעט למכור פונטו ידניות, גם אחרי הורדת המחיר ל 80 אלף ש"ח. אין סיכוי, שלאדה תעלה פחות מ 80, ואני לא בדיוק מבין, מי הלקוח הפוטנציאלי של הרכב הזה.

יש עוד רוסי בפורום, שלא הגיב כאן ? :lol:

פורסם

הלוגאן היא בעלת בסיס טוב (קליאו) אבל פשוט בלי כל כך הרבה תחכומים טכנולוגיים כמו רכב נורמלי.

הלאדה מצד שני היא לא רכב איכותי. המטרה שלה היא להזיז אנשים ממקום למקום ב 40- מעלות, ובגלל זה היא תתניע בטמפרטורות האלה. היא לא בנויה לארץ.

הדגם שמבוסס על הקרייזלר הוא לא בדיוק מוצלח, ולמרות שהדגמים נראים יחסית טוב, לא נראה לי שמישהו יקנה אותם.

את הלוגאן הייתי קונה ב50000. ב90000 כבר אפשר לקנות פיאט פנדה, שאני חושב שהיא אופציה טובה יותר.

פורסם

רק שאת הלוגאן קונים אנשים שלא מחפשים סופר מיני כמו הפיאט, מדובר על רכב עם 7 מקומות ישיבה, וזה כבר ייתרון גדול.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

את הלוגאן הייתי קונה ב50000. ב90000 כבר אפשר לקנות פיאט פנדה, שאני חושב שהיא אופציה טובה יותר.

אמנם ב90 אלף אפשר לקנות פיאט פנדה, אבל היא תיהיה ידנית וחסרת תא מטען נפרד, ואלו שתי תכונות שפחות אהודות בשוק הישראלי המוסדי.

אני דווקא חושב שעם תמחור נכון, כלומר בתוך קבוצת שימוש 1 ואפילו מתחת לכך בעבור ציי רכב גדולים, הלוגאן נראית כמי שיכולה לתת פייט רציני לקוריאניות הזולות ואולי אפילו מעבר לכך. נכון שהיא כנראה לא מכונית מבריקה במיוחד (אין לי מושג, טרם נהגתי) אבל גם חלק נכבד מהקוריאניות הקטנות (חלקם בתחפושת) לא מבריקות במיוחד ונמכרות לא רע בכלל. כנראה שזה עניין של טעם כלכלי - כשיש לך אפשרות לקחת משפחתית-קומפקטית בליסינג ולחסוך עוד כמה מאות שקלים בתלוש, זה עובד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין להם גיר אוטומטי בשום דגם

קיימות כמה חברות ברוסיה שמתקינות על הלאדות (דגם 110 ומעלה) גירים אוטומטיים מתוצרת ZF ו-AISIN, היו אפילו ניסיונות להתקין גיר רציף, ולפני המשבר הכלכלי דובר על ייצור דגם סדרתי עם גיר אוטומטי מקורי, לא יודע מה קורה עם זה עכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם רכבים אלה מגיעים עם בקרת יציבות?

איך זה יסתדר עם החלטתו של שר התחבורה לייבא רק מכוניות המצוידות במערכת ESP משנת 2010?

עדי.

• תוכן חדש...