Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של חברת SAGA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, ראיתי בלינק שיש למטה, מגבר של חברת SAGA, שהוא 280*2 RMS :?:

יכול להיות דבר כזה במחיר כזה בעוצמה כזאת..???

לי אישית נראה שזה מקסימום וואט, אבל אולי לאחד מכם יש את זה יכול לאמת שזה באמת 280*2 RMS..

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^347,'normal_sales')

תודה, אלון

פורסם

לא מה פתאום, סתם רשמו את זה, תריץ חיפוש בפורום "זבל סיני" ותבין שהחברה הזו משתייכת לחבורה של פרוסאונד, קליפורניה בום, רד סאונד, לוג'יק ועוד...

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

גם זה לא נראה לי אי אפשר לדעת את האמת, כי הנתונים ממש לא נכונים, צריך לעשות בדיקה מעבדתית למגבר הזה ולבדוק כמה הוא מסוגל להגיע.

גם בכללי המגברים האלו ממש לא אמינים, נוטים להכבות כתוצאה מחימום יתר, ואי אפשר לדעת תכלס מה מורכב בפנים, זה גם יכול להגיע למצב שלהרוס את הצרכנים (סאב וופר/רמקולים) או להרוס את ה HU.

עזוב, אל תגע במגברים האלו, תקנה מגבר מחברה ידועה ואמינה..

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יצא לי לשמוע את המגבר הזה עובד (לצערי) הוא פטתי לחלוטין מבחינת כוח ולא אמין לחלוטין (יצא למתקין שאני עובד איתו לקבל חזרה 4 כאלה מתוך 6 שהוא מכר).

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...